Διεσταλμένες κόρες! Γλαύκωμα;

• Thread starter Thread starter Nonika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Nonika

Διακεκριμένο μέλος

Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
Ο περσουλης μου εχει συνεχως διεσταλμενες κορες κ με μια βιαστικη ματια που εριξε ο κτηνιατρος αναφερε κατι για γλαυκωμα(κ σταδιακη τυφλωση) αλλα θα τον εξετασει προσεκτικα σ'εναν μηνα που θα εχει συνελθει περισσοτερο κ θα παμε κ για το επομενο εμβολιο.Ξερετε κατι για το θεμα?Υπαρχει κατι αλλο που να δικαιολογει διεσταλμενες κορες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τύφλωση, χτύπημα στο κεφάλι, "εγκεφαλικό".....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ειναι γλαυκωμα θα πρεπει να αρχισει θεραπεια αμεσα γιατι σε ενα μηνα μπορει να ειναι αργα:hmm:

Σοβαρα?Τι να κανω???

Θεραπεία για γλαύκωμα....:hmm:

Εννοω πρεπει να τον ξαναπαω ή ειναι στανταρ η θεραπεια,απλα την αγοραζω κ ξεκιναω?

Θα πρεπει να τον ξαναπας να τον εξετασει προσεκτικα και να δει αν ειναι γλαυκωμα και αναλογα θα δωσει την καταλληλη θεραπεια. Μπορει να ειναι κατι αλλο που να σχετιζεται με τον εγκεφαλο και οχι με το ματι:hmm:

Οκ ,θα τον ξαναπαω το συντομοτερο!Εχει παντως,εκτος απο διεσταλμενες κορες,κ ενα θαμβος πανω στα ματια,ειδικα στο ενα.Το οτι δακρυζει πολυ κ εχει καφε τσιμπλουλες ειναι φυσιολογικα στα περσικα,ετσι???

O κτηνιατρος μου με παρεπεμψε σε αλλον γιατι δεν εχει μεγαλη εμπειρια σε οφθαλμολογικα προβληματα κ απο την στιγμη που δεν υπαρχει πρηξιμο πολυ πιθανον να υπαρχει απλα μια μολυνση.Αυριο μαλλον θα τον παω σε καποιον που εχει ενα μηχανημα που βλεπει μεσα στο ματι κ θα μου πει τι ακριβως εχει.Αντε να δουμε...

Ναι ναι θελει εμπερο κτηνιατρο η εξειδικευμενο να πας και οσο πιο νωρις να ζητησει θεραπεια ειναι πολύ βασικο. Με τα ματαια α γινει κατι αντε να τα ξαναφτιαξεις και πολλες φορες δε γινεται. Γενικα ως περσης θα θελι ιδιαιτερη προσοχη και καλο καθαρισμο στα ματια με ειδικο υγρο, Συχνο χτενισμα με ειδικες χτενες για να μη κανει κομπους και καλη διατροφη για να παρει μπρος υστερα απο τοσα που περασε.

Το εχω μαθει πολυ καλα το ποση δουλεια θελει,πολλες φορες σκεφτομαι πως αν τον ειχε παρει αλλη δεν ξερω αν θα ειχε την υπομονη να κανει οσα κανω εγω κ σιγουρευομαι πιο πολυ οτι ηταν η καλυτερη επιλογη να μεινει σε μενα.Ο,τι κ αν χρειαστει θα το κανω,ειτε θεραπευεται,ειτε οχι ειμαι προετοιμασμενη για ολα,ουτως η αλλως τυφλη γατα εχω ηδη,μπορω να χειριστω ακομα μια αν χρειαστει(μηπως ειναι η μοιρα μου τελικα,μιας κ δεν πηρα το τυφλο μαυρακι???)!

Ευχομαι να είναι απλά μια μόλυνση και τίποτα αλλο.Και να περάσει με κάποια αγωγή....:)Ολα να πάνε καλά με τον γατουλίνο αυτον! Καλά θα κάνεις και θα τον πας άμεσα ξανά στον γιατρο γιατι όπως σου είπε και πιο πάνω ο γιατρός John πρέπει να δράσεις γρήγορα για το οτιδήποτε. Περιμενουμε νέα σας:)

Οκ ,θα τον ξαναπαω το συντομοτερο!Εχει παντως,εκτος απο διεσταλμενες κορες,κ ενα θαμβος πανω στα ματια,ειδικα στο ενα.Το οτι δακρυζει πολυ κ εχει καφε τσιμπλουλες ειναι φυσιολογικα στα περσικα,ετσι???
Βρε Νόνικα τώρα το είδα το θέμα με τον Κύρο κ στεναχωρήθηκα πολύ:( Όμως πραγματικά μήπως στα περσάκια αυτές οι κοκκκινοκαφέ βλέννες που έχουν είναι όπως λες φυσιολογικες ειδικά τώρα την άνοιξη κ τα δικά καθαρίζω τα ματια τους κα 3 κ λίγο. Ίσως αυτό το πράγμα που βλέπεις στον φακό να είναι λόγο κάποια επιπλεων αλλεργίας γιατί κ ο Μπατμαν έχει πρόβλημα με τα ματάκια του
O κτηνιατρος μου με παρεπεμψε σε αλλον γιατι δεν εχει μεγαλη εμπειρια σε οφθαλμολογικα προβληματα κ απο την στιγμη που δεν υπαρχει πρηξιμο πολυ πιθανον να υπαρχει απλα μια μολυνση.Αυριο μαλλον θα τον παω σε καποιον που εχει ενα μηχανημα που βλεπει μεσα στο ματι κ θα μου πει τι ακριβως εχει.Αντε να δουμε...
Ξέρω ότι εξιδικευμένη κτηνίατροι για τα μάτια υπάρχουν μονο Αθήνα κ Θεσσαλονική κ όπως μου ειχαν πει είναι μόνο 2 σε όλη την Ελλάδα:(
Θα περιμένουμε αύριο να μάθουμε τα νέα του κ ελπίζω να είναι καλά:up:

Mιλησα με τον αλλο κτηνιατρο χθες βραδυ κ μου ειπε πως απο την στιγμη που δεν υπαρχει πρηξιμο μαλλον ειναι μια μολυνση που εχει εδω κ καιρο κ να μην αγχωνομαι για γλαυκωμα.Το θεμα ειναι οτι εγχειριστηκε ο αδερφος μου χθες αργα το βραδυ-ευτυχως οχι κατι σοβαρο-κ δεν μπορεσα να τον παω σημερα,μαλλον θα αργησω 1-2 μερες να τον παω.Ειχα κ ενα περιστατικο με ενα κουταβι που με ειδοποιησαν κ μαζεψα(τρυπα στο λαιμο,πολυ πιο επειγον απο την μολυνση του περσουλη)κ ετρεχα για κεινο το μεσημερι-ειχα σπαστο στη δουλεια.Οπως φαινεται οταν ειναι να σου τυχουν στραβες σου τυχαινουν ολες μαζι.Παντως με καθησυχασε ο γιατρος κ απο την στιγμη που τα ματια του καθαριζουν αντι να χειροτερευουν πιστευω οτι ετσι οπως ειναι η κατασταση μπορει να περιμενει 1-2 μερες ο περσουλης,δεν μπορω να κανω αλλιως ουτως η αλλως:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back