Διατροφή

Καλο θα ηταν να μην της δωσεις κατευθειαν σκετη τη νεα τροφη,αυτο απο μονο του μπορει να προκαλεσει διαταραχη στο εντερο.Καλυτερα μιση μιση,και να μειωνεις σταδιακα την ποσοτητα της παλιας.

Αυτό ξαναπέστο!!! Εμείς αλλάξαμε αμέσως μετά τη στείρωση σε Hill's i/d γιατί είναι πολύ ευαίσθητο το στομάχι του, και μας φεύγουν πριν μπούμε στη λεκανίτσα μας. Μπλιάχχχχχ Τώρα του δίνω και λίγες κροκέτες μαζί αλλά δε βλέπω αλλαγή :( Υπομονή και Χλωρίνη, καλός συνδυασμός :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον καημενο...Του δινεις μονο κροκετες;Αν του τις εβρεχες με λιγο ρυζονερο,να του σταματησει η διαρροια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον καημενο...Του δινεις μονο κροκετες;Αν του τις εβρεχες με λιγο ρυζονερο,να του σταματησει η διαρροια;

Η κτηνίατρος μου είπε ότι στη στείρωση της έκανε πολλά σάλια και εμετούς... το στομάχι του είναι πολύ ευαίσθητο και μπορεί να πάθει γαστροραγία! :blink: Απαγορεύεται να φάει οτιδήποτε εκτός από κονσερβούλα και κροκέτες, οπότε του βάζω κονσέρβα το πρωί και 20γρ. κροκέτες το απόγευμα.

Τοτε σταματα του την κονσερβουλα μεχρι να στρωσει το εντερο του.

Δεν τη ζυγισα οταν την πηρα-κακως βεβαια-κ τωρα που θεριεψε δεν ξερω ποσο ηταν πριν για να συγκρινω.Ποιο ειναι το φυσιολογικο βαρος για μια γατα 9μηνων που γενικα ηταν μικροκαμωμενο για γατακι?

:inlove:αυτό το γλυκούλι γατάκι στη φωτό δικό σου είναι?όλο γράφω κ το μάτι μου εκεί πέφτει,φτου φτου μη στο ματιάσω,του λύπει το ματάκι του?

Σορυ για το διπλο μηνυμα,τωρα ειδα το μνμ της Βασιλειας:redface:
Δικο μου ειναι το κουτσουνακι,εχει χασει εντελως το ενα ματακι κ απο το αλλο εχει μετατραυματικο καταραχτη κ δεν βλεπει καθολου.Αυτο δεν την εμποδιζει να ειναι ενα χαρωπο κ σκανταλιαρικο ζουδι,μεσα στην τρελλα ειναι!Της εχω θεματακι στις"γατες μου",να μας δεις εκει τωρα,εχω φωτο προσφατες,εχει γινει μια κουκλα!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back