_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 242 μηνύματα.
13-10-12
08:04
όταν, ενω πρέπει να σηκωθείς στις 06:00 το πρωι για δουλειά , σηκώνεσαι απο τις 05:00 για να έχεις χρόνο να απολαύσεις τα χάδια της !!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
13-10-12
09:10
ή σε σηκώνει αυτήόταν, ενω πρέπει να σηκωθείς στις 06:00 το πρωι για δουλειά , σηκώνεσαι απο τις 05:00 για να έχεις χρόνο να απολαύσεις τα χάδια της !!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
06-02-13
00:59
...πέρασες μισή ώρα να φτιάχνεις τα νύχια σου, έστρωσες καλά τη βάση, ισορρόπισες καλά το μανώ, ΚΑΙ έβαλες και στένσιλ με πατουσάκια... και μετά όταν στο παιχνίδι στα χαλάει με τα δικά της νυχάκια, καμαρώνεις τι γάτα-αγωνίστρια έχεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
07-02-13
10:52
Στένσιλ με πατουσάκια; Αχαχαχαχαχαχα, πεθαίνω! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
20-06-13
17:29
...όταν -εν μέσω τρελής πίεσης- δε βγαίνεις από το σπίτι να πας απέναντι (κυριολεκτικά δέκα μέτρα) να πάρεις κάτι της προκοπής να φας, αλλά με το που βλέπεις ότι η μικρή ξέμεινε από applaws, παίρνεις δύο λεωφορεία να της τις πάρεις...!
20-06-13
17:44
-Οταν φωναζουν καθημερινα γυρω στις 6 το χαραμα για να τα χαιδεψεις και εσυ σηκωνεσαι με μισανοιχτο το ματι και κανεις αυτο που θελουν
-Οταν κανονιζεις τις διακοπες σου ετσι ωστε να ειναι καποιος απο την οικογενεια στο σπιτι για να μην μεινουν μονα τους τα μωρα σου (σε περιπτωση που δεν γινεται να ερθουν μαζι μου φυσικα)
-Οταν παιρνεις τηλεφωνο την μανα σου για να της πεις " βγαλε τα παιδια μου στο μπαλκονι να κανουν πιπι και κακα,βαλτους φαι και μετα βαλτα στο δωματιο μου, και προσεχε μην υπαρχει κανα παραθυρο ανοιχτο" και στο κλεινει στα μουτρα γιατι της λες καθε φορα τα ιδια
-Οταν ετσι οπως κοιμουνται πας και τους μιλας και τους λες "αγαπουλες μου,ψυχουλες μου" και οταν κλεινουν τα ματακια αργα αργα με απολαυση νιωθεις πως εισαι σε πληρη ευτυχια
-Οταν τα λες παιδια σου, γιους σου, καμαρια σου
-Οταν πας διακοπες με τα παιδια σου (προφανως τους γατουλιδες μου
)στο εξοχικο σου και βλεπεις ενα αλλο γατακι να τα κοιταει απο το τζαμι, βγαινεις εξω οπου υπαρχει ενα μπολακι για φαι για τα αδεσποτακια, πας εκει που ειναι η πανακριβη τροφη των παιδιων σου, παιρνεις μια τεραστια χουφτα και σιγα σιγα μιλωντας χαμηλα για να μην τρομαξει το αδεσποτακι του βαζεις να κανει μαμ
-Αν τυχον την εφαγε ολη, πας και το ξαναγεμιζεις το μπολακι για να φαει και αλλο, ή να ερθει καποιο αλλο
-Οταν αγοραζεις extra τροφες για να ταιζεις καθημερινα τα αδεσποτακια
-Οταν εχεις γεμισει το facebook και οποιοδηποτε αλλο site στο οποιο εισαι μελος με φωτογραφιες και βιντεο απο τα καμαρια σου!
-Οταν κανονιζεις τις διακοπες σου ετσι ωστε να ειναι καποιος απο την οικογενεια στο σπιτι για να μην μεινουν μονα τους τα μωρα σου (σε περιπτωση που δεν γινεται να ερθουν μαζι μου φυσικα)
-Οταν παιρνεις τηλεφωνο την μανα σου για να της πεις " βγαλε τα παιδια μου στο μπαλκονι να κανουν πιπι και κακα,βαλτους φαι και μετα βαλτα στο δωματιο μου, και προσεχε μην υπαρχει κανα παραθυρο ανοιχτο" και στο κλεινει στα μουτρα γιατι της λες καθε φορα τα ιδια
-Οταν ετσι οπως κοιμουνται πας και τους μιλας και τους λες "αγαπουλες μου,ψυχουλες μου" και οταν κλεινουν τα ματακια αργα αργα με απολαυση νιωθεις πως εισαι σε πληρη ευτυχια
-Οταν τα λες παιδια σου, γιους σου, καμαρια σου
-Οταν πας διακοπες με τα παιδια σου (προφανως τους γατουλιδες μου
)στο εξοχικο σου και βλεπεις ενα αλλο γατακι να τα κοιταει απο το τζαμι, βγαινεις εξω οπου υπαρχει ενα μπολακι για φαι για τα αδεσποτακια, πας εκει που ειναι η πανακριβη τροφη των παιδιων σου, παιρνεις μια τεραστια χουφτα και σιγα σιγα μιλωντας χαμηλα για να μην τρομαξει το αδεσποτακι του βαζεις να κανει μαμ-Αν τυχον την εφαγε ολη, πας και το ξαναγεμιζεις το μπολακι για να φαει και αλλο, ή να ερθει καποιο αλλο
-Οταν αγοραζεις extra τροφες για να ταιζεις καθημερινα τα αδεσποτακια
-Οταν εχεις γεμισει το facebook και οποιοδηποτε αλλο site στο οποιο εισαι μελος με φωτογραφιες και βιντεο απο τα καμαρια σου!
Τελευταία επεξεργασία:
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 254 μηνύματα.
20-06-13
19:57
25.Όταν ξεκινάς να μιλάς σε παρέα για τις γάτες σου και στο τέλος σε ρωτάνε ,αν πρόκειται για τις γάτες "Αινστάιν"
26.Όταν στη 1 τη νύχτα, ταίζεις το αδεσποτάκι που φοβάται τις άλλες γάτες, περιμένοντας δίπλα του μέχρι να τελειώσει το φαγητό του
27.Όταν πηγαίνεις διακοπές έχοντας πάντα μαζί σου τροφή για γάτες,γιατί παντού υπάρχουν γάτες που πεινάνε.

26.Όταν στη 1 τη νύχτα, ταίζεις το αδεσποτάκι που φοβάται τις άλλες γάτες, περιμένοντας δίπλα του μέχρι να τελειώσει το φαγητό του

27.Όταν πηγαίνεις διακοπές έχοντας πάντα μαζί σου τροφή για γάτες,γιατί παντού υπάρχουν γάτες που πεινάνε.
Τελευταία επεξεργασία:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki