aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πρώτα-πρώτα λέω να το κολλήσω στην αδελφή μου η οποία έχει την κακή συνήθεια να διπλοπαρκάρει!!!
https://www.streetpanthers.gr/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλωσήρθες συν-πανθηρίνα!! Έχω κι εγώ τα αυτοκόλλητα εδώ και κάνα μήνα και έχω κολλήσει ήδη αρκετά (με το χαμό που γίνεται στην Κυψέλη, όρεξη να'χεις να κολλάς!) Καιρός είναι να συνειδητοποιήσουν οι εποχούμενοι συμπολίτες μας ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου
(Αυτή η νοοτροπία του περήφανου νεοέλληνα οδηγού που "καβάλα πάει στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάει" μου τη δίνει όσο λίγα πράγματα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλώς σας βρήκα!!! Πραγματικά αυτό το κόλλημα με το αυτοκίνητο δεν το καταλαβαίνω! Άσε που εν μου αρέσει να οδηγώ κι όλας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην διαθέτει 2-3 αυτοκίνητα και βάζω και την δική μου μέσα. Εμείς τουλάχιστον δεν παίρνουμε το αυτοκίνητο για να πάμε στην επόμενη γωνία που είναι το περίπτερο αλλά για μεγάλες αποστάσεις και όταν δεν μπορούμε να πάμε με μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο Κώστας στη χειρότερη περίπτωση να πάρει το αυτοκίνητο μέχρι μια στάση μετρό, όσο για μένα μια χαρά βολεύομαι με τραμ και λεωφορείο καθώς επίσης και με τα ποδαράκια μου!Καλωσήρθες συν-πανθηρίνα!! Έχω κι εγώ τα αυτοκόλλητα εδώ και κάνα μήνα και έχω κολλήσει ήδη αρκετά (με το χαμό που γίνεται στην Κυψέλη, όρεξη να'χεις να κολλάς!) Καιρός είναι να συνειδητοποιήσουν οι εποχούμενοι συμπολίτες μας ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου
(Αυτή η νοοτροπία του περήφανου νεοέλληνα οδηγού που "καβάλα πάει στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάει" μου τη δίνει όσο λίγα πράγματα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Περιμένω κι εγώ τα δικά μου αυτοκόλλητα κι όπου να 'ναι αρχίζω να κολλάω.
Αν δεν το έχετε δει ήδη, μπείτε εδώ https://eimaste-kafroi.blogspot.com/ για να γελάσετε ή να τραβήξετε τα μαλλιά σας, αναλόγως.
Αλλα αν σε πιασει ο αλλος να του κολλας αυτοκολλητο, τι κανεις?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μήπως να το βάλεις στα πόδια?

Αυτό είναι ένα θεματάκι, δε λέω! Κι εγώ το σκέφτηκα...![]()
Μήπως να το βάλεις στα πόδια?![]()
![]()
![]()
Σαν τον γαιδαρο?
Θα τα παρω και στην χιο, να δωσω στο αγορι μου που ειναι αστυνομικος, μαζι με τις κλησεις, να βαζει και ενα γαιδουρακι!

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Ή (αν σε παίρνει) του λες πως δεν φτάνει που πάρκαρε παράνομα, αντί να ζητήσει συγνώμη θα σου την πει κιόλας; Άντε μη φωνάξεις την αστυνομία! Και στην τελική αυτοκόλλητο είναι όχι διαβρωτικό!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Και η αστυνομία εναντίων σου θα είναι γιατί πήρες το νόμο στα χέρια σου, και για φθορά ξένης περιουσίας. Μια φορά, σε ένα αυτοκίνητο που έκλεινε δρόμο σε παρκινκ, αυτός που δεν μπορούσε να βγει άρχισε να γράφει με το δάχτυλο στη σκόνη του αυτοκίνητου κι εκείνη τη στιγμή ήρθε κι ο οδηγός. Κάλεσε την αστυνομία, είχε απαίτηση από αυτόν που το έγραψε να το σβήσει, ο αστυφύλακας προσπαθούσε να το αποφύγει γιατί καταλάβαινε πόσο άσχημα θα ένιωθε ο άλλος, και του έβαλε κατσάδα που έγραφε σε ξένο αυτοκίνητο.Την πάπια!
Ή (αν σε παίρνει) του λες πως δεν φτάνει που πάρκαρε παράνομα, αντί να ζητήσει συγνώμη θα σου την πει κιόλας; Άντε μη φωνάξεις την αστυνομία! Και στην τελική αυτοκόλλητο είναι όχι διαβρωτικό!
Γι αυτό, κοιτάς προσεχτικά, και είσαι σε ετοιμότητα να το βάλεις στα πόδια. Εξαρτάται και σε ποιο σημείο του αυτοκίνητου θα το βάλεις. Υπάρχουν σημεία που το κολλάς καθώς περνάς από κοντά του και από μακριά δεν αντιλαμβάνεται κανείς τίποτα.
aretha
Περιβόητο μέλος
Από το site των street panthers:Αλλα αν σε πιασει ο αλλος να του κολλας αυτοκολλητο, τι κανεις?
Αποφεύγουμε την αντιπαράθεση με τον παραβάτη οδηγό. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι παραβάτες δεν αντιδρούν -καθότι έχουν τη φωλιά τους λερωμένη- ωστόσο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση του θερμοκέφαλου που θα χειροδικήσει. Αν εμπλακούμε σε αντιπαράθεση εξηγούμε ευγενικά ότι και οι πεζοί έχουν δικαιώματα.
Στο κάτω κάτω αυτός έχει παρανομήσει και πρέπει να απολογείται -όχι εσύ που διεκδικείς τα αυτονόητα. Επίσης, το να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο (στο τζάμι εννοείται, όχι στη μπογιά) ΔΕΝ προκαλεί φθορά της ξένης ιδιοκτησίας και ακόμα κι αν πέσεις στην καραπερίπτωση και φωνάξουν την αστυνομία σε σένα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα -ενώ σ' εκείνον είναι υποχρεωμένοι να κόψουν κλήση.

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Να γίνει μια σωστή μελέτη από την αρχή για τον τόσο πληθυσμό.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Παιδιά η λύση είναι μια...Να είμαστε όλοι έξω από τα σπίτια μας και να γίνει ένας σεισμός 10 ρίχτερ, να γκρεμιστούν όλα , προκειμένου να ξαναχτιστεί η Αθήνα από την αρχή!
Να γίνει μια σωστή μελέτη από την αρχή για τον τόσο πληθυσμό.
Να λείπω εγώ από τη χώρα γίνεται; Καθώς θαραλλέο παιδί, θα πάθω ανακοπή.....
Στο θέμα νομιιζω νομικα ο Θανασης έχει δίκιο. Αν κανείς θέλει να το τραβήξει δηλαδή..... Απλά θέλει προσοχή μη πέσει σε κανέναν που έχει διάθεση.
Εγώ εφάρμοσα κάτι άλλο σε 3,4 περιπτώσεις που μου την έδωσαν αγρίως και το κάνανε σε μόνιμη βάση (να παρκάρουν σε πεζοδρόμια). Περπατώντας η καημένη γλύστραγα, στραβοπάταγα.... Και τι κρίμα έπεφτα πάνω στον παράνομα παρκαρισμένο..... Και α, κράταγα και τα κλειδιά ή το κινητό στο χέρι. Καποιο βαθούλωμα ή γραντζουνιά το κατάφερνα. Δεν με είδανε ποτέ αλλά και να με βλέπανε εγω θα καλούσα την τροχαία που παρκαρε ο άλλος παράνομα και προσπαθώντας να περάσω χτυπούσα κι όλας....
mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
Να λείπω εγώ από τη χώρα γίνεται; Καθώς θαραλλέο παιδί, θα πάθω ανακοπή.....
Στο θέμα νομιιζω νομικα ο Θανασης έχει δίκιο. Αν κανείς θέλει να το τραβήξει δηλαδή..... Απλά θέλει προσοχή μη πέσει σε κανέναν που έχει διάθεση.
Εγώ εφάρμοσα κάτι άλλο σε 3,4 περιπτώσεις που μου την έδωσαν αγρίως και το κάνανε σε μόνιμη βάση (να παρκάρουν σε πεζοδρόμια). Περπατώντας η καημένη γλύστραγα, στραβοπάταγα.... Και τι κρίμα έπεφτα πάνω στον παράνομα παρκαρισμένο..... Και α, κράταγα και τα κλειδιά ή το κινητό στο χέρι. Καποιο βαθούλωμα ή γραντζουνιά το κατάφερνα. Δεν με είδανε ποτέ αλλά και να με βλέπανε εγω θα καλούσα την τροχαία που παρκαρε ο άλλος παράνομα και προσπαθώντας να περάσω χτυπούσα κι όλας....
Και εγώ μια φόρα κουβαλόυσα και το καροτσάκι της δουλειας(πάνβαρυ) είχα και τα νεύρα μου κουρασμενη κλπ. και είχανε κλείσει την δίοδο του ανάπηρου στο πεζοδρόμιο!
Ε, Εχωσα μια κλωτσιά στην πόρτα πάνω στα νεύρα μου!!!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Μόνο να έβλεπα αυτόν που το έκανε! Έφαγε πάντως πολλές κατάρες!
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χθες άκουσα πρώτη φορά από την 9χρονη ανηψιά μου για τους Πάνθηρες των Δρόμων, μια ομάδα ακτιβιστών οι οποίο "κυνηγούν" όσους παρκάρουν παράνομα μπροστά σε διαβάσεις πεζών, ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ. Οι Πάνθηρες "χτυπούν" κολλώντας αυτοκόλητα στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Τα αυτοκόλητα δείχνουν έναν συμπαθέστατο γαϊδαράκο μέσα σε αυτοκίνητο και γράφουν: "Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!". Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και μπήκα στο site τους σήμερα και παράγγηλα να μου στείλουν μια 100σταδα αυτοκόλλητα για αρχή και βλέπουμε. Το κόστος είναι πολύ μικρό, τα 100 για παράδειγμα στοιχίζουν 8 ευρώ, αλλά το ύφος όσων δουν το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό του νομίζω ότι θα είναι όλα τα λεφτά!!!![]()
Πρώτα-πρώτα λέω να το κολλήσω στην αδελφή μου η οποία έχει την κακή συνήθεια να διπλοπαρκάρει!!!![]()
![]()
![]()
https://www.streetpanthers.gr/
![]()
Decidement πολυ την παω αυτη την ανεψουλα σου.. πρωτα με τους αστακους, μετα με τους
πανθηρες.. δυναμη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αστέρι η μικρή!!! Αφήστε που μόλις ακούσει κάτι τις κολλάει! Ειδικά τώρα που τελείωσε το σχολείο και είναι όλη μέρα τηλεόραση και βόλτες μόλις μάθει κάτι καινούργιο μας ενημερώνει αμέσως!Decidement πολυ την παω αυτη την ανεψουλα σου.. πρωτα με τους αστακους, μετα με τους![]()
πανθηρες.. δυναμη!
Για δακρυγόνα δε ξέρω αλλά ότι θα ρίξει πολύ ξύλο μεγαλώνοντας ούτε συζήτηση...Ή, όπως θα' λεγε και η Μαφάλντα, τόσο μικρή και ήδη υποψήφια για τα δακρυγόνα.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool