OLAX
Νεοφερμένο μέλος
Είναι η Hill's καλύτερη ποιοτικά και αξίζει τα λεφτά της?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ταίζω την γατούλα μου ξηρά τροφή Friskies αλλά ο κτηνίατρος μου πρότεινε να χρησιμοποιώ την Hill's την οποία πουλάει...Φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφορά στη τιμή...Η Hill's κοστίζει 20 ευρώ ενω η Friskies γύρω στα 6...
Είναι η Hill's καλύτερη ποιοτικά και αξίζει τα λεφτά της?
Καλησπερα και καλως μας ηρθες!

και βεβαια υπαρχει διαφορα και μαλιστα τεραστια! οντως εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη αλλα μιλαμε για μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα αλλα στο τελος και στην ποσοτητα!
με την frieskies πρωτον το γατακι σου δεν θα χορταινει το ιδιο με αποτελεσμα στο τελος να σου βγαινουν σχεδον τα ιδια λεφτα και δευτερον και πιο βασικο ειναι οτι ουδεμια σχεση εχουν τα συστατικα της μιας με την αλλη! η hills οπως και αλλες παρομοιες εταιρειες οπως η royal canin εχουν τις απαραιτητες βιταμινες πρωτεινες και γενικα συστατικα που θα βοηθησει το γατακι σου να αναπτυχθει σωστα!
γενικα να αποφευγεις να του δινεις τροφες απο super market αλλα να αγοραζεις απο pet shops ή κτηνιατρεια! τροφες απο super market εχουν μεγαλη πιθανοτητα μελλοντικα να δημιουργησουν στον ''παιδι σου'' κατι που σιγουρα δεν θελεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και μακροχρόνια θα καταλάβεις ότι τελικά η hills, ή κάποια άλλη καλή μάρκα είναι ΠΟΛΥ πιο οικονομική από κάθε friskies ή άλλη οικονομικότερη τροφή. ΓΙατί απλούστατα, καταρχήν ταΐζεις λιγότερη ποσότητα, και μακροχρόνια, θα γλυτώσεις τα χρήματα που θα έδινες στον Κτηνίατρο για καθαρισμούς δοντιών, και άλλα ωραία, όπως παχυσαρκία, έλλειψη βιταμινών, θέματα με νεφρά και συκώτι.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

......γενικα οι τροφες που εχουν τα ΣΜ....δεν ειναι καλες........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
συνφωνω απολυτα με την προλαλησασα...........γενικα οι τροφες που εχουν τα ΣΜ....δεν ειναι καλες........
αυτα ειπα κι εγω!
γιατι δεν ειπες προλαλησασες?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτα ειπα κι εγω!γιατι δεν ειπες προλαλησασες?
![]()
γιατι απο την βιασυνη μου,μονο την τελευταια απαντηση ειδα!!!!!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οτι πληρωσεις για τροφη το γλυτωνεις απ'τον κτηνιατρο.

marina-kr
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool