Δώσαμε τον Αίγλη (που από σήμερα τον βαφτίσαμε Silver)

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
πριν απο λιγο εφυγε η δικαια με το νεο της μωρακι ..χαρικα παρα πολυ που διαλεξα τη δικαια για μαμα του..παιδια η λουνα μου που δεν παει ευκολα σε κοσμο αμεσως πηγε και της τρυφτικε..οσο για τον αιγλη να βλεπατε κατι χαρουλες που της εκανε..θα παμε απο βδομαδα με το γιαννη να τον δουμε ...δικαια μου σου ευχομαι να περασεις απιστευτες στιγμες με το μωρακι σου και να νιωσεις την αγαπη που εχει να σου δωσει αυτο το φατσουλινι..:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ απο τη νεα γατομαμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον βαφτισαμε silver επειδι ειναι ολος ασιμενιος...

τον βαφτισαμε silver επειδι ειναι ολος ασιμενιος...

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ?????:blink::blink::blink: Δηλ και ΑΛΛΟΣ ΓΚΡΙ??????:up::up::up::up::P

Για να δούμε, για να δούμε!!!!!:happy::happy::happy:
Φρέσκο κρέας μυρίζομαι!!!:lol::lol::lol:

Ναι καλε δεν τον εχεις δει;Ααααααα τσαρομαμα δε σε βλεπω ενημερωμενη...Βρετανακι.

εγω επαθα πλακα γιατι η λουνα που ειναι περιεργη δεν παει σε κοσμο γενικα με το που την εβγαλε ο γιαννης απο το παιδικο αμεσως πηγε στη δικαια και της τρυβοταν και γενικα 1 φορα η λουνα εχει φερθει τοσο κοινωνικα σε κοσμο..

Ναι καλε δεν τον εχεις δει;Ααααααα τσαρομαμα δε σε βλεπω ενημερωμενη...Βρετανακι.

Ναι, το παραδέχομαι....:redface: έχω κενά!:rolleyes:
Έχω 10με τσιρλιπιπι.... τί να πρωτο διαβάσω, και τί να πρωτοκαθαρίσω!!!!:/::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back