ΕΠΕΙΓΟΝ!! Βρήκα άρρωστο γατάκι!

Popix

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 253 μηνύματα.
Καλησπέρα, παραλίγο να πατήσω με το αμάξι μικρό γατάκι το οποίο ήταν ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου.
Φαίνεται να έχει κανονικά τις αισθήσεις του, μόνο που είναι αδύναμο, με λευκά ούλα και λαχάνιασμα. Σε φάσεις, τρέχει να κρυφτεί, άμα νιώσει ότι απειλείται.
Βοηθήστε με, γιατί δεν έχω καθόλου χρήματα να το πάω στο γιατρό (και εννοώ, όχι δεν έχω να διαθέσω, δεν έχω καθόλου)
Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι σοκ, αλλά μήπως είναι κάτι άλλο? (δηλητηρίαση? κάποια ασθένεια?)
Πάντως, είναι σε καλό βάρος, καθαρό και φαίνεται κατα τ'άλλα υγειές, δεν δείχνει ούτε να έχει κάποιο τραύμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα συμπτώματα αυτά δεν είναι καλά..λευκά ούλα και αδυναμία...μπορει να είναι απο αναιμία..μέχρι κάτι πολύ πιο σοβαρό...πως να βοηθήσουμε;;Γιατροί δεν είμαστε...ούτε γίνεται διάγνωση μέσω ΝΕΤ..:(..πρέπει να πάει σε γιατρό το γατάκι...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχεις δίκιο πουπουλίνα...
Νομίζω ότι είχε πάθει απλά σοκ το καημένο, ηρέμησε η αναπνοή του, μάζεψε και τη γλωσσίτσα και μου έκανε χου, ενώ προσπαθούσε να φύγει.

Εμένα βασικά..τα ούλα με ανησυχούνε..για να προσέξεις ότι είναι λευκά..παει να πει...ότι είναι αρκετά..:worry:

Είμαι ψυλιασμένη με τέτοια και το εξέτασα..Με την πάροδο της ώρας ροζίσανε λίγο. Ίσως είναι από το σοκ (πιστεύω ότι πήγε να το πατήσει αυτοκίνητο πριν φτάσουμε εμείς).
Το έβαλα σε ήσυχο μέρος να ξεκουραστεί, γιατί έδειχνε ταλαιπωρημένο κι τρομάζει πολύ όταν το πλησιάζω. Με δάγκωσε κιόλας ο άτιμος.
Ελπίζω να τα πάει καλά :)

ελπίζω να πάνε όλα καλά.....κράτησε το τουλάχιστον στο σπί τι να το φροντίσεις :)

Βάλτο κάπου στα ζεστά, δώστου να φάει και νεράκι. Βάλτο και σε ένα μικρό χώρο να νιώθει ασφάλεια και άστο λίγο να δούμε πως θα εξελιχθεί. Αν χειροτερεύει να δούμε πως μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε να πάει σε έναν γιατρό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back