Δικηγόροι υπέρ της προστασίας ζώων: Δημιουργείται τώρα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Δημιουργησαμε ενα κοινό προτζεκτ: τους δικηγόρους Υπερ των Ζωων
www.lawyersfortheanimalprotection.webs.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως δεν φαινεται τιποτα απο το κειμενο λογω τεχνικου προβληματος θα το διορθώσουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ το βλέπω μια χαρά!:)

Ειδες τι γρηγορα? χεχεχε , λοιπον οσοι ειστε δικηγορινες η ξερετε δικηγορους μιληστε τους να γινουμε πολλοι, ειναι πισω η ελλαδα σε τετοια θέματα.

Είμαι εγώ:)

Τελεια θελεις να συμετεχεις? αν ναι παρε με τηλ στο 6979780445 κατα προτιμηση ( 2-5μμ) να συννενοηθούμε πως μπορείς να βοηθήσεις. Θα χαρουμε να σε εχουμε μαζί μας.Μολις εβαλα και τις συμβουλες κατα της κακοποιησης στο σαιτ

οκ. Τα λέμε τότε το απόγευμα

μαλλον δεν μπορεσες να θελεις παρε αυριο 2-5

Η ομαδα λεγεται πια
anilaw.jpg

εβαλα και νομους που μου εστειλαν δικηγόροι απο κρήτη και βεροια.
Θα κοιταξουμε να βρουμε κα καποιον εθελοντη να κανει συμβουλευτική online στο φορουμ κακοποιησης ζωων ελλαδος

Τέλεια :up:πολύ γρήγορη η κατασκευή της ιστοσελίδας.
Θα έχει ισως ενδιαφέρον να προστεθούν στα νομικά κείμενα πριν απο τους εξειδικευνένους νόμους τα άρθρα του Αστικού κώδικα και ιδίως τα περι ευθύνης κατόχου ζώων καθώς και του Ποινικού Κώδικα για παροχή δηλητηρίου σε ξένο ζώο.
Εχει επίσης ενδιαφέρον η προσφατη πρόταση οδηγίας της ευρωπαικής κοινότητας (5 Νοεμβρίου) περι προστασίας των ζώων που χρησιμοποιούνται για επιστημονικού σκοπούς και ο Κανονiσμος για τη διενέργεια επισήμων ελέγχων της συμμόρφωσης προς τη νομοθεσία περί ζωοτροφών και τροφίμων και προς τους κανόνες για την υγεία και την καλή διαβίωση των ζώων.
Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω τα κείμενα στο email σου.

Ναι ναι στειλτα μου.. ειναι γρηγορη η κατασκευη γιατι το πηρα το κολαι;)

Μαλισταα. Για να δούμε και τί λέει ο Ποινικός Κώδικας για την προστασία των ζώων.

Συνημμένα

• P1010917.JPG
    P1010917.JPG
    182,2 KB · Εμφανίσεις: 40
χεχε τελειο θα το χρησιμοποιησω

Θα συναντησετε την εκπροσωπο μας στην αθηνα στο φεστιβάλ εθελοντισμου στην ιδια ενοτητα. Εξισου συντομα μια νεαρη δικηγόρος θα εκπαιδευτει απο πιο εμπειρους και θα κανει νομικη συμβουλευτική online στο φορουμ κακοποιησης ζωων στην ελλάδα

Θα συναντησετε την εκπροσωπο μας στην αθηνα στο φεστιβάλ εθελοντισμου στην ιδια ενοτητα. Εξισου συντομα μια νεαρη δικηγόρος θα εκπαιδευτει απο πιο εμπειρους και θα κανει νομικη συμβουλευτική online στο φορουμ κακοποιησης ζωων στην ελλάδα
Εγώ είμαι αυτή; :blink: :blink: :blink::lol: Να ερθετε να ερθετε να με συναντήσετε όπως και την Μαρία

Ναι βρε εσυ εισαι, αλλα απο οτι καταλαβα θα ειναι και η μαρια β. συντομα χεχεχε αντε αυξανόμαστε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back