maouniarhs
Νεοφερμένο μέλος
Ο maouniarhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
11-09-11
23:41
Καλησπερα θελω να σας μιλησω για μια ιστορια που εγινε προσφατα στην γατουλα μου. Πριν απο περιπου 2 μηνες γεννησε ενα μικρο γλυκουλι γατακι. Το βυζαινε κανονικα ολα μια χαρα μεσα στο κρεβατακι της. Το μικρο δεν ειχε ανοιξει ακομα τα ματακια του αλλα ηταν υγειεστατο και η μανα εκτελουσε τα χρεη της. Ωσπου μια μερα το γατακι εξαφανιστηκε!!! Απο εκεινη την ημερα η γατα ελλειπε συχνα(απο το κρεβατακι της) συνεχεια εξω την εβρισκα και πολλες φορες χρειαστηκε να την ψαξω κιολας(ηταν με το γατακι της???).Αυτο συνεβαινε για την επομενη ευδομαδα περιπου μεχρι που μια μερα η γατα αρχισε να τεμπελιαζει οπως παντα στο κρεβατι της. Περασαν περιπου 2 ευδομαδες η γατα η τεμπελα εκει το βιολι της... αλευρι απλωμενο ως που μια μερα στην αυλη μου εμφανιζεται ενα γατακι παρομοιο με αυτο που ειχε γεννησει η τεμπελα γατα μου. Εμοιαζε πολυ με αυτο που ειχε γεννησει αλλα δεν ημουν σιγουρος(ακομα εχω αμφιβολιες...) και προσπαθησα να το προσεγγισω οσο ποιο πολυ μπορουσα. Η μεγαλη συνεχεια το αγριευε και το δαγκουσε και το μικρο την φοβοταν ολο και ποιο πολυ. Μερα με τη μερα το γατακι ημερεψε ερχοταν οταν το φωναζα ακομη και χαδιαρικο ηταν. Μετα απο λιγες μερες εξοικιωθηκε και με την μεγαλη και τωρα ειναι ολη μερα μαζι. Το πλενει κοιμουνται παρεουλα παιζουν συνεχεια επισης μια μερα την επιασα ακομη και να το βυζαινει!! Με αυτα τα χαρακτηριστηκα πιστευετε οτι ειναι δικο της; ή ειναι απλα ενα αλλο αδεσποτο; Να τονισω επισης οτι στην γειτονια υπαρχουν πολλες παρομοιες γατες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
12-09-11
15:11
Απάντηση: Είναι γατί της ή ειναι αδέσποτο;
χμμμ το γατακι για να εξαφανιστει δεν θα ταν και νεογεννητο...υπολογισε αν το γατακι π εμφανιστηκε εχει την ιδια ηλικια με αυτο που γεννησε η γατα αν δεν ειχε εξαφανιστει΄.τωρα τι να σου πω το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι δικο της γιατι δεν θα αγριευε στην αρχη.
χμμμ το γατακι για να εξαφανιστει δεν θα ταν και νεογεννητο...υπολογισε αν το γατακι π εμφανιστηκε εχει την ιδια ηλικια με αυτο που γεννησε η γατα αν δεν ειχε εξαφανιστει΄.τωρα τι να σου πω το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι δικο της γιατι δεν θα αγριευε στην αρχη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maouniarhs
Νεοφερμένο μέλος
Ο maouniarhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
12-09-11
19:34
δεν μπορω να ξερω απλως βλεποντας το.. παντως δεν περπατουσε οταν ηταν εδω παρολα αυτα ομως η μεγαλη το μετακινουσε συχνα
δεν μπορω να ξερω απλως βλεποντας το.. παντως δεν περπατουσε οταν ηταν εδω παρολα αυτα ομως η μεγαλη το μετακινουσε συχνα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
12-09-11
19:38
Μπορει να ειναι γατακι της,μπορει και να μην ειναι.Οταν τα γατακια απογαλακτιστουν,συνηθως οι μαναδες τα αντιμετωπιζουν οπως ολα τα υπολοιπα.Σαν ξενα.
Μπορει να ειναι γατακι της,μπορει και να μην ειναι.Οταν τα γατακια απογαλακτιστουν,συνηθως οι μαναδες τα αντιμετωπιζουν οπως ολα τα υπολοιπα.Σαν ξενα.

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
12-09-11
20:22
Θα μπορούσε να είναι. Τα δικά μου τα γατάκια, 5 στον αριθμό ΤΟΤΕ, όταν η μαμά τους βγήκε για πρώτη φορά έξω μετά τη γέννα για μια βόλτα 2 ωρών, αφού γύρισε, τα μικρά αγριέψανε απίστευτα πολύ και κάνανε κχχχχ και η τρίχα τους σηκώθηκε κάγκελο...αλλά μετά από μισή ώρα, όλα καλά!
Θα μπορούσε να είναι. Τα δικά μου τα γατάκια, 5 στον αριθμό ΤΟΤΕ, όταν η μαμά τους βγήκε για πρώτη φορά έξω μετά τη γέννα για μια βόλτα 2 ωρών, αφού γύρισε, τα μικρά αγριέψανε απίστευτα πολύ και κάνανε κχχχχ και η τρίχα τους σηκώθηκε κάγκελο...αλλά μετά από μισή ώρα, όλα καλά!

maroulitasissy
Νεοφερμένο μέλος
Η maroulitasissy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
12-09-11
22:53
Θέλω να σας επισημάνω ότι όταν οι γάτες γεννούν, πολύ συχνά σε μερικές μέρες αλλάζουν θέση στα γατάκια τους και τα πάνε σε άλλη μεριά για να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Για να χάνεις τη γατούλα σου τακτικά σημαίνει ότι κάπου είχε κρύψει το γατάκι της και πήγαινε και το θήλαζε. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές και αφού παρακολούθησα που πήγαιναν έφερνα ξανά τα γατάκια και την γάτα σπίτι. για κάποιο λόγο δεν ένοιωθε ασφαλής. Το γατάκι λοιπόν μάλλον είναι της γατούλας σου. Όπως και να έχει χαίρομαι που όλα είναι καλά τώρα.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
13-09-11
01:37
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μόνο ένα τεστ DNA μπορεί να σου λύσει την απορία.
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μόνο ένα τεστ DNA μπορεί να σου λύσει την απορία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum