Δωρεάν στειρώσεις σκύλων

roulis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο roulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 292 μηνύματα.
χαρηκα οτν ειδα σε μια κολονα της ΔΕΗ στην πλαζ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ μια αφησουλα Α4 να γραφει τα εξης. σας το μεταφερω ακριβος οπως αναγραφετε στην αφισουλα. ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΚΥΛΟΥ. ο Δημος Μαρκοπουλου σε συνεργασια με το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ μαρκοπουλου( ΚΑΖ ) πραγματοποιει ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ εντελως ΔΩΡΕΑΝ. τηλεφωνο επικοινωνιας με το ΚΑΖ 694.801.5974 ( 9π.μ.- 14μ.μ ) επισης καλουντε οσοι θελουν να βοηθησουν πραγματικα στο μεγαλο προβλημα των αδεσποτων στην περιοχη μας, να υιοθετησουν χαριτωμενα, υγιη και εμβολιασμενα κουταβακια αμεσα. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ προσωπικα εκφραζω τα συγχαριτηρια μου στο καταφυγιο αδεσποτων ζωων μαρκοπουλου για τον αγωνα τους υπερ των αδεσποτων σκυλων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να είχε και για γατάκια , γιατί σκέφτομαι να στειρώσω κ εγώ την αδεσποτούλα μου..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο σκεφτηκα και εγω. αλλα δεν χανεις τιποτα φιλε kostis να τους κανεις ενα τηλ. να τους ρωτησεις.και μετα αν θελεις ενειμερωσε και εμας

Aν και είναι μακριά.. Μαρκόπουλο ε? Χμμ :hmm:

Eυχαριστώ πολύ !!:up::up:

Για τον σκύλο μου έδωσα 150 , τώρα να δώσω 600 συνολικά για όλες τις γάτες που βρήκα (4 συνολικά).. :/:

Με σώζεις..:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back