Είναι έγκυος;;;

• Thread starter Thread starter din@
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

din@

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
καλησπερα σε ολους!!!:)πριν 3 εβδομαδες βρηκα εξω απ την πολυκατοικια μου παρατημενο ενα ημιαιμο θηλυκο τσιουαουα.το ανεβασα σπιτι και τελικα το κρατησα.οι μαστοι της ηταν μεγαλοι αλλα θεωρησαμε οτι ειχε γεννησει γιατι οταν τους πιεσε η κτηνιατρος δεν εβγαζαν γαλα.τωρα ειδα οτι οι πισω μαστοι εχουν πρηστει λιγο και βγαζουν γαλα!!!μπορει να ειναι εγκυος?:worry:δεν ξερω καθολου απο σκυλια και μαλιστα απο εγκυμοσυνες...δεν μπορω να καταλαβω αν εχει πρηστει η κοιλιτσα της.μηπως επειδη δεν θηλαζε(αν τελικα ειχε γεννησει) μαζευτηκε γαλα?ουφ δεν ξερω ποτε θα προλαβω να την παω στο γιατρο να δουμε τι γινεται.αν εχει καποιος εμπειρια παρακαλω ας με βοηθησει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ειναι εγκυος?????

μπορει να ειναι εγγυος...αν και πιστευω θα φενοταν...σε ενα τσιουαουα κιολας...ποιο πιθανο ειναι να βρησκετε σε ψευδοκυηση...βγαζουν γαλα,ψαχνουν για φωλια...και τελικα τους περναει...πηγενε την στον κτηνιατρο για να δει...ισως χρειαστει κατι αν μαζεψει γαλα και δεν ειναι εγκυος...
βαλε μας και καμια φωτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ειναι εγκυος?????

το καημενουλη μου...ενας κυριος που το ειχε δει στο δρομο μου ειχε πει οτι ειναι παχυ για τσιουαουα και εγω σκεφτηκα οτι απλα επειδη ειναι ημιαιμο ειναι λιγο μεγαλουτσικο και οχι παχυ.με αγχωσε το σκαμενο τωρα...
πως μπαινουν φωτογραφιες?εχω καιρο να ανεβασω και τωρα δεν βρισκω...:P

Με έναν υπέρηχο θα σας λυθούν οι απορίες....:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back