chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? Εγώ δεν μπορώ να τα πάρω μες το σπίτι και στον κήπο διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να τα πάρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πρέπει να έχω μία απάντηση μέχρι το απόγευμα διότι μετά θα πάνε στον κήπο της φίλης μου.
Να τα δώσω στο stray???? Μαρίνα, μπορεί να τα αναλάβει το stray??? Μήπως υπάρχει κάποιος για προσωρινή φιλοξενία;;;;;;;;
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Εκεί που τα βρήκες, μήπως τριγυρίζει πουθενά η μάνα τους και τα ψάχνει; Μήπως η μάνα τους μένει σε κάνα μαγαζί; Λέω τώρα... Γιατί μερικοί μαγαζάτορες υιοθετούν γάτες που τη μέρα τις αφήνουν να τριγυρίζουν και το βράδυ τις κλείνουν μέσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα κακόμοιρα! Τώρα έπιασε και μπόρα! Καλά που προλάβαμε και τα μαζέψαμε...
Ismini
Διάσημο μέλος
Υπάρχει κανεις? Εστω για προσωρινή φιλοξενία?
aretha
Περιβόητο μέλος
Στην έσχατη περίπτωση, νομίζω ότι ένα χαρτόκουτο με πανάκια σε στεγνό μέρος στον κήπο δεν είναι και άσχημη λύση. Αν τα καλοπιάσουν λίγο να μη φοβούνται και καταφέρουν να τα ταΐσουν μου φαίνεται δύσκολο να φύγουν από εκεί που ξέρουν πως υπάρχει στεγνό μέρος και τροφή...Η φίλη μου προσφέρεται να τα πάει στον κήπο του φίλου της και να τα αφήσει, όμως φοβάμαι ότι θα φύγουν από εκεί και αυτό θα αποβεί μοιραίο για την υγεία τους.

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μίλησα και με τη Μαρίνα του Stray. Δυστυχώς δεν έχουν χώρο να τα πάρουν...
Είμαι σε απόγνωση.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
εμ τότε αλλάζει το θέμα!!!!!!΄όντως ειναι πρόβλημα να πάνε τα μικρούλια εκεί, συγγνώμη δεν το διάβασα αυτό!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε γμτ, ολα μαζι πεσανε!!!

dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήδη έχουμε χωρίσει τα υγιή από τα άρρωστα σε δύο κτίρια για να μη μεταφέρεται τίποτα και με τον αέρα και σε αρκετές κλούβες, αλλά δε μας παίρνει για άλλα για την ώρα.
Μια εβδομάδα μπορούν να μείνουν κάπου σίγουρα!!! Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές, πιστεύω όλοι μπορείτε να πάρετε δύο μωρά για 10 μέρες σπίτι σας. Δύο γατάκια = το τίποτα.
Μαρίνα
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Το σκέφτηκα. Όμως είναι πολύ κοντά στη Λεωφ. Αλίμου και συν τοις άλλοις είναι και όλες οι άλλες οι γάτες που έχω και οι αρσενικοί. Και μην ξεχνάτε ότι οι γείτονες μου ειχαν βαλει στο παρελθόν φόλα................................
δεν μπορεις να τα κρατησεις μια εβδομαδα σε καποιο ασφαλες μερος μεχρι να τα παρει η μαρινα τοτε?σε καποια αποθηκη?ή σε καποιο δωματιο στο σπιτι?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μπορούν ΟΛΟΙ να πάρουν 2 μωρά γατάκια σπίτι τους. Δεν είναι εύκολο για όλους. Και συγγνώμη που ενίσταμαι, αλλά αυτή η τάση να τα κάνεις όλα να φαίνονται εύκολα και εμέσως να "κατηγορείς" αυτούς που δεν μπορούν να το κάνουν ε συγγνώμη αλλά εμένα με ενοχλεί.Μια εβδομάδα μπορούν να μείνουν κάπου σίγουρα!!! Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές, πιστεύω όλοι μπορείτε να πάρετε δύο μωρά για 10 μέρες σπίτι σας. Δύο γατάκια = το τίποτα.
Μαρίνα
Σέβομαι απόλυτα την προσφορά όλων των παιδιών από το stray καθώς και ευχαριστώ για τη βοήθεια που κατα καιρούς εχουν προσφέρει, αλλά αυτή η τάση με ενοχλεί πάρα πολύ και δεν άντεξα να μην το πω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool