Δυο μικρά πανθηράκια ψάχνουν σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Tzela

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Πριν λίγες μέρες η μαμά τους τα έφερε στην πόρτα του σπιτιού μου...
Είναι δυο γλυκύτατα πανθηρακια 50 ημερών, αγοράκι και κοριτσάκι, έχουν αποπαρασιτωθεί και περιμένουν κάποιον να τους χαρίσει ένα μόνιμο σπιτάκι!!!

Το κοριτσάκι:
014_zps2dc27396.jpg

016_zpsee6a37d3.jpg

007_zpse0dcd6a3.jpg

011_zps76f619a6.jpg

και το αγοράκι:

013_zps3c5f0791.jpg

006_zpsaaac500c.jpg

004_zps13a3086f.jpg

018_zps8fbde92d.jpg

αριθμ. μικροτσίπ 900032002351459

Όποιος ενδιαφέρεται να τα υιοθετήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6934058804

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μα είναι κουκλάκια ζωγραφιστά!
smiley-love067.gif

Σύντομα να βρουν το πιο όμορφο σπιτάκι και την πιο ζεστή αγκαλιά...εις διπλούν!:)
1698945ck8imdhyfd.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω, είναι σαν ψεύτικα! Καλότυχα να είναι :)

Ευχαριστούμε!!!:) Το αγοράκι μας από χθες βρίσκεται στο δικό του παντοτινό σπιτάκι..:)

:clapup:Καλή ζωή να'χει και με το καλό και το κοριτσάκι να παίρνει σειρά για το ολόδικό του σπιτάκι:)

alcyone :kissing:

Νέες φωτογραφίες του κοριτσιού ;):

019_zpsc5961188.jpg

020_zpscc5d8249.jpg

021_zps67fd92ec.jpg

023_zpsfb518177.jpg

Αχ το μαναράκι μου!
smiley-love067.gif
Σα μικρό ολόγλυκο σοκολατάκι...Λατρεύω!:D

114843326_J9_Es_KYII_1416514392.jpg

Αχ!!! Τι όμορφες καρδούλες είναι αυτές? και ροζ!!! :thumbsup: Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!:kissing:

Το γλυκό μου σοκολατάκι βρήκε σπίτι! :clapup: Μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα :)
alcyone, ευχαριστούμε για όλα!

:yahoo:Μπράβο κι η μπεμπούλα! Να'ναι γερή κι ευτυχισμένη με την νέα της οικογένεια!:flowers: ΄

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back