Δώρα για όσους αγαπούν τις γάτες!

marikaity

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.
βασικα εψαχνα στο νετ για το που θα γινει η επομενη εκθεση γατας (η προηγουμενη -7η- εγινε περυσι εδω αθηνα)..δε βρηκα κατι..αλλα βρηκα κατι αλλο!
ειναι ενα σαιτ animalden.com που εχει τσαντες,κοσμηματα..χριστουγεννιατικα δεντρα..ρολογια..μαξιλαρια..μπλουζες..οτιδηποτε φανταστειτε που αφορα τις γατες!!
επισης μπορειτε και σε αυτη την διευθυνση=www.yuckles.com/gifts-cat_jewelry.html.
δεν ηξερα τι να πρωτοδω!!! ειδικα κατι δαχτυλιδια..τρελα!!
βεβαια ειναι ξενο σαιτ και δε ξερω αν μπορεις να παραγγειλεις..και ποιες ειναι οι τιμες..δεν ειχα πολυ χρονο για να ψαξω καλυτερα.
αν η αντιστοιχια σε ευρω ειναι σε λογικες τιμες..μου φαινεται πως θα παραγγελω αρκετα!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γνώμη μου είναι πως όλα αυτά αποτελούν υπερβολές. Κοσμήματα για γάτες; Δεν τα έχουν ανάγκη, αυτά είναι μόνο για να ικανοποιούν τη δική μας ματαιοδοξία. Καλύτερα, αν πρόκειται να ξοδέψουμε χρήματα τώρα τις γιορτές, ν'αγοράσουμε τρόφιμα και να ταϊσουμε τ'αδεσποτάκια. Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στη δική μας γατούλα είναι να της αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για παιχνίδια και χάδια. Από υλικά αγαθά έτσι κι αλλιώς, οι δικές μας τα έχουν όλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλύτερα, αν πρόκειται να ξοδέψουμε χρήματα τώρα τις γιορτές, ν'αγοράσουμε τρόφιμα και να ταϊσουμε τ'αδεσποτάκια.
Είναι ότι καλύτερο :up: , ωστόσο η μαυρούλα θα πάρει από τον Αι-Βασίλη δώρο ένα πάνινο σπιτάκι.

memy
Η γνώμη μου είναι πως όλα αυτά αποτελούν υπερβολές. Κοσμήματα για γάτες; Δεν τα έχουν ανάγκη, αυτά είναι μόνο για να ικανοποιούν τη δική μας ματαιοδοξία. Καλύτερα, αν πρόκειται να ξοδέψουμε χρήματα τώρα τις γιορτές, ν'αγοράσουμε τρόφιμα και να ταϊσουμε τ'αδεσποτάκια. Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στη δική μας γατούλα είναι να της αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για παιχνίδια και χάδια. Από υλικά αγαθά έτσι κι αλλιώς, οι δικές μας τα έχουν όλα...

memy ειναι κοσμηματα για εμας που αγαπαμε τισ γατες, με εμπνευση τις γατες:D :up: κοιτα το σιτε εχει ωραια πραγματακια. Πολυ ωραιο marykaiti:D

Αχά.... Καλά είμαι και ξανθιά, μη βαράτε! Αυτό όντως είναι καλή ιδέα!!!
(Μα τόσο χαζή πια;....:lol: )

χαχα....και εγω ξανθια, αλλα μου ηρθε μια (σπανια):D επιφοιτηση να κοιταξω τη σελιδα πρωτα, αναλαμπη μαλλον λογω χριστουγεννων:lol: :lol: :lol:

kai οι ξανθιες εχουν ψυχη....:):):):)

μωρε εγω ασ ειχα μαλλια και ασ ημουν και ξανθος!:P

τα δικα μου τερατα θα παρουν δωρο ενα τεραστιο ονυχοδρομιο κ η πατουνα θα παρει ενα δωρακι που λατρευει πολυ ενα νεο πρασινο ελεφαντακι γιατι το παλιο μας αφησε χρονους απο τα δαγκωματα της

Δείτε τι υπέροχα κοσμήματα με γάτες βρήκα!! https://www.thegoldcat.com/

Ανυπομονώ να αγοράσω το ασημένιο kitten ring!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως είναι πανέμορφα!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back