Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
17-02-09
11:03
Ώρες ώρες μετανιώνω που τη στείρωσα...
Η γατούλα μου εκτός από την τρελή της συμπεριφορά μετά τη στείρωση και την έντονη επιθετικότητα, από σήμερα το πρωί έχει και πρησμένα στήθη... Να δούμε τι άλλο θα τύχει. Την Παρασκευή την είδε κτηνίατρος και ήταν όλα καλά. Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι στην θεση του μικρού πρηξίματος που είχε στην τομή της τώρα υπάρχουν τρια λοφάκια σκληρά, ένα γύρω από κάθε μαστό της. Να ανυσηχήσω ή είναι κάτι φυσιολογικό?
Η γατούλα μου εκτός από την τρελή της συμπεριφορά μετά τη στείρωση και την έντονη επιθετικότητα, από σήμερα το πρωί έχει και πρησμένα στήθη... Να δούμε τι άλλο θα τύχει. Την Παρασκευή την είδε κτηνίατρος και ήταν όλα καλά. Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι στην θεση του μικρού πρηξίματος που είχε στην τομή της τώρα υπάρχουν τρια λοφάκια σκληρά, ένα γύρω από κάθε μαστό της. Να ανυσηχήσω ή είναι κάτι φυσιολογικό?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
17-02-09
11:11
Ειχε γεννησει η γατουλα σου;Ειχαν θηλασει μικρα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
17-02-09
11:14
Όχι ποτέ. Ούτε και είχε ζευγαρώσει ποτέ.. Εκτός και αν σκάρωναν τίποτα με τον Μολυβίξ πίσω απο την πλάτη μου (πλάκα κάνω στειρωμένος είναι και αυτός).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα.
17-02-09
11:20
Μην ανησυχείς. Η δικιά μου μετά από την στείρωση είχε για δυό μήνες περίπου πρησμένα στήθη. Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ γιατί είναι φυσιολογικό. Οι ορμόνες δεν εξαφανίζονται αυτόματα. 'Ολα θα περάσουν και θα καταλάβεις ότι έκανες καλά που την στείρωσες.
Λίγα χάδια παραπάνω θέλει τώρα. Ολα θα πάνε καλά.

Λίγα χάδια παραπάνω θέλει τώρα. Ολα θα πάνε καλά.

ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
17-02-09
12:08
Μήπως η επιθετικότητα οφείλεται σε αυτό; Δείχνει να πονάει;
Καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου. Μπορεί να μην είναι τίποτα ανησυχητικό, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.
Καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου. Μπορεί να μην είναι τίποτα ανησυχητικό, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
17-02-09
12:27
Η επιθετικότητα προυπήρχε του πρηξίματος και δεν δείχνει να πονάει αλλά φυσικά θα ρωτήσω πάλι.. Σκεφτόμαστε να την μεταφέρουμε αλλού έτσι κι΄αλλιώς και θα χρειαστώ τις συμβουλές του κτηνιάτρου. Ευχαριστώ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum