Είναι δυνατόν να καταλαβαίνει με την πρώτη φορά;

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
:lol::lol::up::lol:Είναι κάποια πράγματα που από την πρώτη φορά που πήγε να τα κάνει την απέτρεψα. Όπως όταν πηγε στην κουρτίνα μου για πρώτη φορα την πλησίασα της είπα οχι εκεί και την πήγα σε ένα πορτοκαλι αρκουδάκι που της έχω για να παίζει.Επαιξε για λίγο και μετά την βλέπω πάλι γραμμη για την κουρτίνα, τότε σηκώνομε και εγώ για να επαναλάβω την κίνηση που έκανα. Μόλις η μικρή με βλεπει να την πλησιάζω χωρίς να της έχω πει τίποτα αφήνει την κουρτίνα και πάει στο πορτοκαλι αρκουδάκι.
Εκείνη την στιγμή με κοιτουσε στα μάτια σαν να μου έλεγε οκ το κατάλαβα, της λέω ελα εδω κοριτσι μου και σκύβει το κεφάλι και ήρθε, σαν μωρό που έκανε αταξία.
Μου ήρθε να την ζουλήξω σας λέω. Αυτό βεβαια εχεί γίνει σε πολλά ακόμη. μα είναι δυνατόν πείτε μου;;;;;:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η εμπειρία μου λέει πως είναι δυνατόν...αλλά πιστεύω ότι άμα μείνει μόνη της μπορεί και να την κάνει την αταξία της!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά δεν λέω αλλά δεν φαντάζεσαι τι πλακα που έχει όταν ετοιμάζεται να το κάνει και αλλάζει πορεία

Ναι την ξέρω την εικόνα!!:D

Και το θέμα είναι ότι ειναι μόλις 40 ημερων. Και επίσης έχει και την τρελή συνήθεια να θηλάζει το χερι μου από την μέσα πλευρα του αγκώνα καθε φορά που φοράω μία ροζ ρόμπα από φλις ύφασμα και αυτό μόνο κάθε πρωί

Και το θέμα είναι ότι ειναι μόλις 40 ημερων. Και επίσης έχει και την τρελή συνήθεια να θηλάζει το χερι μου από την μέσα πλευρα του αγκώνα καθε φορά που φοράω μία ροζ ρόμπα από φλις ύφασμα και αυτό μόνο κάθε πρωί

:up::lol::lol::lol::lol:

αυτο με την ρομπα εχει να κανει με τον θηλασμο και οτι της λειπει η μαμα της. κατι σαν υποκαταστατο.
εμενα μου κανει το ιδιο με τα καγκελα στο μπαλκονι, μολις βλεπει οτι βγαινω εξω τρεχει να κατεβει. μια φορα ετρεχε τοσο γρηγορα που γλυστησε και παραλιγο να πεσει, ευτυχως θεε μου δεν επεσε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back