stiliani
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα να ανεβάσω και μια φωτό του αλλά δεν ξέρω πως..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Γειά σας χρειάζομαι βοήθεια είμαι νέα γατομαμά και έχω κάποιες ερωτήσεις ..ο γατούλης μου λέγεται Πέρσης έχει διτριφικό πρόβλημα,δεν έχει παράσιτα και πρέπει να αλλάξω τροφή.Παίρναμε την ρουαγιαλ κανίν,τώρα ποιά να πάρω; Α και η κτηνίατρος μας έκοψε τα νυχάκια και τώρα δε θέλει να παίζει και πολύ, μήπως ήταν λάθος που τα κόψαμε;
Θα ήθελα να ανεβάσω και μια φωτό του αλλά δεν ξέρω πως..
εχει αλλεργια στην τροφη του; Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη με το διατροφικο προβλημα;; Για τα νυχια δεν ξερω να σου πω, ισως ειναι συμπτωση
Εγω του τα κοβω συχνα και δεν εχω παρατηρησει αλλαγη στην συμπεριφορα του
φωτογραφια μπορεις να ανεβασεις με 2 τροπους:
- επιλεγεις "απαντηση" και πατας στο εικονιδιο με τον συνδετερα και ανεβαζεις το αρχειο απο τον υπολογιστη σου
- ανεβαζεις την φωτογραφια σε αλλο site οπως για παραδειγμα το photobucket ή το imageshack και επειτα αντιγραφεις το link απο εκει και βαζεις την φωτογραφια σου εδω (μπορεις να επιλεξεις το direct link απο το imageshack και επειτα να πατησεις το εικονιδιο με την φωτογραφια εδω και να κανεις επικολληση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η royal canin είναι πολύ καλή τροφή κι έχει και πολλά είδη για κάθε πρόβλημα, αλλά καλύτερα να σου πει ο γιατρός σου τί είναι καλύτερο για το γατούλη σου. Όσο για τα νύχια κι εμείς τα κόβουμε όπως κι οι περισσότεροι φαντάζομαι γατογονείς και δεν υπάρχουν επιπτώσεις στη διάθεσή τους για παιχνίδι, σίγουρα είναι κάτι τυχαίο που δεν πρέπει να σε ανησυχεί.
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
ναι τον πειραζει η συγκεκριμενη τροφη φωτο δε το βλέπω να καταφέρω να ανεβασω.......πφφφφφφ
πηγαινω στο γρηγορη απαντηση και μου λεει οτι ειναι πολύ μικρο τ μνμ...η κτηνιατρος μου σύστησε να παρω την χιλσ για μωρα η συγκεκριμενη γιατρος κανει εμπορία αυτης της τροφης αλλα οχι για μωρα μονο για ενήλικα γατάκια εσείς την εχετε δοκιμάσει??δε μπορώ να τη βρω μενω και σε μικρή πολη...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ναι τον πειραζει η συγκεκριμενη τροφη φωτο δε το βλέπω να καταφέρω να ανεβασω.......πφφφφφφ
πηγαινω στο γρηγορη απαντηση και μου λεει οτι ειναι πολύ μικρο τ μνμ...η κτηνιατρος μου σύστησε να παρω την χιλσ για μωρα η συγκεκριμενη γιατρος κανει εμπορία αυτης της τροφης αλλα οχι για μωρα μονο για ενήλικα γατάκια εσείς την εχετε δοκιμάσει??δε μπορώ να τη βρω μενω και σε μικρή πολη...
οχι στο γρηγορη απαντηση, στο απαντηση κατω κατω να πας και θα δεις το εικονιδιο με τον συνδετηρα
Την hill's δεν την βρισκω καλη. Ειναι χειροτερη απο την royal
Τι ηλικια εχει το γατακι σου; Μερικες καλες τροφες, εκτος απο την royal ειναι η acana και η orijen. Επισης εχω ακουσει καλα και για την applaws. Δυστυχως εγω δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο γιατι μενω εξωτερικο και δεν γνωριζω ποιες τροφες μπορεις να βρεις στην πολη σου για να σου πω ποιες ειναι καλες 
mickey mouse
Διάσημο μέλος
πόσων μηνών είναι ο μικρός?
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
ποιος χαλιεται και γιατι δεν εχω καταλαβει?????????????????????????????
γιατι τα αρνητικες ψηφοι ειναι ανωνυμοι????????????
για να κρυβωνται στα μουλοχτα??
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
περιμενω απαντηση γιατι τ η αρνητικη ψηφος σε αντιθεση με τη θετικη δε γινετε ΕΠΩΝΥΜΑ και με παραθεση της αιτιας απο κατω
και ναι εγραψα το ΕΠΩΝΥΜΑμε κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ποιος χαλιεται και γιατι δεν εχω καταλαβει?????????????????????????????
γιατι τα αρνητικες ψηφοι ειναι ανωνυμοι????????????
για να κρυβωνται στα μουλοχτα??
Το γατάκι σου είναι πανέμορφο και να το χαίρεσαι!!

Όσον αφορά την αρνητική ψηφο σε ένα ποστ που περιέχει φωτό του πιο αγαπημένου μας ζώου,λυπάμαι πραγματικά.....προφανως και αυτή η ενέργεια χαρακτηρίζει αυτόν που την έκανε.
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
melaslog
Δραστήριο μέλος
Απίστευτο.
Ελάτε.... εγώ είμαι χοντρός και με μεγάλη μύτη. Αν δεν σας αρέσω, ρίχτε μου αρνητικές......
Ντροπή.
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
απιστευτο και ομως αληθινο ετσι ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και ολοι μαζι τισ γατες και τα γατακια μας και παταει καποιος δε μ αρεσει σε φωτογραφια ? εντελως κουφο να μου πει καποιος οτι πατησα για τα λεγομενα σου ναι να τ δεχτω αυτο ομως οχι...
και κατι ακομη σε αυτο τ δυσκολο για εμενα ιστοχωρο δε μπορω να βρω ακρη ακομη 0πως το π.χ. πως θα ξαναπαω στις κριτικες γατοτροφων.. μας πειραζουν τα γκρικλισ <που οντως και εμενα ωρες ωρες μου τι δινουν> μας πειραζουν τα κεφαλαια ,που εμενα οχι δ μ πειραζουν και δεν μας πειραζει τ ανωνυμο <<δε μου αρεσει>>??
melaslog
Δραστήριο μέλος
Εφάκι, ντροπή σου. Θέλω αρνητικές είπα. Να κοπεί ο μισθός μου και να τρώω μαζί με τον γάτο μου από την γειτονιά.
Ορε που πάμε, ορέ; Που πάμεεεεεε;;;; (Αυλωνίτης)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εφάκι, ντροπή σου. Θέλω αρνητικές είπα. Να κοπεί ο μισθός μου και να τρώω μαζί με τον γάτο μου από την γειτονιά.
Ορε που πάμε, ορέ; Που πάμεεεεεε;;;; (Αυλωνίτης)

melaslog
Δραστήριο μέλος
Ωραία, ξανά στο μηδέν. Πάμε, πάμε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Στελίτσα μου, συγνώμη που σου χάλασαν το τόπικ (και εγώ μαζί με τα άσχετά μου) αλλά παντού υπάρχουν και παρακολουθούν. Ξέρεις ποιοι; Οι Αλλοι. (Lost: Season 7 episode 1)
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στελίτσα μου, συγνώμη που σου χάλασαν το τόπικ (και εγώ μαζί με τα άσχετά μου) αλλά παντού υπάρχουν και παρακολουθούν. Ξέρεις ποιοι; Οι Αλλοι. (Lost: Season 7 episode 1)

μας εστειλες..οσο για την αρνητικη ψηφο θελω να πιστευω πως εγινε κατα λαθος..στιλιανη το γατουλι σου ειναι σκετο κουκλακι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool