fockos
Επιφανές μέλος
Ο παιδίατρος των σταρ δρ. Χρ. Μαζάνης στη εκπομπή το Πρωινό μου, ανέλυσε το θέμα. Ο γιατρός υπερασπίστηκε τους σκύλους λέγοντας ότι δεν είναι επικίνδυνοι για το μωρό (ίσα ίσα το προστατεύουν) και μπορούν ακόμα και να το γλύψουν όταν είναι νεογέννητο. Αντίθετα είπε ότι οι γάτες είναι "ζηλιάρες" δεν έχουν συναίσθημα και μπορούν να επιτεθούν στο μωρό.
Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα σε ΜΜΕ. Δεν σκέφτονται καθόλου πως κάποιοι που επηρεάζονται από τέτοιες εκπομπές θα παρατήσουν μια αθώα ψυχούλα στο δρόμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος

Τελικά το έψαξα το θέμα και ισχύει

https://www.adespoto.gr/index.php?op...01-22-13-03-44&catid=35:generalnews&Itemid=67
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ με τη νικόλ που... ξύνει το πηγούνι της!

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πρίν λίγο αναρωτιόμουν που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το εικονίδιο! Και να που βρήκα θέμα!!!
+10000000000000000000000000000000000000000000000 Νικόλ μου!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελεοοοοος..
Εγώ πάντως θα διαμαρτυρηθώ...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Το χειρότερο δε, είναι ότι πολλοί που τους βλέπουν... τους πιστεύουν. Τραγικό.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται, ξύπνα τον. Αυτό αφορά και το ζευγαράκι και τον γυναικολόγο.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε τι καλα κανω που δε βλεπω τηλεοραση.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι όλη μέρα στην πρίζα και δεν τα βλέπω.
Ο μοναδικός λόγος ύπαρξης της τηλεόρασης στο σπίτι μου είναι κάθε Παρασκευή που παίζει τον Χάρυ Πότερ ή κάποιο άλλο παραμύθι...
Επίσης για να μη γίνομαι άδικη μου αρέσουν τα ελάχιστα πια ντοκιμαντέρ των κρατικών καναλιών και του Σκάϊ.
Όλα τα ασύστολη μπουρδολογία...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool