Διοργάνωση Garage sale. Ελάτε να βοηθήσουμε τις γατούλες του Φλοίσβου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Felice

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα.
Στις μέρες μας πολύ συχνά οι φιλοζωικές οργανώσεις προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για το έργο τους πραγματοποιώντας διάφορες διοργανώσεις. Έτσι και εμείς σκεφτήκαμε να προσπαθήσουμε για αρχή να κάνουμε κάτι μικρό το οποίο δεν χρειάζεται και ιδιαίτερο κόπο.
Ένα φθινοπωρινό Garage sale :up::up:
Όλοι μας αυτοί την περίοδο προετοιμαζομαστε για τον χειμωνα, σκάβουμε τις ντουλάπες μας, τις βιβλιοθήκες μας και γενικά το σπίτι μας και βγάζουμε πράγματα που για εμάς θεωρούμε ότι δεν μας είναι πλέον χρήσιμα. Ε! όλα αυτά μην τα πετάξετε αλλά φιλάξτετα δωρίστετα και ελάτε να βοηθήσετε για να πραγματοποιηθει το garage sale του my cat.
Οτιδήποτε και αν έχετε από ρούχα μέχρι και το ποιο μικρό παλιό αντικείμενο. Τίποτα δεν είναι άχρηστο για ένα garage sale .Κάτι που για εσάς είναι άχρηστο ο άλλος το έψαχνε καιρό.!!:up:
Σκεφτείτε τις γατούλες του Φλοίσβου και ελάτε να βοηθήσετε.

Ευχαριστώ:)
Felice

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορουμε να στειλουμε και πραγματα οσοι μενουμε μακρια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που μπορουμε να τα αφησουμε τα πραγματα;

Λέττα μεσ'το μυαλό μου είσαι! Τα λέγαμε και τις προάλλες με την Ρούλα(ruko), όταν πέρασε για καφέ, και μας έλεγε για τις εφτάψυχες.:)
Εγώ έχω αρκετά βιβλία, CD,DVD και ρούχα που δεν ξέρω τι να τα κάνω...:hmm:Μπορώ να τα στείλω με ΚΤΕΛ Αθήνα, αρκεί κάποιος να τα παραλάβει.:hmm:Θα κοιτάξω τί μπορώ να μαζέψω κασι σου στέλνω π.μ:D

Που και πότε θα γίνει?Απ'ότι βλέπω είσαι Ηράκλειο και είμαστε κοντά!Σίγουρα έχω ρούχα που δεν μου κάνουν,και όλο και κάτι θα βρεθεί που δεν χρειάζομαι..Πολύ ωραία η ιδέα σας,πιστεύω θα υπάρξει άμμεση ανταπόκριση:up:

Πολύ καλή ιδέα! :)
Χρειάζονται όμως οι οργανωτικές λεπτομέρειες: πού θα συγκεντρώνονται τα πράγματα; Και μέχρι πότε;

Χώρο που να προσφέρεται δωρεάν έχουμε βρει;

Εχετε αποφασίσει για ημερομηνία;

1)Αρχικά ζητάμε μία εθελόντρια που θα μας διαθέσει το γκαράζ της για ένα πρωινό Κυριακής.(Δεν μας ενδιαφέρει σε ποια περιοχή θα είναι . Οποια έχει την καλή διάθεση είναι ευπρόσδεκτη.) Σε περίπτωση που καμία κοπελιά δεν έχει κλασικό γκαράζ τότε θα το κάνουμε σε ένα οικοπεδο που έχω (αλλά τα πράγματα θα είναι εκτεθειμένα και δεν ξέρουμε τι καιρό θα κάνει εκείνη την συγκεκριμένη ημέρα).
2)Αποστολή αντικειμένων μπορούν να κάνουν μόνο κορίτσια που μένουν στην επαρχία (γιατί υπάρχει πρόβλημα χώρου φύλαξης) . Τα κορίτσια της Αττικής θα τα φέρετε την προηγουμένη ή εκεινο το πρωινό Κυριακής.
3) Σε ένα garage sale πωλούνται οτιδήποτε παλιά αντικείμενα δεν χρειάζονται. Ρουχα, κοσμήματα, βιβλία,λαμπες κτλ Γενικά οτιδήποτε που για εμάς μας πιάνει χώρο περιττό.
4)Ημερομηνία θα αποφασίσουμε όλες μαζί. Σκεφτόμουν ίσως να είναι αρχές-μέσα Νοέμβριου που τότε αρχίζουν και οι αγορές των Χριστουγέννων.
5)Διαφήμιση θα το διαφημίσουμε στην εφημερίδα Athens news,σε σελίδες του ιντερνετ, Χρυσή ευκαιρία και όπου αλλού έχετε ιδέες. Η ιδέα δεν είναι αποκλειστικότητα μου όλες μαζί θα προσπαθήσουμε για να μαζέψουμε λεφτά για τις γατούλες του Φλοίσβου.
Τώρα που θα τακτοποιήσετε τις ντουλάπες σας μην πετάξετε στους κάδους τα πράγματα. Μην ξεχνάτε οτιδηποτε για εμάς πιάνει περιττό χώρο είναι αυτό που χρειάζετε και ψάχνει ο γείτονας.
Οποιαδήποτε άλλη ιδέα έχετε μην διστάσετε να την προτείνετε.:)

Καλημέρα κορίτσια,:hello:
όσες μένετε μακριά βρείτε τρόπο πως θα στείλετε τα πράγματα και μην ανησυχείτε θα πάω εγώ και θα τα παραλάβω.:happy:

Ωραια,ανακοινωστε ημερομηνιες και αρχιζουμε να πακεταρουμε!

Σήμερα έχουμε 8 Οκτωβρίου, πως σας φαίνεται 15 Νοεμβρίου?
Δηλαδή σε 5 εβδομάδες για να προλάβουν τα κορίτσια και να βρούνε και να στείλουν. Καλά είναι ? Η' είναι αργά?:hmm:

Λέτα μου είναι πολύ καλή η κίνηση σου:).
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου προς το παρόν, μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και τα έχω παίξει ολίγον τι:/:

Λέτα μου είναι πολύ καλή η κίνηση σου:).
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου προς το παρόν, μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και τα έχω παίξει ολίγον τι:/:
Άμα δώσει ο Θεός μαζευτούν πράγματα και γίνει τότε η δική σου βοήθεια θα είναι η διαφήμιση προς τους δικούς σου.
Αυτό αρκει και είναι θα είναι μεγάλη βοήθεια.:happy:

Κορίτσια το ξέρω ότι στην ελλάδα οι έλληνες δεν τον γνωρίζουν αυτόν τον θεσμό. Εγώ που μου αρέσουν τα ψάχνω και πάω σας λέω οτι σε ένα garage sale μπορείς να βρείς πολύ ωραία πράγματα.
Παλιά πολύ ωραία κοσμήματα που τα πουλάνε για το τίποτα.
Πριν από δύο εβδομάδες πήγα σε ένα και αγόρασα σκουλαρίκια καταπληκτικά με σμάλτο μόνο 4 € και ένα μενταγιόν με αλυσίδα ασημένια και τα δύο με 6 €.Έχω πάρει πίνακα κάρβουνο με 20€ και μικρό διακοσμητικό ιδνικό ξύλινο αλογάκι με 15€.
Διάθεση περιπέτειας να έχεις και βρίσκεις καταπληκτικά πράγματα:up::up::up::up:

Λέτα, είσαι super διοργανώτρια. Νομίζω ότι η ημερ/νία είναι αρκετά καλή.
Φαντάζομαι ότι αυτό που προέχει είναι να βρούμε τον χώρο που θα φιλοξενήσει το garage sales.

Nα διευκρινήσουμε κάτι εδώ.
Επειδή έχω πάει πολλές φορές σε διάφορα bazaar φιλοζωικών οργανώσεω βλέπω τι παλιατζούρα διατίθεται. Σίγουρα όμως υπάρχουν και πράγματα πολύ αξιόλογα.Εμείς δεν είμαστε φιλοζωική, απλά κάποιοι εθελοντές που ασχολούνται ενεργά με συγκεκριμένο τόπο (βλ.Γάτες Φλοίσβου). Γι'αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω ότι πράγματα σταλούν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Επίσης προτείνω ότι πράγματα μείνουν απούλητα επειδή προφανώς δεν θα μπορέσουν να μείνουν σε καμμιά αποθήκη, να φροντίσω εγώ προσωπικά να σταλούν στο bazaar που γίνεται κάθε μήνα αν θυμάμαι καλά, από το ΣΠΑΖ ή οπουδήποτε αλλού τέλος πάντων με συναφή χαρακτήρα.

Λέτα, είσαι super διοργανώτρια. Νομίζω ότι η ημερ/νία είναι αρκετά καλή.
Φαντάζομαι ότι αυτό που προέχει είναι να βρούμε τον χώρο που θα φιλοξενήσει το garage sales.

Nα διευκρινήσουμε κάτι εδώ.
Επειδή έχω πάει πολλές φορές σε διάφορα bazaar φιλοζωικών οργανώσεω βλέπω τι παλιατζούρα διατίθεται. Σίγουρα όμως υπάρχουν και πράγματα πολύ αξιόλογα.Εμείς δεν είμαστε φιλοζωική, απλά κάποιοι εθελοντές που ασχολούνται ενεργά με συγκεκριμένο τόπο (βλ.Γάτες Φλοίσβου). Γι'αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω ότι πράγματα σταλούν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Επίσης προτείνω ότι πράγματα μείνουν απούλητα επειδή προφανώς δεν θα μπορέσουν να μείνουν σε καμμιά αποθήκη, να φροντίσω εγώ προσωπικά να σταλούν στο bazaar που γίνεται κάθε μήνα αν θυμάμαι καλά, από το ΣΠΑΖ ή οπουδήποτε αλλού τέλος πάντων με συναφή χαρακτήρα.
:up::up::up::up::up::up::up::up:

παιδια εχω ενα μαγαζι στον νεο κοσμο που ειναι αδειο και θα μπορουσα να το δωσω για αυτο τον σκοπο. δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει θεμα εφοριας ή κατι αλλο που δεν μπορω να φανταστω, αλλα υπαρχει αυτο εδω
https://www.spazgreece.org/events.html
πως δουλευει αυτο??? πας μ ενα αυτοκινητο με πραγματα που θες να πουλησεις πληρωνεις μια εισοδο 10 ευρω που παει στο ΣΠΑΖ και πουλας οτι θες και μαζευεις χρηματα.
το καλο που εχει αυτο ειναι οτι ερχεται αρκετος κοσμος απο παντου και ισως εχει μεγαλυτερη επιτυχια.
μπορουμε λοιπον να μαζεψουμε τα πραγματα και να παμε ενα δυο αυτοκινητα ή οπως βγει το σχημα και να πουλησουμε.
μετα τα χρηματα πανε στα αδεσποτα.
κι αν θελουμε ξαναπαμε κι αλλη φορα.
σκεφτειτε το αυτο και μπορουμε να βαλουμε χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα παμε και να μαζεψουμε πραγματα.

Βούλα δεν χρειάζεται τα πράγματα να είναι σε τέλεια κατάσταση. Γιατί δεν πρόκειται για bazaar με καινούργια αντικείμενα αλλά garage sale.Ότι νομίζουν ότι θα ήταν χρήσιμο σε κάποιον άλλον είναι καλό.

ξεχασα να πω οτι τα χρηματα τα κανει ο καθενας οτι θελει απλα εμεις θα κανουμε ενα κομποδεμα για τα αδεσποτα.
δεν τα παιρνει αλλος τα λεφτα, τα παιρνει το ατομο που πουλαει.
διευκρινηση για να μην μπερδευτουμε

Felice η ημερομηνία μια χαρά μου ακούγεται,επίσης θα ήθελα να προτείνω για διαφήμιση μπορείτε να βάλετε και στην Αthens Voice που διανέμεται δωρεάν και την διαβάζει πολύς κόσμος!!:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back