ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Η ζουζου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
16-03-07
11:54
Καλημέρα σε όλους μου τους φίλους.
Θέλω τις συμβουλές σας γιατί η οικογένεια μου σκέφτεται να μετακομίσει στο εξωτερικό (Αμερική) αλλά εγω έχω ενδιασμούς για τα 3 μου γατουλινια.... Πως θα την πάρουν αυτη την αλλαγή? Ποιο πολύ ανησυχώ για το ταξίδι -είναι πολλές οι ώρες στο αεροπλάνο-αλλα για κάποιο τσιπ μου μπαίνει στο σώμα τους σαν ταυτοτητα. Επίσης μιλώντας με την αεροπορική εταιρεία μου είπε οτι και οι 3 γάτες δεν μπορουν να ταξιδέψουν μαζί. Ετσι θα χωριστούμε με τους γονείς μου ωστε να ειναι σε διαφορετικά αεροπλάνα. Ακομα κι αυτο οτι δεν θα ειμαι μαζι τους με προβληματίζει. Προσπαθω να τα προετοιμασω αλλα δεν νομίζω οτι με καταλαβαίνουν οταν τους μιλάω.
Ειμαι μπερδεμενη και σκέφτομαι μηπως μεινω στην Ελλάδα.
Περιμένω τις συμβουλές σας και τις γνώσεις σας επάνω στο θέμα.
Ευχαριστώ πολύ.
Θέλω τις συμβουλές σας γιατί η οικογένεια μου σκέφτεται να μετακομίσει στο εξωτερικό (Αμερική) αλλά εγω έχω ενδιασμούς για τα 3 μου γατουλινια.... Πως θα την πάρουν αυτη την αλλαγή? Ποιο πολύ ανησυχώ για το ταξίδι -είναι πολλές οι ώρες στο αεροπλάνο-αλλα για κάποιο τσιπ μου μπαίνει στο σώμα τους σαν ταυτοτητα. Επίσης μιλώντας με την αεροπορική εταιρεία μου είπε οτι και οι 3 γάτες δεν μπορουν να ταξιδέψουν μαζί. Ετσι θα χωριστούμε με τους γονείς μου ωστε να ειναι σε διαφορετικά αεροπλάνα. Ακομα κι αυτο οτι δεν θα ειμαι μαζι τους με προβληματίζει. Προσπαθω να τα προετοιμασω αλλα δεν νομίζω οτι με καταλαβαίνουν οταν τους μιλάω.
Ειμαι μπερδεμενη και σκέφτομαι μηπως μεινω στην Ελλάδα.
Περιμένω τις συμβουλές σας και τις γνώσεις σας επάνω στο θέμα.
Ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
16-03-07
15:23
Μπορείς να δεις εδώ την εμπειρία της Βίκυς με την Σβούρα που την πήρε στην αμερική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
17-03-07
12:18
ναι κ εγω το ιδο λεω δες το θεμα της βικυς κ θα σου λυθουν πολλες αποριες
ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Η ζουζου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
19-03-07
11:52
Υπεραντλαντικο ταξιδι. Ειναι καλη ιδεα?
Καλησπέρα σε ολους τους φιλους. Τι κανετε? Η οικογενεια μου και εγω αποφασισαμε να μετακομισουμε μονιμα στο εξωτερικο στην Αμερικη. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οι 3 πανεμορφες γατουλες μου. Πως θα ειναι αυτη η αλλαγή για εκεινα? Μιλώντας με την αεροπορικη εταιρεια με ενημερωσε οτι και τα τρια δεν μπορουν να ταξιδεψουν μαζι, ετσι θα χωριστουμε με τους γονους μου. Ακομα και αυτο, οτι δεν θα ειμαι μαζι τους- θα ταξιδεψω με την μαμα γατα- με προβληματιζει! Επισης πρεπει ο κτηνιατρος να τους βαλει ενα τσιπ σαν ταυτοτητα γαιτι χωρις αυτο δεν θα μπορουν να ταξιδεψουν.
Η αληθεια ειναι οτι με φοβιζει η πτηση- ειναι 11 ωρες παρα η ζωη εκει.
Δεν ξερω εαν θα της κανουμε και ενεση πριν.....
Οταν τα σκεφτομαι ολα αυτα μου ερχεται να μην παω.... αλλα απο την αλλη θελω πολυ αλλα και τα μικρα μας δεν θελω να τα ταλαιπωρησω!
Ζηταω λοιπον τις συμβουλες σας η τις εμπειρειες πανω στο θεμα!
Ευχαριστω πολυ.....
Καλησπέρα σε ολους τους φιλους. Τι κανετε? Η οικογενεια μου και εγω αποφασισαμε να μετακομισουμε μονιμα στο εξωτερικο στην Αμερικη. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οι 3 πανεμορφες γατουλες μου. Πως θα ειναι αυτη η αλλαγή για εκεινα? Μιλώντας με την αεροπορικη εταιρεια με ενημερωσε οτι και τα τρια δεν μπορουν να ταξιδεψουν μαζι, ετσι θα χωριστουμε με τους γονους μου. Ακομα και αυτο, οτι δεν θα ειμαι μαζι τους- θα ταξιδεψω με την μαμα γατα- με προβληματιζει! Επισης πρεπει ο κτηνιατρος να τους βαλει ενα τσιπ σαν ταυτοτητα γαιτι χωρις αυτο δεν θα μπορουν να ταξιδεψουν.
Η αληθεια ειναι οτι με φοβιζει η πτηση- ειναι 11 ωρες παρα η ζωη εκει.
Δεν ξερω εαν θα της κανουμε και ενεση πριν.....
Οταν τα σκεφτομαι ολα αυτα μου ερχεται να μην παω.... αλλα απο την αλλη θελω πολυ αλλα και τα μικρα μας δεν θελω να τα ταλαιπωρησω!
Ζηταω λοιπον τις συμβουλες σας η τις εμπειρειες πανω στο θεμα!
Ευχαριστω πολυ.....
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
20-03-07
02:23
το διαβασες το θεμα της Βικυς που εχει ακριβως την ιδια εμπειρια
?
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
21-03-07
09:32
Ευχαριστω πολύ για την συμβουλη σας να διαβασω την εμπειρια της Βικυς αλλα δεν μπορω να την βρω. Στο ΄΄εδω΄΄ που μου λες δεν υπαρχει θεμα. Μηπως το εχεις καποιου δημοσιευμενο στο site?
Θα ηθελα πολυ να το διαβασω.......
Και οποιος αλλος το εχει παρακαλω να μου το στειλει.
Ευχαριστω
Θα ηθελα πολυ να το διαβασω.......
Και οποιος αλλος το εχει παρακαλω να μου το στειλει.
Ευχαριστω
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
21-03-07
09:39
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum