gatseli
Νεοφερμένο μέλος
Η Νικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
04-12-13
23:24
Καλησπερα στην παρεα!!
Τι διατροφη θα προτεινατε για ενα γατακι 2 μηνων ωστε να του ενισχυσω το ανοσοποιητικο του συστημα??
Το ταισα με μπιμπερο και απο την πρωτη του δοκιμη φαγητου του εδωσα royal babycat και λαδι σολωμου τις τελευταιες 2 βδομαδες σαν συμπληρωμα..
Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα αλλα η γνωμη των εμπ[ειρων γατοφιλων μετραει για μενα...
Τι διατροφη θα προτεινατε για ενα γατακι 2 μηνων ωστε να του ενισχυσω το ανοσοποιητικο του συστημα??
Το ταισα με μπιμπερο και απο την πρωτη του δοκιμη φαγητου του εδωσα royal babycat και λαδι σολωμου τις τελευταιες 2 βδομαδες σαν συμπληρωμα..
Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα αλλα η γνωμη των εμπ[ειρων γατοφιλων μετραει για μενα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
04-12-13
23:45
Αν και είμαι λίγο έμπειρη, αλλά πολύ γατόφιλη
θα σου έλεγα ναι μεν να ακούς τις συμβουλές των γατο-γονιών, αλλά η γνώμη του κτηνιάτρου να προηγείται πάντα της αξιολόγησής σου, τουλάχιστον σε θέματα σωματικής υγείας, ειδάλλως θα πρέπει να αλλάξεις κτηνίατρο. Είναι θέμα εμπιστοσύνης.
Εμείς από εδώ κυρίως βοηθάμε σε θέματα συμπεριφοράς και σε σήματα σωματικού κινδύνου που μπορεί να εκπέμψει το γατί, ώστε να σου συστήσουμε να το δει γιατρός. Αν ο γιατρός σου είπε όλα εντάξει, τότε είναι όλα εντάξει και τα περιττά που ενδεχομένως θα διακινδυνέψεις να κάνεις από μόνη σου σ'ένα γατάκι 2 μηνών, μπορεί να του δημιουργήσουν πρόβλημα στα καλά καθούμενα εκεί που ήταν υγιέστατο.
Αν κρίνει ο γιατρός πως χρειάζεται ενίσχυση το ανοσοποιητικό, και μόνο τότε, θα σου συστήσει εκείνος κάποιο συγκεκριμένο παρασκεύασμα.
Το λάδι σολωμού που του δίνεις, νομίζω αρκεί και ωφελεί το τρίχωμα και το γαστρεντερολογικό του.
Από κει και πέρα γερό να'ναι και να σου ζήσει το μικρούλι
θα σου έλεγα ναι μεν να ακούς τις συμβουλές των γατο-γονιών, αλλά η γνώμη του κτηνιάτρου να προηγείται πάντα της αξιολόγησής σου, τουλάχιστον σε θέματα σωματικής υγείας, ειδάλλως θα πρέπει να αλλάξεις κτηνίατρο. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Εμείς από εδώ κυρίως βοηθάμε σε θέματα συμπεριφοράς και σε σήματα σωματικού κινδύνου που μπορεί να εκπέμψει το γατί, ώστε να σου συστήσουμε να το δει γιατρός. Αν ο γιατρός σου είπε όλα εντάξει, τότε είναι όλα εντάξει και τα περιττά που ενδεχομένως θα διακινδυνέψεις να κάνεις από μόνη σου σ'ένα γατάκι 2 μηνών, μπορεί να του δημιουργήσουν πρόβλημα στα καλά καθούμενα εκεί που ήταν υγιέστατο.
Αν κρίνει ο γιατρός πως χρειάζεται ενίσχυση το ανοσοποιητικό, και μόνο τότε, θα σου συστήσει εκείνος κάποιο συγκεκριμένο παρασκεύασμα.
Το λάδι σολωμού που του δίνεις, νομίζω αρκεί και ωφελεί το τρίχωμα και το γαστρεντερολογικό του.
Από κει και πέρα γερό να'ναι και να σου ζήσει το μικρούλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
05-12-13
07:14
Αν του δινεις την ξηρη της Royal mother & babycat ειναι μια χαρα τροφουλα για την ηλικια του. Μπορεις αν θες να παρεις και το κονσερβακι της Royal, οχι το φακελλακι, kitten instinctive λεγεται και ειναι μους, περιεχει λυσσινη που ενισχυει το ανοσοποιητικο.
Οσο για το λαδι σολωμου ελπιζω να εχεις ρωτησει τον κτηνιατρο σου αν κανει να το παιρνει στην ηλικια του.
Κατα τα αλλα συμφωνω με την alkyone, ο μονος καταλληλος για θεματα υγιειας ειναι ο κτηνιατρος.
Οσο για το λαδι σολωμου ελπιζω να εχεις ρωτησει τον κτηνιατρο σου αν κανει να το παιρνει στην ηλικια του.
Κατα τα αλλα συμφωνω με την alkyone, ο μονος καταλληλος για θεματα υγιειας ειναι ο κτηνιατρος.
gatseli
Νεοφερμένο μέλος
Η Νικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
05-12-13
15:02
Ευχαριστω για τις απαντησεις!!!
Εχω αρκετη εμπιστοσυνη στον κτηνιατρο απλα καμια φορα υπαρχουν και καποια tips να το πω που μπορει ο γιατρος να μην το εχει σκεφτει...οπως αυτο που μου ειπες με το κονσερβακι
θα του παρω και απο αυτο!!!
anyway ...
το λαδι σολωμου ο κτηνιατρος μου ειπε να το δινω και ναι χρειαζεται να του ενισχυσω το ανοσοποιητικο του γιατι το καλο μου εχει μυκητες στο τριχωματακι του και κανει θεραπεια με αντιμυκητιακο που του βαζω στα σημεια τα καραφλα..Εν τω μεταξυ αυτος ο μυκητας κολλαει και σε ανθρωπους και σε σκυλογατα αλλα ευτυχως ουτε το αλλο μου γατακι (4 μηνων) ουτε τα σκυλακια μου κολλησαν αλλα ουτε κι εμεις...Ειπε ο γιατρος λογω οτι εχουμε καλο ανοσοποιητικο ενω το μικτακι δεν εχει ακομα..
Φετος για μενα παιδια ηταν η χρονια της γατας... Ειμαι χαρουμενη που τα εχω αλλα ειμαι δυστυχισμενη για τον τροπο που βρεθηκαν
Ευχαριστω για τις ευχες
Εχω αρκετη εμπιστοσυνη στον κτηνιατρο απλα καμια φορα υπαρχουν και καποια tips να το πω που μπορει ο γιατρος να μην το εχει σκεφτει...οπως αυτο που μου ειπες με το κονσερβακι
θα του παρω και απο αυτο!!!anyway ...
το λαδι σολωμου ο κτηνιατρος μου ειπε να το δινω και ναι χρειαζεται να του ενισχυσω το ανοσοποιητικο του γιατι το καλο μου εχει μυκητες στο τριχωματακι του και κανει θεραπεια με αντιμυκητιακο που του βαζω στα σημεια τα καραφλα..Εν τω μεταξυ αυτος ο μυκητας κολλαει και σε ανθρωπους και σε σκυλογατα αλλα ευτυχως ουτε το αλλο μου γατακι (4 μηνων) ουτε τα σκυλακια μου κολλησαν αλλα ουτε κι εμεις...Ειπε ο γιατρος λογω οτι εχουμε καλο ανοσοποιητικο ενω το μικτακι δεν εχει ακομα..
Φετος για μενα παιδια ηταν η χρονια της γατας... Ειμαι χαρουμενη που τα εχω αλλα ειμαι δυστυχισμενη για τον τροπο που βρεθηκαν
Ευχαριστω για τις ευχες

Τελευταία επεξεργασία:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων