Είμαι πολύ χαρούμενη...

Voula

Διάσημο μέλος

Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
Ναι είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
Πριν από ενάμιση μήνα περίπου συνέβει το εξής περιστατικό : έχω βάλει σε μια (χαζή) γατοφόρο, μια γατούλα, από αυτές που ζουν στον κήπο μας, για να την πάω για στείρωση. Φτάνω στην κτηνίατρο, δεν βρίσκω να παρκάρω, κάνω τον γύρο δύο φορές και την τρίτη σταματάω με τα αλάρμ ανοικτά, για να βάλω την γατοφόρο μέσα στο κτηνιατρείο.
Και όπως την κρατάω, βλέπω ξαφνικά να ανοίγει φερμουάρ και η γατούλα να πετιέται έξω. Όχι απλά μου ήρθε κεραμίδα παιδιά, έπαθα εγκεφαλικό εκείνη την στιγμή. Τέλος πάντων, την γατούλα την έβλεπα να πηγαινοέρχεται για λίγο και όταν πήγα να την πιάσω με την βοηθό της κτηνιάτρου, έφυγε τρέχοντας πανικόβλητη.
Γύρισα πίσω με την μαμά μου αργότερα, πήγαμε την επόμενη την μεθεπόμενη αλλά η γατούλα άφαντη.
Έλα όμως που η κτηνίατρος μου είπε από την πρώτη στιγμή, 'Μη στεναχωριέσαι, θα ξαναγυρίσει" και εγώ αναρωτιόμουν, μα καλά πως είναι δυνατόν από την Αργυρούπολη να γυρίσει στον Άλιμο, να διασχίσει την Βουλιαγμένης και να επιζήσει.
Επί μια βδομάδα, πήγαινα κάθε μέρα και την έψαχνα. Η γατούλα πουθενά. Μέχρι σήμερα το πρωί........
Η μαμά μου, ανοίγοντας την πόρτα, την είδε να την περιμένει στο σημείο που την περίμενε κάθε μέρα. Την πήρε αγκαλιά και μου την έφερε να την δώ. Και πρωί πρωί, πήρα την μεγαλύτερη έκπληξη, που περίμενα να πάρω.
Γιαυτό, είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Εννοείται ότι θα επιστρέψει άμεσα στην κτηνίατρο για στείρωση, αλλά αυτή την φορά σε σιδερένια γατοφόρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανέλπιστα χαρούμενη εξέλιξη.
Μου έδωσες ελπίδες μόλις για την αδεσποτούλα που έχω χάσει από την Πέμπτη και δεν είναι ούτε μήνας που την έχω στειρώσει. Αχ μακάρι να γυρίσει και η δική μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βουλίτσα, πολύ ευχάριστη η εξέλιξη αυτή!
Είδες, τα τέρατα, τι είναι ικανά να κάνουν;:mad: Και κυρίως τι ταραχές μας προσφέρουν απλόχερα, αλλά και τι χαρές στο τέλος.:happy:
Πες της άσωτης τέλος τα... "εξωτερικά γυρίσματα", ήρθε η ώρα της!:lol:

Μπραβο,τι χαρα ηταν αυτη!Ανελπιστο!

Το περίεργο, δεν είναι ότι γύρισε, το περίεργο είναι ότι επέζησε τόσων αυτοκινήτων, γι'αυτό, πρέπει να είσαι διπλά χαρούμενη:D:D:DΤυχερή η κουκλίτσα!!!:up:

Ναι είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
Πριν από ενάμιση μήνα περίπου συνέβει το εξής περιστατικό : έχω βάλει σε μια (χαζή) γατοφόρο, μια γατούλα, από αυτές που ζουν στον κήπο μας, για να την πάω για στείρωση. Φτάνω στην κτηνίατρο, δεν βρίσκω να παρκάρω, κάνω τον γύρο δύο φορές και την τρίτη σταματάω με τα αλάρμ ανοικτά, για να βάλω την γατοφόρο μέσα στο κτηνιατρείο.
Και όπως την κρατάω, βλέπω ξαφνικά να ανοίγει φερμουάρ και η γατούλα να πετιέται έξω. Όχι απλά μου ήρθε κεραμίδα παιδιά, έπαθα εγκεφαλικό εκείνη την στιγμή. Τέλος πάντων, την γατούλα την έβλεπα να πηγαινοέρχεται για λίγο και όταν πήγα να την πιάσω με την βοηθό της κτηνιάτρου, έφυγε τρέχοντας πανικόβλητη.
Γύρισα πίσω με την μαμά μου αργότερα, πήγαμε την επόμενη την μεθεπόμενη αλλά η γατούλα άφαντη.
Έλα όμως που η κτηνίατρος μου είπε από την πρώτη στιγμή, 'Μη στεναχωριέσαι, θα ξαναγυρίσει" και εγώ αναρωτιόμουν, μα καλά πως είναι δυνατόν από την Αργυρούπολη να γυρίσει στον Άλιμο, να διασχίσει την Βουλιαγμένης και να επιζήσει.
Επί μια βδομάδα, πήγαινα κάθε μέρα και την έψαχνα. Η γατούλα πουθενά. Μέχρι σήμερα το πρωί........
Η μαμά μου, ανοίγοντας την πόρτα, την είδε να την περιμένει στο σημείο που την περίμενε κάθε μέρα. Την πήρε αγκαλιά και μου την έφερε να την δώ. Και πρωί πρωί, πήρα την μεγαλύτερη έκπληξη, που περίμενα να πάρω.
Γιαυτό, είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Εννοείται ότι θα επιστρέψει άμεσα στην κτηνίατρο για στείρωση, αλλά αυτή την φορά σε σιδερένια γατοφόρο.
Απίστευτο!Είδες τι κάνει το ένστικτο της γάτας όταν συνδυάζεται με την ανθρώπινη αγάπη

Σήμερα το πρωί στειρωθήκαμε.. Είμαστε καλά, ξυπνήσαμε και αύριο γυρνάμε στο σπίτι μας. Θα επανέλθω με φωτό.

Τι ευχαριστη ιστορια ηταν αυτη.:up:Σαν εκεινο το ανεκδοτο με την γατα που παντα εβρισκε τον δρομο να γυρισει.;)
Και καλη αναρρωση, γρηγορα ολα καλα.:D
Ενα μεγαλο μπραβο Βουλα, που φροντιζεις τοσο καλα τα αδεσποτακια.:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back