lenaxatzi
Νεοφερμένο μέλος
Η lenaxatzi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
13-05-12
01:36
Σημερα μολις γυρισα ειδα το μολις 1 μινος γατακι μου αδυναμο μεσα στο σπιτακι του. Το εβγαλα το εβαλα να περπατησει και αυτο δεν μπορουσε..εκανε κυκλους επεφτε πανω σε αντικειμενα και μετα κοιμοταν ορθιο. Ειδα ότ μου εκανε και εναν μεγαλο εμετο στον καναπε. Δεν μπορουσε να φαει αλλο να παρει δυναμεις. Το μονο που εκανα σημερα και ισως ηταν χαζομαρα ειναι ότι με το γαλατακι του του εβαλα μια σταγονιτσα λαδι για να κανει κακα, επειδη είναι η 3 μερα που δεν εκανε. Η κοιλιτσα δεν ειναι πρισμενη αλλα η κτηνιατρος μου ειπε οτι λιγο λαδακι κανει τη δουλεια. Δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι πολυ οτι δεν θα τη παλεψει μεχρι αυριο. Βοηθηστε με αν μπορει κανεις!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
13-05-12
01:43
Καλησπέρα Λένα!
Εάν μπορείς, διάβασε αυτό το θέμα.
Με μωβ γράμματα είναι γραμμένες οι κλινικές οι οποίες είναι ανοιχτές 24 ώρες.
Προσπάθησε να πάρεις τηλέφωνο και θα συμβούλευα να πας το μικρό το συντομότερο δυνατόν.
Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!
Εάν μπορείς, διάβασε αυτό το θέμα.
Με μωβ γράμματα είναι γραμμένες οι κλινικές οι οποίες είναι ανοιχτές 24 ώρες.
Προσπάθησε να πάρεις τηλέφωνο και θα συμβούλευα να πας το μικρό το συντομότερο δυνατόν.
Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenaxatzi
Νεοφερμένο μέλος
Η lenaxatzi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
13-05-12
01:49
Ευχαριστω Γιωργο θα τους κανω ενα τηλεφωνημα αλλα το κακο ειναι οτι μενω Ξανθη και δεν εχουμε διανυκτερευοντα εδω..πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μεχρι αυριο και αυτο αν βρω καποιον γιατρο προθυμο να το δει κυριακατικα..Δεν θα τη παλεψει μεχρι αυριο..
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
14-05-12
17:07
Πως είναι το γατάκι; Το είδε κτηνίατρος;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum