Είναι οι γάτες και τα κουνέλια ξαδέρφια;

maria_lulu

Επιφανές μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
ειχα δει και εχω ακουσει οτι οι γατες με τα κουνελια ειναι 1α ξαδερφια! εχουν μερικα κοινα! βλεπουν στο σκοταδι! εχετε πληροφοριες για αυτα τα 2 ζωακια?? ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι καλά που είναι τα κουνελάκια
κρίμα που τα έχουν για πειραματόζωα και όχι μόνο αυτά...
:((((

άκου εκεί τα τυφλώνουν γιατί δοκιμάζουν τις βαφές των μαλλιών και τις μάσκαρες πάνω στα ματάκια τους
αγάπες μουυυυ...τεσπα ας αφήσω τα δυσάρεστα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
τα καημενα...
αλλα τα δικα μου περνανε μια χαρα!!!!

ειχα δει και εχω ακουσει οτι οι γατες με τα κουνελια ειναι 1α ξαδερφια! εχουν μερικα κοινα! βλεπουν στο σκοταδι! εχετε πληροφοριες για αυτα τα 2 ζωακια?? ευχαριστω!

επειδη ειναι και τα 2 ζωα θηλαστικα εχουν πολλα κοινα. Μη ξεχναμε ομως οτι ανηκουν σε διαφορετικο ειδος, οποτε εχουν και αρκετες διαφορες.

Γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα με τα κουνελακια σου να μας τα γνωρισεις;

τυχεράαα
τα άλλα τι να πούνε?
πφφφ

καλη ιδεα~!!!!!
αλλα δε ποια κατηγορια?
και εχω δει οτι μερικες γατουλες εχουν αυτο στην υπογραφη!

γνωριστε με <<εδω>>
και κανουμε κλικ και μας βγαζει σε καποια σελλιδα! πως γινετε αυτο???

(σημερα το εχω ριξειι ολο στις ερωτησεις!:P)

καλη ιδεα~!!!!!
αλλα δε ποια κατηγορια?
και εχω δει οτι μερικες γατουλες εχουν αυτο στην υπογραφη!

γνωριστε με <<εδω>>
και κανουμε κλικ και μας βγαζει σε καποια σελλιδα! πως γινετε αυτο???

(σημερα το εχω ριξειι ολο στις ερωτησεις!:P)

μπορεις να το ανοιξεις εδω: https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=173&type=

Ειναι πολυ ευκολο να κανεις αυτο που ζητας. Οταν φτιαξεις θεμα με τα κουνελακια σου πηγαινεις στο προφιλ σου και κανεις επεξεργασια υπογραφης και γραφεις αυτο: γνωριστε με εδω <= στο εδω γραφεις αυτο:
HTML:
[URL="https://το λινκ του θεματος σου"]εδω[/URL]

μπορεις να το ανοιξεις εδω: https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=173&type=

Ειναι πολυ ευκολο να κανεις αυτο που ζητας. Οταν φτιαξεις θεμα με τα κουνελακια σου πηγαινεις στο προφιλ σου και κανεις επεξεργασια υπογραφης και γραφεις αυτο: γνωριστε με εδω <= στο εδω γραφεις αυτο:
HTML:
[url="https://το λινκ του θεματος σου"]εδω[/url]

;ααααα οκ!

αααα και μια τελευταια! πως βαζουμε φωτο στο θεμα???

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
οταν γραφεις το μηνυμα σου υπαρχει ενα εικονιδιο με συνδετηρα επανω, πατας εκει και ανεβαζεις την φωτογραφια που θελεις

οκ! ευχαριστω πολυ!!!

Φυσικα και ειναι,τα προσωπακια τους ειναι τα ιδια!Λογικο ειναι να ειναι ξαδερφακια!

Νομίζω για φώτος τις ανεβάζεις πρώτα στο photobucket και μετά πατάς εδώ το εικονίδιο του link και κάνεις τη σύνδεση :hmm:

δεν πειραζει εγω το εκανα αλλιως!

αλλα ευχαριστω πολυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back