Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα φθινοπωρινό Garage sale

Όλοι μας αυτοί την περίοδο προετοιμαζομαστε για τον χειμωνα, σκάβουμε τις ντουλάπες μας, τις βιβλιοθήκες μας και γενικά το σπίτι μας και βγάζουμε πράγματα που για εμάς θεωρούμε ότι δεν μας είναι πλέον χρήσιμα. Ε! όλα αυτά μην τα πετάξετε αλλά φιλάξτετα δωρίστετα και ελάτε να βοηθήσετε για να πραγματοποιηθει το garage sale του my cat.
Οτιδήποτε και αν έχετε από ρούχα μέχρι και το ποιο μικρό παλιό αντικείμενο. Τίποτα δεν είναι άχρηστο για ένα garage sale .Κάτι που για εσάς είναι άχρηστο ο άλλος το έψαχνε καιρό.!!

Σκεφτείτε τις γατούλες του Φλοίσβου και ελάτε να βοηθήσετε.
Ευχαριστώ

Felice
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ έχω αρκετά βιβλία, CD,DVD και ρούχα που δεν ξέρω τι να τα κάνω...
Μπορώ να τα στείλω με ΚΤΕΛ Αθήνα, αρκεί κάποιος να τα παραλάβει.
Θα κοιτάξω τί μπορώ να μαζέψω κασι σου στέλνω π.μ
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Χρειάζονται όμως οι οργανωτικές λεπτομέρειες: πού θα συγκεντρώνονται τα πράγματα; Και μέχρι πότε;
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
2)Αποστολή αντικειμένων μπορούν να κάνουν μόνο κορίτσια που μένουν στην επαρχία (γιατί υπάρχει πρόβλημα χώρου φύλαξης) . Τα κορίτσια της Αττικής θα τα φέρετε την προηγουμένη ή εκεινο το πρωινό Κυριακής.
3) Σε ένα garage sale πωλούνται οτιδήποτε παλιά αντικείμενα δεν χρειάζονται. Ρουχα, κοσμήματα, βιβλία,λαμπες κτλ Γενικά οτιδήποτε που για εμάς μας πιάνει χώρο περιττό.
4)Ημερομηνία θα αποφασίσουμε όλες μαζί. Σκεφτόμουν ίσως να είναι αρχές-μέσα Νοέμβριου που τότε αρχίζουν και οι αγορές των Χριστουγέννων.
5)Διαφήμιση θα το διαφημίσουμε στην εφημερίδα Athens news,σε σελίδες του ιντερνετ, Χρυσή ευκαιρία και όπου αλλού έχετε ιδέες. Η ιδέα δεν είναι αποκλειστικότητα μου όλες μαζί θα προσπαθήσουμε για να μαζέψουμε λεφτά για τις γατούλες του Φλοίσβου.
Τώρα που θα τακτοποιήσετε τις ντουλάπες σας μην πετάξετε στους κάδους τα πράγματα. Μην ξεχνάτε οτιδηποτε για εμάς πιάνει περιττό χώρο είναι αυτό που χρειάζετε και ψάχνει ο γείτονας.
Οποιαδήποτε άλλη ιδέα έχετε μην διστάσετε να την προτείνετε.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

όσες μένετε μακριά βρείτε τρόπο πως θα στείλετε τα πράγματα και μην ανησυχείτε θα πάω εγώ και θα τα παραλάβω.

moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή σε 5 εβδομάδες για να προλάβουν τα κορίτσια και να βρούνε και να στείλουν. Καλά είναι ? Η' είναι αργά?

konstans
Περιβόητο μέλος
.Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου προς το παρόν, μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και τα έχω παίξει ολίγον τι

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Άμα δώσει ο Θεός μαζευτούν πράγματα και γίνει τότε η δική σου βοήθεια θα είναι η διαφήμιση προς τους δικούς σου.Λέτα μου είναι πολύ καλή η κίνηση σου.
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου προς το παρόν, μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και τα έχω παίξει ολίγον τι![]()
Αυτό αρκει και είναι θα είναι μεγάλη βοήθεια.

Κορίτσια το ξέρω ότι στην ελλάδα οι έλληνες δεν τον γνωρίζουν αυτόν τον θεσμό. Εγώ που μου αρέσουν τα ψάχνω και πάω σας λέω οτι σε ένα garage sale μπορείς να βρείς πολύ ωραία πράγματα.
Παλιά πολύ ωραία κοσμήματα που τα πουλάνε για το τίποτα.
Πριν από δύο εβδομάδες πήγα σε ένα και αγόρασα σκουλαρίκια καταπληκτικά με σμάλτο μόνο 4 € και ένα μενταγιόν με αλυσίδα ασημένια και τα δύο με 6 €.Έχω πάρει πίνακα κάρβουνο με 20€ και μικρό διακοσμητικό ιδνικό ξύλινο αλογάκι με 15€.
Διάθεση περιπέτειας να έχεις και βρίσκεις καταπληκτικά πράγματα

Voula
Διάσημο μέλος
Φαντάζομαι ότι αυτό που προέχει είναι να βρούμε τον χώρο που θα φιλοξενήσει το garage sales.
Nα διευκρινήσουμε κάτι εδώ.
Επειδή έχω πάει πολλές φορές σε διάφορα bazaar φιλοζωικών οργανώσεω βλέπω τι παλιατζούρα διατίθεται. Σίγουρα όμως υπάρχουν και πράγματα πολύ αξιόλογα.Εμείς δεν είμαστε φιλοζωική, απλά κάποιοι εθελοντές που ασχολούνται ενεργά με συγκεκριμένο τόπο (βλ.Γάτες Φλοίσβου). Γι'αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω ότι πράγματα σταλούν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Επίσης προτείνω ότι πράγματα μείνουν απούλητα επειδή προφανώς δεν θα μπορέσουν να μείνουν σε καμμιά αποθήκη, να φροντίσω εγώ προσωπικά να σταλούν στο bazaar που γίνεται κάθε μήνα αν θυμάμαι καλά, από το ΣΠΑΖ ή οπουδήποτε αλλού τέλος πάντων με συναφή χαρακτήρα.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Λέτα, είσαι super διοργανώτρια. Νομίζω ότι η ημερ/νία είναι αρκετά καλή.
Φαντάζομαι ότι αυτό που προέχει είναι να βρούμε τον χώρο που θα φιλοξενήσει το garage sales.
Nα διευκρινήσουμε κάτι εδώ.
Επειδή έχω πάει πολλές φορές σε διάφορα bazaar φιλοζωικών οργανώσεω βλέπω τι παλιατζούρα διατίθεται. Σίγουρα όμως υπάρχουν και πράγματα πολύ αξιόλογα.Εμείς δεν είμαστε φιλοζωική, απλά κάποιοι εθελοντές που ασχολούνται ενεργά με συγκεκριμένο τόπο (βλ.Γάτες Φλοίσβου). Γι'αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω ότι πράγματα σταλούν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Επίσης προτείνω ότι πράγματα μείνουν απούλητα επειδή προφανώς δεν θα μπορέσουν να μείνουν σε καμμιά αποθήκη, να φροντίσω εγώ προσωπικά να σταλούν στο bazaar που γίνεται κάθε μήνα αν θυμάμαι καλά, από το ΣΠΑΖ ή οπουδήποτε αλλού τέλος πάντων με συναφή χαρακτήρα.

vickymoon
Διάσημο μέλος
https://www.spazgreece.org/events.html
πως δουλευει αυτο??? πας μ ενα αυτοκινητο με πραγματα που θες να πουλησεις πληρωνεις μια εισοδο 10 ευρω που παει στο ΣΠΑΖ και πουλας οτι θες και μαζευεις χρηματα.
το καλο που εχει αυτο ειναι οτι ερχεται αρκετος κοσμος απο παντου και ισως εχει μεγαλυτερη επιτυχια.
μπορουμε λοιπον να μαζεψουμε τα πραγματα και να παμε ενα δυο αυτοκινητα ή οπως βγει το σχημα και να πουλησουμε.
μετα τα χρηματα πανε στα αδεσποτα.
κι αν θελουμε ξαναπαμε κι αλλη φορα.
σκεφτειτε το αυτο και μπορουμε να βαλουμε χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα παμε και να μαζεψουμε πραγματα.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
δεν τα παιρνει αλλος τα λεφτα, τα παιρνει το ατομο που πουλαει.
διευκρινηση για να μην μπερδευτουμε
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool