Διαθέσιμα γατάκια: ο Lullaby

Απάντηση: Διαθέσιμα γατάκια :ο Lullaby

Πολύ καλά τα λες Havana. Κι εγώ πήρα στον κακομαθημένο τον δικό μου γλυκύτατο κρεβατάκι από το Internet (εννοείται όχι ακριβό), κ δεν καταδέχτηκε ποτέ ούτε το πατουσάκι του να βάλει μέσα, προτιμούσε να κοιμάται στό διπλό κρεβάτι κ στα πιο απίθανα (και σκληρά) μέρη! Κοιμόταν τα ποντικάκια του εκεί...μέχρι που το δώσαμε σε μια αδέσποτη γατούλα που ταϊζουμε στο γραφείο, που φυσικά δεν ξεκολλούσε από μέσα. Τουλάχιστον κάποιος το χρησιμοποιεί κ το χαίρεται τελικά...:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α καλά τα αδέσποτα είναι άλλη φάση!! θέλουν λούσα.. ψοφάνε!! θυμάμαι είχα μια φωτογράφηση νυφικών (όταν ημουνα στυλιστρία στα νιάτα μου) και εία φέρει στο σπίτι καμια 30αρια νυφικά.. φυσικά η Αβάνα (πρώην αδεσποτάκι) πήγε και κοιμήθηκε πάνω στο πιο ακριβό.. (αφού το έριξε απο τον καλογέρο..) το επόμενο πρωι έπαθα εγκεφαλικό. αλλά ήταν τόσο γλυκιά η φώκια μου με το τούλι ολούθε της που δεν της είπα κουβέντα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back