Δωρεάν στειρώσεις!

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους.

'Εχω ακούσει ότι στην περιοχή της Θέρμης (Θεσσαλονίκη) υπάρχει δημοτικό κτηνιατρείο που πραγματοποιεί δωρεάν στειρώσεις. Εάν κάποιος έχει το τηλ, μπορεί να μου το δώσει; Επίσης για οποιοδήποτε άλλο κτηνιατρείο.

Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το ξέρω αυτό. Αλλά αφού το έχεις ακούσει μπορεί και να είναι αλήθεια. Συνήθως μπορεί να υπάρχει μία ετήσια συνδρομή (φιλοζωικές) ή όντας μέλος σε κάποια οργάνωση να σου κάνουν καλύτερες τιμές.:hmm:

Το Δωρεάν, πρώτη φορά το ακούω ΜΑΚΑΡΙ να είναι αλήθεια!!!:up:
Μακάρι να γίνετε και σωστή δουλειά!;)

ΕΔΩ μία λίστα με γιατρούς στην Θεσ/νίκη που μπόρεσα να βρώ.

Και εδώ μια λίστα με του προτεινόμενους απο τα μέλη του φόρουμ.

Τα πράγματα στην Θεσσνίκη τα ξέρει πολύ καλά η yasmin1gr.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή και εγώ πριν καιρό έψαξα για κάποια καλύτερη τιμή για τα γατάκια που έχουμε στην αυλή επικοινώνησα με το φιλοζωικό σωματέιο "Αγάπη" που είναι στην Πυλαία www.love4pets.gr . Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση...

Απαράδεκτο όμως που όλοι οι δήμοι δεν έχουν τέτοια προγράμματα.:down::down:

Πάντως μια που το είπες βρήκα αυτό:https://www.dimosthermis.gr/?s=&m=info&id=3

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Θα πάρω αύριο τηλ σε μερικά να ρωτήσω!!

Μιλας για το Διαδημοτικο κεντρο των εντεκα δημων. Φαινεται καλο αλλα νομιζω οτι εκλεισε η παρουσιαστηκαν προβλήματα. Ιδιως σε σκυλια. Εαν δωσεις εκει ζωακι σου χρειαζεται να πας μαζι και να το παρακολουθεις και να το παρεις πισω. Το λεω γιατι δεν μπορω να εγγυηθω γι αυτο. Εαν ειναι ανοιχτο μπορεις να δοκιμασεις κανονικα λειτουργει για αδεσποτα και πρεπει οπως σε ολες τις στειρωσεις να προσεξεις να βαλουν απορροφησιμα ραμματα , αν βαλουν ενεσιμη αντιβιωση και να κρατηθει το ζωο σε κλουβακι και σε ζεστη 3 μερες αν ειναι θυληκο η μια αν ειναι αρσενικο.

Εαν θελεις εξισου καλες τιμες για αδέσποτα κανουν η Ευγενια Μαρτσοπούλου 2310417773 και ο Νικος Δασκαλοπουλος 2310329659 οι γιατροι που συνεργαζονται με τη γατοομαδα, στα δυτικα μας ειπαν καλα λογια και για το Τζιμουλια 2310 653761 (καλυτερα να πας εκει το ζωακι μετα απο συντομο τηλ) κανει καλή δουλεια. Ετοιμαζουμε και τριτο γιατρο συνεργατη μας συντομα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τελικά.. έψαξα, πήρα τηλέφωνα από εδώ και από εκεί και δεν κάνουν στειρώσεις δωρεάν. Βέβαια μερικοί μου είπαν κάνει κάποιος αλλά δεν απαντάει στο τηλ. Και παρουσιάστηκε κ άλλο πρόβλημα.. η γάτα που ήθελα να στειρώσω, την είδα πριν μια βδομάδα να γλεντοκοπάει με κάτι γάτους και μετά εξαφανίστηκε :(

Αν τελικά έρθει δεν είναι αργά να την στειρώσεις.:) Είναι σε αρχικό στάδιο και γίνεται, θα στα πει και ο γιατρός σου, αν θελήσεις και αν το αποφασίσεις.:)

Ας γυρίσει και το βλέπεις.

Μιλας για το Διαδημοτικο κεντρο των εντεκα δημων. Φαινεται καλο αλλα νομιζω οτι εκλεισε η παρουσιαστηκαν προβλήματα. Ιδιως σε σκυλια. Εαν δωσεις εκει ζωακι σου χρειαζεται να πας μαζι και να το παρακολουθεις και να το παρεις πισω. Το λεω γιατι δεν μπορω να εγγυηθω γι αυτο. Εαν ειναι ανοιχτο μπορεις να δοκιμασεις κανονικα λειτουργει για αδεσποτα και πρεπει οπως σε ολες τις στειρωσεις να προσεξεις να βαλουν απορροφησιμα ραμματα , αν βαλουν ενεσιμη αντιβιωση και να κρατηθει το ζωο σε κλουβακι και σε ζεστη 3 μερες αν ειναι θυληκο η μια αν ειναι αρσενικο.

Εαν θελεις εξισου καλες τιμες για αδέσποτα κανουν η Ευγενια Μαρτσοπούλου 2310417773 και ο Νικος Δασκαλοπουλος 2310329659 οι γιατροι που συνεργαζονται με τη γατοομαδα, στα δυτικα μας ειπαν καλα λογια και για το Τζιμουλια 2310 653761 (καλυτερα να πας εκει το ζωακι μετα απο συντομο τηλ) κανει καλή δουλεια. Ετοιμαζουμε και τριτο γιατρο συνεργατη μας συντομα.
Σίγουρα το Διαδημοτικό λειτουργεί περίεργα όπως είπε και η Yasmin.Χθες το μεσημέρι περνώντας από κεντρικό δρόμο της Θέρμης συνάντησα μία αγέλη σκύλων αποτελούμενη από 12 αρσενικά και ένα θηλυκό με οίστρο.΄Επεφταν επάνω στα αυτοκίνητα, ξεσκίζονταν μεταξύ τους για την νύφη. Κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και μετά από πολλά κόλπα, πετώντας νερό που είχα σε μπουκαλάκια μαζί μου, χτυπώντας πολύ δυνατά τις μπότες στην άσφαλτο και ουρλιάζοντας να τα σαστίσω, καταφέρνω να πιάσω το θηλυκό και να το πετάξω μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να διαλυθεί η ομάδα. Κάλεσα αμέσως το Διαδημοτικό να ρωτήσω αν η Θέρμη συνεργάζεται μαζί τους και να έλθουν να το πάρουν για στείρωση και μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν ο Δήμος Θέρμης έχει πρόγραμμα μαζί τους και ότι για να πάρουν το σκυλι θα πρέπει να τους το υποδείξει δημότης όταν μια μέρα θα πάνε να το πάρουν. Δηλαδή κάνεις την δουλειά που πρέπει να κάνουν εκείνοι και δεν σε εκμεταλλεύονται.
Τηλεφώνησα και στο τοπικό σύλλογο αλλά και εκεί δεν κατάφερα κάτι τελικά.
Είχα δύο επιλογές ή να το αφήσω ξανά εκεί και σίγουρα σε 2 μήνες θα γεννούσε γιατί αποκλείεται να το έβρισκαν για στειρωση ή να το πάρω και να πληρώσω εγώ την στείρωση και επέλεξα φυσικά το δεύτερο.

Δεν ξέρω αν έχει φιλοζωική και η Θεσ/νίκη, αλλά πλήρωσα 35 ευρώ την εγγραφή ( ενός χρόνου) και την στείρωση 20 ευρώ. Σε θυληκιά γάτα, διήρκησε κανένα 20λεπτο εώς μισάωρο και μάλιστα ενημερώθηκα εχθές που επικοινώνησα ότι αφαίρεσαν και τη μήτρα. ;) Η τομή είναι 2 πόντους (και πολύ λέω) και από τη δεύτερη ημέρα χοροπηδάει.
Όλα καλά.

εντάξει θα την πάω στον κτηνίατρο που πάω την άλλη μου γάτα είπε θα κάνει καλή τιμή, αλλά έχω αμφιβολίες.. μήπως ζηλέψει η άλλη κ δεν τρώει από πείσμα η μήπως το σπίτι είναι πολυ μικρό για δυο γατια.. (60 τμ περιπου).

Μπα ναυάγιο η κατάσταση... την πήγα στον κτηνίατρο.. αγρίεψε τόσο που μας δάγκωσε, μας έφτυσε, τα ρήμαξε όλα στο ιατρείο κ λέει ο γιατρος καλά άστο... δεν γίνετε δουλειά , άσε που έδιξε πολύ ενοχλημένος που το γατί το κυνηγούσαμε στο ιατρείο.... Μου πε να το ξεχάσω το όλο θέμα. Καλύτερα λέει να έπαιρνα ένα μικρο γατάκι παρά ένα μεγάλο κ μου πε θα κόστιζε κ παραπάνω για τεστ για aids κτλ γτ έχω κ άλλη γάτα σπίτι μην κολλήσει τπτ. Με κλάματα ήρθα σπίτι κ άφησα την άλλη γάτα εκεί που την είχα βρει αρχικά ... ούτε μια στείρωση δεν μπορω να την κάνω (λόγω χρημάτων). Τώρα θα κάνει 5-6 γατάκια κ αυτα στο έλεος του Θεου. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Μπα ναυάγιο η κατάσταση... την πήγα στον κτηνίατρο.. αγρίεψε τόσο που μας δάγκωσε, μας έφτυσε, τα ρήμαξε όλα στο ιατρείο κ λέει ο γιατρος καλά άστο... δεν γίνετε δουλειά , άσε που έδιξε πολύ ενοχλημένος που το γατί το κυνηγούσαμε στο ιατρείο.... Μου πε να το ξεχάσω το όλο θέμα. Καλύτερα λέει να έπαιρνα ένα μικρο γατάκι παρά ένα μεγάλο κ μου πε θα κόστιζε κ παραπάνω για τεστ για aids κτλ γτ έχω κ άλλη γάτα σπίτι μην κολλήσει τπτ. Με κλάματα ήρθα σπίτι κ άφησα την άλλη γάτα εκεί που την είχα βρει αρχικά ... ούτε μια στείρωση δεν μπορω να την κάνω (λόγω χρημάτων). Τώρα θα κάνει 5-6 γατάκια κ αυτα στο έλεος του Θεου. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Σε ωραίο κτηνίατρο πήγες, δεν είχε crash cage να βάλει την γάτα να την στριμώξει μέσα και να της κάνει ηρέμηση πρώτα και μετά εξετάσεις? Και πολλές θεωρίες για το πια γάτα ή γατάκι θα συμπαθήσεις εσύ, μόνο γατάκι σου προτείνει ο ....Τα εύκολα θέλουν όλοι μου φαίνεται. Νaiva σε παρακαλώ πιάσε ξανά την γάτα σε ένα κλουβί και στείλε μου μήνυμα να σου την στειρώσω δωρεάν εγώ και αν θέλεις να την κρατήσεις θα σου κάνω και τα τέστ.

Γεια σας. Εχουμε κι εμεις ενα γατουλη που εγινε 7 μηνων και χρειαζεται στειρωση επιγοντως! εχει γινει επιθετικος και συνεχεια ζευγαρωνει με οτι βρει (αρκουδια, μπαλακια, το χερι μας αν τον αφησουμε). Το κακο ειναι οτι ειμαστε 3 ανεργοι που με το ζορι τα βγαζουμε περα και του καναμε τα εμβολια και δεν εχουμε καθολου λεφτα για την στειρωση. οι γονεις μου που δεν θελουν ουτως η αλλως να το στειρωσουν αλλο τοσο βρισκουν πατημα, αλλα σε θεμα οικονομικων δεν μπορω να τους πω τιποτα. (400 ευρω το μηνα μονο εισοδημα εχουμε απο τον οαεδ, μενουμε σε ενοικιο κτλ...με το ζορι εποιβιωνουμε). η ευκολη λυση ειναι να τον ζευγαρωσουμε να ησηχασει, αν και αν υπαρχει καπου που μπορουμε να τον στειρωσουμε τζαμπα θα το προτημουσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back