Δύο μωρά γατάκια στην Βουκουρεστίου... ΒΟΗΘΕΙΑ

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Από τον πέμπτο όροφο άκουγα κλάματα. Κατεβήκαμε με μία συνάδελφο κάτω και ήταν μέσα στη ρόδα σταθμευμένου αυτοκινήτου 2 πολύ μικρά γατούλια. Με πολλά πολλά, τα πιάσαμε! Το ένα είναι κατάμαυρο και το άλλο άσπρο γκρι, ταλαιπωρημένα και πολύ φοβισμένα. Η φίλη μου προσφέρεται να τα πάει στον κήπο του φίλου της και να τα αφήσει, όμως φοβάμαι ότι θα φύγουν από εκεί και αυτό θα αποβεί μοιραίο για την υγεία τους. Τους βάλαμε κονσέρβα και γάλα, δεν ήπιαν. Δεν νομίζω ότι θέλουν μπιμπερό, ίσως είναι φοβισμένα... Ειναι περίπου 20 ημερών.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? Εγώ δεν μπορώ να τα πάρω μες το σπίτι και στον κήπο διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να τα πάρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πρέπει να έχω μία απάντηση μέχρι το απόγευμα διότι μετά θα πάνε στον κήπο της φίλης μου.
Να τα δώσω στο stray???? Μαρίνα, μπορεί να τα αναλάβει το stray??? Μήπως υπάρχει κάποιος για προσωρινή φιλοξενία;;;;;;;;
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, βρε Βικτωρία, με την υπερπροσφορά που υπάρχει, ποιο να πρωτομαζέψει κανείς...
Εκεί που τα βρήκες, μήπως τριγυρίζει πουθενά η μάνα τους και τα ψάχνει; Μήπως η μάνα τους μένει σε κάνα μαγαζί; Λέω τώρα... Γιατί μερικοί μαγαζάτορες υιοθετούν γάτες που τη μέρα τις αφήνουν να τριγυρίζουν και το βράδυ τις κλείνουν μέσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα! Αυτά χώθηκαν στο αυτοκίνητο και ήρθαν από κάπου. Δεν υπάρχει γάτα τριγύρω... :( Τα κακόμοιρα!
Τώρα έπιασε και μπόρα! Καλά που προλάβαμε και τα μαζέψαμε...

Επαναφέρω σε πρωτο πλάνο το θέμα.
Υπάρχει κανεις? Εστω για προσωρινή φιλοξενία?

Η φίλη μου προσφέρεται να τα πάει στον κήπο του φίλου της και να τα αφήσει, όμως φοβάμαι ότι θα φύγουν από εκεί και αυτό θα αποβεί μοιραίο για την υγεία τους.
Στην έσχατη περίπτωση, νομίζω ότι ένα χαρτόκουτο με πανάκια σε στεγνό μέρος στον κήπο δεν είναι και άσχημη λύση. Αν τα καλοπιάσουν λίγο να μη φοβούνται και καταφέρουν να τα ταΐσουν μου φαίνεται δύσκολο να φύγουν από εκεί που ξέρουν πως υπάρχει στεγνό μέρος και τροφή...:hmm:

εχουνε καποιο κλουβακι ΄για γατες ή σκυλο?αν ναι,μπορειτε να τα βαλετε στον κηπο μεσα στο κλουβακι με φαι,νερο ,πανακι και σε ενα σημειο αμμο για την αναγκη τους.αν μεινουν εκει 2-3 μερες και τα βγαζετε την ημερα οσο ειστε εκει,δεν θα φυγουν και θα μαθουν το μερος!

Δεν νομίζω ότι ο φίλος της φίλης μου είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί τόσο πολύ... Ουσιαστικά η μεταφορά τους εκεί θα γίνει για να μην μείνουν στο δρόμο...

Μίλησα και με τη Μαρίνα του Stray. Δυστυχώς δεν έχουν χώρο να τα πάρουν...

Είμαι σε απόγνωση.

Συμφωνώ, μην αγχώνεσαι, αφού υπάρχει ο κήπος ένα στεγνό και ήρεμο μέρος φαγάκι-νεράκι και θα ειναι μια χαρούλα σε 1-2 μέρες....δεν λές πάλι καλά που υπάρχει και η φίλη σου!!!!!!!

Μπορει κηπος απο κηπο να διαφέρει πολυ. Εγω αυτο που κατάλαβα ειναι οτι τα γατακια εκει δεν θα ειναι ασφαλη εκει.

Κι εγώ έτσι νομίζω... Έχει και 4 λυκόσκυλα, τα οποία τα έχει περιορισμένα για την ώρα, αλλά κάποια στιγμή θα κυκλοφορούν παντού....

αν ειναι 20 ημερων και δεν τρωνε και θελουν μπιμπερο και δεν μπορει να ασχοληθει ο φιλος τοτε ποιοςθα τα ταιζει στον κηπο ??γιατι δεν τα κρατας μεχρι να μπορουν να τρωνε και μετα να δεις τι θα κανεις?αν δεν μπορουν να φανε μονα τους παλι προβλημα θα εχουν στον κηπο!:hmm:

Λυκόσκυλα????????
εμ τότε αλλάζει το θέμα!!!!!!΄όντως ειναι πρόβλημα να πάνε τα μικρούλια εκεί, συγγνώμη δεν το διάβασα αυτό!

Μόλις είδαμε ότι έφαγαν κονσέρβα!!! Κάτι είναι κι αυτό!

Βικτωρια δεν μπορεις να τα παρεις στον δικο σου κηπο???

Το σκέφτηκα. Όμως είναι πολύ κοντά στη Λεωφ. Αλίμου και συν τοις άλλοις είναι και όλες οι άλλες οι γάτες που έχω και οι αρσενικοί. Και μην ξεχνάτε ότι οι γείτονες μου ειχαν βαλει στο παρελθόν φόλα................................

Αν δεν ειχα τις αλλες 4(που τελικα εμειναν οι 3) απο το stray, θα επερνα και αυτα και την μικρη απο την πλατεια Κοτζια.
Ρε γμτ, ολα μαζι πεσανε!!!:(

Καλησπέρα, εγώ δεν είπα ότι δε μπορούμε, είπα ότι δε μπορούμε άμεσα αλλά σε μία εβδομάδα περίπου με 10 μερες θα μπορούμε. Δυστυχώς δε μπορώ να βάλω υγιή με "μάλλον άρρωστα", ούτε σίγουρα άρρωστα με νεόφερτα, γιατί δε θα τα δώσω ποτέ έτσι, κολλάνε μεταξύ τους.

Ήδη έχουμε χωρίσει τα υγιή από τα άρρωστα σε δύο κτίρια για να μη μεταφέρεται τίποτα και με τον αέρα και σε αρκετές κλούβες, αλλά δε μας παίρνει για άλλα για την ώρα.

Μια εβδομάδα μπορούν να μείνουν κάπου σίγουρα!!! Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές, πιστεύω όλοι μπορείτε να πάρετε δύο μωρά για 10 μέρες σπίτι σας. Δύο γατάκια = το τίποτα.

Μαρίνα

Μαρίνα ξέρω ότι υπάρχει λόγος που δεν μπορείτε να τα πάρετε τώρα. Το πρόβλημα όμως είναι το ΤΩΡΑ γι' αυτά. Δεν μπορώ να τα αφήσω μέσα στο δικηγορικό γραφείο... :(

Το σκέφτηκα. Όμως είναι πολύ κοντά στη Λεωφ. Αλίμου και συν τοις άλλοις είναι και όλες οι άλλες οι γάτες που έχω και οι αρσενικοί. Και μην ξεχνάτε ότι οι γείτονες μου ειχαν βαλει στο παρελθόν φόλα................................

δεν μπορεις να τα κρατησεις μια εβδομαδα σε καποιο ασφαλες μερος μεχρι να τα παρει η μαρινα τοτε?σε καποια αποθηκη?ή σε καποιο δωματιο στο σπιτι?

Μια εβδομάδα μπορούν να μείνουν κάπου σίγουρα!!! Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές, πιστεύω όλοι μπορείτε να πάρετε δύο μωρά για 10 μέρες σπίτι σας. Δύο γατάκια = το τίποτα.

Μαρίνα
Δεν μπορούν ΟΛΟΙ να πάρουν 2 μωρά γατάκια σπίτι τους. Δεν είναι εύκολο για όλους. Και συγγνώμη που ενίσταμαι, αλλά αυτή η τάση να τα κάνεις όλα να φαίνονται εύκολα και εμέσως να "κατηγορείς" αυτούς που δεν μπορούν να το κάνουν ε συγγνώμη αλλά εμένα με ενοχλεί.
Σέβομαι απόλυτα την προσφορά όλων των παιδιών από το stray καθώς και ευχαριστώ για τη βοήθεια που κατα καιρούς εχουν προσφέρει, αλλά αυτή η τάση με ενοχλεί πάρα πολύ και δεν άντεξα να μην το πω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back