StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον αυτη ειναι και οταν την πρωτοειδα ηταν πολυ λεπτουλα.Τωρα θελει 4-5 τεραστια γευματα οταν ερχεται στην αυλη μου.Την εχω ονομασει Σαρα(αν και δεν το εχει μαθει το ονομα αυτο) και τα βυζακια της ειναι πολυ ροζ και μεγαλουτσικα και γυρω τους ειναι κατι σαν κυκλοι οπως βλεπετε.Σημερα ειδα ενα βυζακι της να εχει λιγο αιματακι
και παραξενευτηκα γιατι και οι γονεις μου εχουν υποψιες οτι εχει ηδη γεννησει(κατι που εγω δεν θελω).Μπορειτε να με βοηθησετε στο να καταλαβω?
Ααα και εχει παχυνει λιγακι και εχει σκληρινει νομιζω η κοιλιτσα της!Σας παρακαλω γραψτε μου!
να τη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Για να δείς σίγουρα, και που, μετά απο κάθε γεύμα, μπορείς να την παρακολουθείς πού πάει... Θα την ακολουθήσεις.. και θα την βρείς την φωλιά.
StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια σας ευχαριστω πολυ αν και δεν ηθελα να εχει γεννησει
Παντως για αυτο που λετε να την παρακολου8ησω μου ειναι αδυνατον πιστευω γιατι σκαρφαλωνει απο ενα πεζουλακι ενος σπιτιου και αμα με δουνε εμενα πανω θα κανουν παραπονα αυτοι οι γειτονες
!Και μετα πηδαει σε μια αυλη πολυκατοικιων και εκει να δειτε τι χαμος θα γινει αμα με δουν.Ηθελα παρα πολυ να μου κανει μωρακια αλλα τι να κανουμε;Σας ευχαριστω πολυ!Αμα θελετε απαντηστε για να μηλισουμε..
Θα χαρω πολυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Απλά μπορεί να είναι άγρια πλέον και να μην πιάνονται.

StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
Οι θηλες παρουσιαζουν μεγαλη διαφορα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης,γινονται εντονο ροζ και πριν τη γεννα συνηθως φουσκωνουν οι μαστοι.Το αιμα με ανησυχει,νομιζω πως μια επισκεψη στο γιατρο θα σε διαφωτισει.
Αληθεια δεν νομιζω πως θα με αφησει να την παω στο γιατρο..Βασικα ειμαι σιγουρη γιατι καλα καλα δεν με αφηνει να την βαλω μεσα στο σπιτι μου!Με τιποτα δεν μπαινει ουτε για 1 λεπτο..οποτε..Μια φορα προσπαθησα και αρχησε να τρεχει περα δωθε κλαιγοντας με μανια και πολυ δυνατα και την εβγαλα αμεσως!Δεν αντεχα να κλαιει..

toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
Αφού την ταΐζεις, και την φροντίζεις, να είσαι σίγουρη, ότι κάποια στιγμή θα στα φέρει.
Απλά μπορεί να είναι άγρια πλέον και να μην πιάνονται.![]()
Και πως θα τα κουβαλησει ως εδω;Γιατι σκαρφαλωνει και τετοια..Και ασε που εχω και αλλο προβλημα..Εχω και μια γατουλα που ανηκε σε μια κυρια διπλα μας με παρα πολλες γατες και εφυγε απο εκει επειδη ζηλευε που η κυρια προσεχε ολες τις γατες και οχι μονο αυτην.Και ηρθε σε εμας και τωρα πια εχει γινει δικια μας και ειναι ολη τη μερα μεσα στο σπιτι..Αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως δει τα γατακια και την γατουλα και φυγει και απο εμας
!Δεν το θελω αυτο!Ασε που φροντιζουμε γενικα πολλες γατες και εχει αρχησει και γκρινιαζει με το παραμικρο.Τι να κανω με τις γατουλες μου?
Δεν φενεται καλα η ζηλιαρα μου!
StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
Αν την ταιζεις σιγα σιγα θα σε εμπιστευτει. θελει χρονο ομως και καθολου πιεση. αν την κλεινεις μεσα με το ζορι στρεσαραται. ασε την σιγα σιγα να ερθει μονη της.οι αδεσποτουλες δεν εχουν μαθει μεσα. μπορει να μαθει αλλα θελει χρονο και ηρεμια.
Μαλλον εχεις δικαιο.Και ειχα κανει τοσα σχεδια για το πως θα φροωτιζα εγω και οι φιλες μου τα μωρακια.
Απογοητευτηκα αρκετα..Αλλα ναι θελει χρονο και ηρεμια.Ευχαριστω που απαντας και εσυ και οι υπολοιποι!
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
αν ειναι καλα η γατουλα και την ταιζεις, θα ειναι καλα και τα μωρακια. και αν σε εμπιστευτει θα σου τα φερει μολις μεγαλωσουν.στο πατρικο μου ετσι ακριβως εγινε. και τα μικρα θα ειναι πιο ημερα γιατι θα μαθουν απο μικρα με ανθρωπους.
Υποθετω ετσι θα γεινει(ελπιζω δηλαδη) αλλα εγω ηθελα να εχω παρα πολυ μωρακια και να τα χαιδευω και να τα φροντιζω.
Μια φορα ειχα βρει 3 νεογεννητα μωρακια μεσα σε μια κλειστη σακουλα συπερμαρκετ μεσα στον κλειστο καδο σκουπιδιων.Ποιος απονος θα εκανε κατι τετοιο?Φανταστειτε!
Αλλα δυστυχωσ χωρις την μανουλα τους δεν μπορουσαν να ζησουν και εφυγαν απο τη ζωη και εγω εκλαιγα 3 ολοκληρες μερες!Ειμαι πολη φιλοζωη και ετσι πιστευω 8α παραμεινω
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
Η γατουλα μου η αδεσποτουλα!Η Σαρα!

StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
Η σπιτογατα μου η Μαγδαλω(δεν την ονομασα εγω ετσι)!
StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
Η σκυλιτσα μου η Λιζα! (εχω και κατι παπαγαλακια 2 αλλα δεν θα φενονται στις φοτος!
penyamy
Νεοφερμένο μέλος
StellinaxD
Νεοφερμένο μέλος
Έτσι όπως την βλέπω μάλλον είναι έγκυος!
Ελπιζω να εχεις δικαιο!Ευχαριστω πολυ!

elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool