Διαγωνισμός φωτογραφίας γάτα και μνημεία της Θεσσαλονίκης

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
thessalonikicatgroup2118x92-1.jpg

Η
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
διοργανώνει

Διαγωνισμό Φωτογραφίας
με θέμα:

Η Γάτα και τα Μνημεία της Θεσσαλονίκης

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν καλούνται να φωτογραφίσουν αδέσποτη γάτα η γάτες μπροστά σε κάποιο σημαντικό μνημείο της Θεσσαλονίκης εκκλησία, κάστρα, ροτόντα κλπ η και μπροστά σε σύγχρονη τέχνη.

Οι 15 καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεχτούν απο επιτροπή με έναν ιστορικό τέχνης έναν φωτογράφο ένα μέλος μας και έναν αρχιτέκτονα.
Θα μπουν κατόπιν στο πολύ όμορφο και ποιοτικό Notebook που θα ετοιμάσουμε και θα πωλείται μόνιμα κα τα ονόματα όσων τις τράβηξαν θα αναφέρονται τιμητικά. Θα μπούν εξίσου και στο σάιτ μας.
Τα έσοδα απο το notebook θα διατίθενται για την περίθαλψη αδέσποτων. Οι υπόλοιπες θα χρησιμοποιηθούν εξίσου με ονομαστική αναφορα σε άλλα project.

Μπορείτε να στέλνετε τις φωτό που τραβήξατε στο
thessalonikicagroup@hotmail.com
μέχρι και τις
1 Ιουνίου 2009

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά τις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση... Έτσι όπως τις τραβάει η φωτογραφική μηχανή... Θέλουν να τις τυπώσουν μετά.. Προς Θεού μην τις μικρήνετε... Ας βγεί βαρύ το μαίλ....

Ακούστε με... Αλλιώς θα είνια μια ωραία φωτογραφία αλλά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί..

(κρίμα να μην είμαι Θεσσαλονίκη.... Αν τύχει και περάσω μια βόλτα.. θα στηθώ και γώ με τη μηχανή στο χέρι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ την έχω έτοιμη, εδώ και καιρό: Παναγία Αχειροποιήτου, δύο αδελφάκια :)

Συνημμένα

• DSC00039.jpg
    DSC00039.jpg
    177,8 KB · Εμφανίσεις: 70
Ειναι πολύ ομορφη αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη η αναλυση σε αυτην δυσδαιμονα φαινονται λιγο φλου. Παντως επειδη τραβας γενικοτερα εχε το υποψην μπορεις να συμμετασχεις και με περισσοτερες απο μία.

prince μηπως να μας ερθεις μια βολτα μεχρι τον Ιουνη???

τίποτε δεν αποκλείεται :)

Desdemona έχεις την αρχική φωτογραφία; Αυτή η όμορφη δεν τυπόνεται. είναι χαμηλης ανάλυσης... Αν ναι στείλε την...

Yasmin να επιμείνεις σε φωτογραφίες κανονικες όχι σε σμίκρυνση

Μπράβο κοριτσάρα μου Yasmin! Θα το φροντίσω και γω, θα πω σε ορισμένους ....
Πιστεύω ότι θάχει μεγάλη επιτυχία και νόημα.

Παιδιά, οι φωτό να είναι υψηλής ανάλυσης οπωσδήποτε! Άνω των 600 dpi.

Desdemona έχεις την αρχική φωτογραφία; Αυτή η όμορφη δεν τυπόνεται. είναι χαμηλης ανάλυσης... Αν ναι στείλε την...
Η αρχική φωτογραφία είναι στο κινητό (το οποίο, ωστόσο, συνηθίζει να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες λόγω πολλών megapixels). Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε με τη συγκεκριμένη :hmm: Θα το ψάξω όμως...

Τέλεια ιδέα για όσους ξέρουν από φωτογραφία!!!!:up::up::up: Εγώ δεν ασχολούμαι, αλλά, τρελλαίνομαι και ψάχνω σε διάφορα σάιτς για φωτογραφίες γατιών σε χαρακτηριστικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο πχ, αυτό https://www.sobi.org/photos/Cat/ . Περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα και το notebook!!

ΜΜΜ χεχε ετοιμαζω κατι και για τους αθηναιους φωτογραφους σε λιγακι...

Εάν βγεί κατι για γενικότερη επαρχία... σφυρίχτε!!! Έχω άπειρες!!!:)

Εάν βγεί κατι για γενικότερη επαρχία... σφυρίχτε!!! Έχω άπειρες!!!:)
Kαλά καλέ! υπομονή! Θα βγεί και γενικότερο άλμπουμ: Γάτες και ελληνικές αρχαιότητες!!!!
Οπότε να ετοιμάζεσαι!

Αρχαία εδώ δεν... ή δεν υπάρχουν γάτες στις κορυφές των βουνών, που υπάρχουν κάποια αρχαία...:lol: Αν πιάνονται οι εκκλησίες, μπορώ να το παίξω η τρελή του χωριού, και να αρχίζω να κυνηγάω γάτες στα προαύλια!!!

Με φυτά, στα κρεβάτια, στα δέντρα... έχω...:cool::lol:

Aυτό να κάνεις!
Οι εκκλησίες λογίζονται πολιτιστικά μνημεία, όπως και τα κάστρα, τα παλιά γεφύρια και τα διατηρητέα ή άλλα παλιά σπίτια. Βουρρρρ λοιπόν!
Υ.Γ. Μη ξεχνάς να κρατάς σημείωση ποιο μνημείο (αρχαιότητα είναι π.χ.: Κερασιά Νομού Θεσσαλονίκης, Ναός των Ταξιαρχών)

Ο φάρος της Αλεξ/πολης μετράει ? :lol: Έχουμε κ εμείς εδώ πολύ φωτογραφικό υλικό! Να μας ειδοποιήσετε :D

Μηπως να το κανουμε Γατες και μνημεια της Ελλάδας τελικα????

Δεν είναι άσχημη ιδέα..... Θα μπορέσουν όλοι και όλες να βγάλουν μια όμορφη φωτογραφία... Τυχεροί όσοι έχουν κεραμιδόγατες... θα τις στείσουν στα αρχαία και θα τις τραβηξουν :Ρ

αργότερα κάνε και ένα πρότζεκτ για γάτες σε τοπία... πχ ηλιοβασιλέματα, στη θάλασα σε πράσινο κλπ

Τυχεροί όσοι έχουν κεραμιδόγατες... θα τις στείσουν στα αρχαία και θα τις τραβηξουν
Πώς καλέ;:lol: Θα βγούμε τσάρκα με τις γατοφόρους στα Σούνια και τις Αρχαίες Αγορές; :P
(Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται, στους περισσότερους αρχαιολογικούς χώρους υπάρχει πολύς ντόπιος γατοπληθυσμός).;)

Για τους αυτοχθονες οχι για τα δικα μας ειναι ο διαγωνισμος βρε συ

Λέω όχι, να μη γίνει Γάτες της Ελλάδας, είναι πολύ γενικό. Μπορεί άμα πάει καλά αυτός ο πρώτος διαγωνισμός που είναι πιλοτικό έργο, μετά να γίνουν και άλλοι για άλλες πόλεις και να μπει μπροστά μια σειρά από συνεργασίες με υπεύθυνα μέλη σε κάθε μέρος. Οι γάτες σε σχέση με μια συγκεκριμμένη πόλη είναι θέμα μελετημένο και έχει δοκιμαστεί στο εξωτερικό. Για τη Θεσσαλονίκη θα είναι μια πρωτιά, ένας πιλότος θα μελετηθούν οι δυνατότητες και τα προβλήματα και θα γίνουν όλα πιο εύκολα και πιο καλά μετά. Μη σας φαίνεται απλό έχει τις μαστοριές του το πράγμα. Είμαι υπέρ του να πηγαίνουμε βήμα -βήμα, κατάκτηση με κατάκτηση ....

Πως φαινεται ποιος μου εδωσε την ιδεα....;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back