Είναι αυτό νόμιμο;

indrilgon

Δραστήριο μέλος

Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα.
Δεν ξερώ αν υπάρχει Ίδη topic που να λέμε της απορίες μας για την νομοθεσία για τα κατοικίδια και σκεφτικά να ανοίξω ένα-λόγος είναι μια αγγελία που είδα σήμερα- ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον με τις γνώσεις μας πάνω στο θέμα.

Λοιπόν, είδα σήμερα μια αγγελία που λένε πως πουλάνε «παντακι» εν ξερώ αν κατάλαβα καλά, εννοούσαν μικρό πάντα; Μα επιτρέπετε αυτό???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως εννουσαν το αμαξι παντα??
γιατι αυτα ειναι προστατευομενο ειδος...δεν νομιζω να τα πουλανε εστι αβερτα..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό σκεφτικά και εγώ, να η αγγελία:
"ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑΚΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 80 ΚΙΛΩΝ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΙΤΗ,ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ.Η ΤΙΜΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 2000 ΕΥΡΩ." :down:

Πάρε ένα τηλέφωνο να δεις περί τίνος πρόκειται και αν είναι όντως πάντα, ειδοποίησε την αστυνομία.

Δεν έχουν τηλ μόνο την δυνατότητα αποστολής μάιλ, σκέφτομαι μήπως είναι φάρσα…:hmm:

Πού βρήκες την αγγελία; Μπορείς να μου στείλεις το μέιλ με πμ;

Δεν έχουν τηλ μόνο την δυνατότητα αποστολής μάιλ, σκέφτομαι μήπως είναι φάρσα…:hmm:
Υπάρχει και η δίωξη ηλ. εγκλήματος μήπως θα έπρεπε να απευθυνθείς σ αυτούς κ να τους στείλεις την αγγελία;

Στο interpet στα ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ το βρήκα.

Δεν πρόκειται για ηλεκτρονικό έγκλημα (αυτό αφορά απάτες μέσω ίντερνετ). Πάντως, indrilgon, στείλε μου το μέιλ και θα ρωτήσω αύριο τι μπορούμε να κάνουμε.

επειδή αναλαμβάνει και άλλες υποθέσεις όπως απειλές, αυτοκτονίες, εκβιασμούς κλπ είπα μήπως μπορούν να κάνουν κάτι για τον εντοπισμό αυτών των ατόμων. Βρήκα και εγώ την αγγελία η διεύθυνση που δίνουν είναι www.mary@yahoo.gr

απορία. πώς εισήχθηκε σε πρώτη φάση το πάντα στη χώρα μας; δεν είναι προστατευόμενο είδος;

κάποιος πρέπει να πεί στον κύριο που το έφερε και τώρα το βαρέθηκε να του νοικιάσει τώρα κλουβί στο ζωολογικό κήπο και να το φροντίζει εκεί.. δηλαδή όσο ήταν μικρό μας έκανε. Δεν ήξερε ότι ξεπερνάει τα 80 κιλά το πάντα;

Prince μάλλον ο κύριος το έφερε για ατραξιόν και όχι για κατοικίδιο, τώρα το πως μπήκε στην Ελλάδα παράνομα, εδώ έχει μπει ολόκληρη η Αλβανία το Πάντα θα τους πειράξει; Στην Ελλάδα ζούμε όλα επιτρέπονται:down:

και μετά μας λένε ότι για να πάμε στο εξωτερικό με το ζωάκι μας πρέπει να υπογράψουμε υπέυθυνη δήλωση ότι θα το ξαναφέρουμε πίσω;

ήθελα να ξερα ο κύριος κύριος ηφυπουργός (ο γνωστός και μή εξαιρετέος) το θεωρεί το πάντα κατοικίδιο;

Απλώς για ενημέρωση, απάντησα στην αγγελία δήθεν ως ενδιαφερόμενη, αλλά το μήνυμα μου ήρθε πίσω με ένδειξη ότι η διεύθυνση δεν υπάρχει. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται, είναι πολύ πιθανόν να είναι φάρσα.
Παράνομο εμπόριο εξωτικών ειδών υπάρχει, αλλά δε νομίζω οι εισαγωγείς να βάζουν αγγελίες φόρα παρτίδα στο ίντερνετ.:P

Απλώς για ενημέρωση, απάντησα στην αγγελία δήθεν ως ενδιαφερόμενη, αλλά το μήνυμα μου ήρθε πίσω με ένδειξη ότι η διεύθυνση δεν υπάρχει. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται, είναι πολύ πιθανόν να είναι φάρσα.
Παράνομο εμπόριο εξωτικών ειδών υπάρχει, αλλά δε νομίζω οι εισαγωγείς να βάζουν αγγελίες φόρα παρτίδα στο ίντερνετ.:P
Σίγουρα έτσι είναι, αλλά η συγκεκριμένη αγγελία είναι ένας λογαρισμός στο yahoo τρέχα-γύρευε δηλαδή

Έστειλα μήνυμα και στο interpet. Άντε να δούμε.

Έστειλα μήνυμα και στο interpet. Άντε να δούμε.
Δηλαδή ο μόνος τρόπος να ελεγχθεί είναι αυτός; Μήπως πρέπει να απευθυνθούμε σε κάποιο τμήμα για να ψάξουν περισσότερο την αγγελία, αυτό που έγινε ότι δλδ σου εστείλαν απάντηση ότι δεν υπάρχει εμένα με βάζει σε υποψίες ότι η αγγελία δεν είναι καθόλου φάρσα

Είναι το αυτόματο μήνυμα που σου έρχεται, όταν η διεύθυνση που πληκτρολογείς δεν υπάρχει - το γνωστό mailer demon. Επίσης να πω ότι το ίδιο συνέβη με μια κοπέλα απ' τη φιλοζωική με την οποία μίλησα το πρωί.
Το καλό είναι ότι αν δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε εμείς, δεν μπορεί να επικοινωνήσει και κανείς άλλος.:)

Πάντως, ρώτησα το interpet αν έχουν άλλα στοιχεία και αν σκοπεύουν να ειδοποιήσουν τις αρχές, just in case.

Πάντως, ρώτησα το interpet αν έχουν άλλα στοιχεία και αν σκοπεύουν να ειδοποιήσουν τις αρχές, just in case.
:up::up::up: Το καλύτερο για να μην μπαίνουν ιδέες κ σε άλλους,

μα από περιέργεια. Ποιος θα έπερνε για κατοικίδιο στα διαμερίσματα κλουβιά που έχουμε ένα πάντα 80 κιλών σήμερα; Όταν ξεπεράσει τα 100 που θα το βάλουν;

Αλήθεια τι τρώνε τα πάντα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back