george7771
Νεοφερμένο μέλος
Ο george7771 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Εύλαλο (Ξάνθη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
17-12-09
22:56
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
"Σήμερα, περί της 14.00, στην Καλλιθέα Κατερίνης , διεύθυνση Κανάρη 5 και Παύλου Μελά γωνία η άθλια υπανάπτυκτη ιδιοκτήτρια του διώροφου κτίσματος, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ με δηλητήριο (από το οποίο έχω συλλέξει δείγμα προκειμένου να καταθέσω ΑΜΕΣΑ μήνυση) τα 4 γατάκια τα οποία φροντίζαμε προσωπικά εδώ και 6 μήνες...
Το όνομα του ανθρωποειδούς είναι ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και είναι δημότης Καλλιθέας. Η "κυρία" αυτή, εδώ και καιρό, "επέδραμε" στο σπίτι που μας έχει νοικιάσει και αφαιρούσε υλικά τα οποία είχαμε τοποθετήσει στο μπαλκόνι μας για να προστατεύονται οι τετράποδοι φίλοι μας από τις καιρικές συνθήκες. Σήμερα, έφερε τα ψάρια που τάισε το σόι της εμπλουτισμένα με μωβ κόκκους δηλητηρίου και τα μωρά μας βρήκαν φριχτό θάνατο μετά από εμετούς, διάρροιες και πόνους. Παραθέτω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον τόπο του εγκλήματος"
ΥΓ1: Ζητώ συμβουλές από φιλοζωικές οργανώσεις σχετικά με τη νόμιμη διαδικασία
ΥΓ2: Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση οποιουδήποτε αμφισβητήσει τα λεγόμενά μου
ΥΓ3: Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη δολοφόνο (την οποία την είδαν αυτόπτες μάρτυρες) και την ανακοίνωσα ότι προτιμώ να τη στείλω στα δικαστήρια παρά να δράσω παρορμητικά ...και να πάω εγώ στη φυλακή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
18-12-09
09:46
Λυπάμαι πολύ!
Μπορείς να επικοινωνήσεις με την γατοομάδα Θεσσαλονίκης, φαντάζομαι θα ξέρουν να σε καθοδηγήσουν. Μπράβο σου που θέλεις να το κυνηγήσεις το θέμα, έτσι ώστε να τιμωρηθεί η "κυρία".
Αν δεν κάνω λάθος, δεν ξέρω κάτα πόσο είναι εφικτό αυτό βέβαια, θα πρέπει να γίνει νεκροψία σε ένα απ'τα γατιά που θα αποδείξει ότι έφυγαν απ'το δηλητήριο.
Σου εύχομαι μέσα απ'την ψυχή μου να καταφέρεις κάτι!

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την γατοομάδα Θεσσαλονίκης, φαντάζομαι θα ξέρουν να σε καθοδηγήσουν. Μπράβο σου που θέλεις να το κυνηγήσεις το θέμα, έτσι ώστε να τιμωρηθεί η "κυρία".
Αν δεν κάνω λάθος, δεν ξέρω κάτα πόσο είναι εφικτό αυτό βέβαια, θα πρέπει να γίνει νεκροψία σε ένα απ'τα γατιά που θα αποδείξει ότι έφυγαν απ'το δηλητήριο.
Σου εύχομαι μέσα απ'την ψυχή μου να καταφέρεις κάτι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
19-12-09
01:48
Κανεις μυνητηρια αναφορα στην αστυνομια με δικηγορο η μονος σου η για πιο γρηγορα πας κατευθειαν στον εισαγγελέα που εφημερευει ειδικα εαν δεν εχει περασει το αυτοφορο των δυο ημερων τρεχεις πετας και πας για νατη πιασουν αμεσως, ακολουθει δικαστηριο και απαγγελια ποινων, η φυλακιση 6 μηνων ειναι η πιο σοβαρη ποινη. Καλο ειναι να εχεις τα στοιχεια απο το δηλητηριο και να καταθεσεις οτι στοιχεια εχεις και εαν εχεις μαρτυρες ειναι πολύ χρησιμο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
19-12-09
02:18
Στην Κατερινη ειδοποιησα το σωματειο Ελπίδα και στοργή που ειναι πολύ δρατηριο επικοινωνησε μαζι τους στο 6944370642
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum