fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
10-02-10
15:55
καλησπερα σας!
ειμαι σε απογνωση καθως εχω βαλει αγγελιες εδω κ στο αγγελιοπολις αλλα δεν γινεται τιποτα κ τα γατακια χρειαζονται να βρουν σπιτι
μηπως μπορειτε να με βοηθησετε πανω σαυτο??
αν ξερετε κ αλλα φορουμ που μπορω να τα προωθησω η καπου αλλου που να μπορω να βαλω κ αλλες αγγελιες,σας παρακαλω,πειτε μου!
ευχαριστω
ειμαι σε απογνωση καθως εχω βαλει αγγελιες εδω κ στο αγγελιοπολις αλλα δεν γινεται τιποτα κ τα γατακια χρειαζονται να βρουν σπιτι

μηπως μπορειτε να με βοηθησετε πανω σαυτο??
αν ξερετε κ αλλα φορουμ που μπορω να τα προωθησω η καπου αλλου που να μπορω να βαλω κ αλλες αγγελιες,σας παρακαλω,πειτε μου!
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
10-02-10
16:26
Απάντηση: ειμαι σε απογνωση..μηπως ξερει κανεις κ αλλα φορουμ η αγγελιες???
Ειλικρινά εγώ δεν ξέρω αλλά αν χτυπήσεις στο google όλο και κάτι θα βρεις
Ειλικρινά εγώ δεν ξέρω αλλά αν χτυπήσεις στο google όλο και κάτι θα βρεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
10-02-10
18:56
Αν θέλεις δες το λίνκ, έχει μαζεμένα λίνκ και φόρα...
https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=855099&postcount=12

https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=855099&postcount=12
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
10-02-10
21:20
ευχαριστω πολυ

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
11-02-10
01:48
βάλε και στο zklik.net και στο interpet.gr που έχουν επισκεψιμότητα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum