ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
18-04-06
02:04
αχ καλε σημερα βλεποντας το μεσημερι ειδησεις ειδα για το γατουλι στην γερμανια που εσωσε ενα μωρο απο βεβαιω θανατο βλεποντας το θεμα στη δορυφορικη ανεφεραν οτι ο γατουλης εκατσε πανω στο μωρο κ το ζεστεναι κ ταυτοχρονα νιαουριζε τοσο εντονα που σηκωσε ολοι την γειτονεια στο ποδι κ τον ιδιοκτητη του!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω δεν μπορω να καταλαβω πια μητερα τερας αφησε ενα τετοιο πλασματακι στα σκαλοπατια ενοσ σπιτιου με τετοιο ψοφοκρυο που εχει εκει χριστε μου αυτη θελει σκοτωμα
εγω δεν μπορω να καταλαβω πια μητερα τερας αφησε ενα τετοιο πλασματακι στα σκαλοπατια ενοσ σπιτιου με τετοιο ψοφοκρυο που εχει εκει χριστε μου αυτη θελει σκοτωμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Gemini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
19-04-06
12:51
Kάτι τέτοια ακούω και τρελαίνομαι με το ένστικτο των ζώων.
Eίχα δει πιο παλιά στις ειδήσεις, για μια άλλη περίπτωση γάτας, της οποίας ο ιδιοκτήτης ήταν παράλυτος και κατάκοιτος στο κρεβάτι, και μια μέρα έπαθε έμφραγμα (ή εγκεφαλικό, δεν είμαι σίγουρη) και το γατί σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου και πάτησε ένα πλήκτρο που ήταν για απ'ευθείας σύνδεση με το 166. Στο κέντρο των Πρώτων Bοηθειών έλαβαν την κλίση και άκουσαν από μέσα κάποιον να σφαδάζει απ'τους πόνους και έστειλαν ασθενοφόρο. Kαι ο άνθρωπος σώθηκε!!!
Kαι μετά λένε ότι δεν είναι έξυπνες.....
Eίχα δει πιο παλιά στις ειδήσεις, για μια άλλη περίπτωση γάτας, της οποίας ο ιδιοκτήτης ήταν παράλυτος και κατάκοιτος στο κρεβάτι, και μια μέρα έπαθε έμφραγμα (ή εγκεφαλικό, δεν είμαι σίγουρη) και το γατί σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου και πάτησε ένα πλήκτρο που ήταν για απ'ευθείας σύνδεση με το 166. Στο κέντρο των Πρώτων Bοηθειών έλαβαν την κλίση και άκουσαν από μέσα κάποιον να σφαδάζει απ'τους πόνους και έστειλαν ασθενοφόρο. Kαι ο άνθρωπος σώθηκε!!!
Kαι μετά λένε ότι δεν είναι έξυπνες.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool