Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Tα μικρα γατακια οσο ειναι πανω στην αναπτυξη μπορεις να τα αφηνεις να τρωνε οσο θελουν μεχρι ενος ετους περιπου, εγω προσωπικα στον δικο μου εχω τροφη ολη την διαρκεια της ημερας απο τοτε που τον βρηκα.Μπορεις να του παρεις μια καλη ξηρα τροφη για μικρα γατακια. Η δοσολογια που αναγραφεται στις συσκευασιες τροφων δεν αντιστοιχει παντα στην πραγματικοτητα.
Διαβασε και εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος

hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σορι παιδες...αλλα ερωτηση..! Και εγω κατι τετοιο πιστευω για την μικρη μου....(τουλαχιστον μεχρι να στειρωθει...) Αλλα προς τι η μεζουρα στο πισω μερος της τροφης?? Καποιον σκοπο δεν εξυπηρετει??
Εξυπηρετει τους σκοπους της εταιριας αγαπητη μου...

Αν δεις..οι περισσοτερες τροφες,εχουν υπερβολικες ποσοτητες(δεν θα πω ολες..τιποτα δεν ειναι απολυτο)..αν τους διναμε οσο αναγραφουν..θα ειχαμε τετραπαχα γατια.Για αυτους..οσο περισσοτερο τρωνε,τοσο το καλυτερο.
Το καλυτερο ειναι να πεις στο γιατρο σου τι τροφη θα του δινεις..και θα σου πει αυτος μετα τη στειρωση..ποσα γραμμαρια ειναι το ενδεδειγμενο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξυπηρετει τους σκοπους της εταιριας αγαπητη μου...
Αν δεις..οι περισσοτερες τροφες,εχουν υπερβολικες ποσοτητες(δεν θα πω ολες..τιποτα δεν ειναι απολυτο)..αν τους διναμε οσο αναγραφουν..θα ειχαμε τετραπαχα γατια.Για αυτους..οσο περισσοτερο τρωνε,τοσο το καλυτερο.Το καλυτερο ειναι να πεις στο γιατρο σου τι τροφη θα του δινεις..και θα σου πει αυτος μετα τη στειρωση..ποσα γραμμαρια ειναι το ενδεδειγμενο.
Βρε εφουλιτσα μου...δεν μιλουσα για μετα την στειρωση!! Εγω τωρα ας πουμε στο μωρακι μου το μικρο δινω την babycat και απο πισω εχει ΚΑΙ αυτη η τροφη μεζουρα ακομη και για τοσο μικρη ηλικια...! Μετα την στειρωση ξερω τι χρειαζεται..! Αλλα στους 2.5 και 3 μηνες...αφου πρεπει οπως ολοι πιστευουμε να ειναι παντα γεματο το πιατακι τους...προς τι η μεζουρα??

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χωρια την πλακα τωρα,ενδεικτικα γραφουν καποια δοσολογια.Δεν μπαινουν ολοι στο my cat..για να γνωριζουν ποσο να δινουν στα μικρα τους..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool