cataki
Νεοφερμένο μέλος
Πού να πήγαν τα γατάκια;
Είναι άραγε πάλι έγκυος;

Ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ να τη στειρωσουν αλλα πρεπει να προσεχουν γιατι αν η γατα ειναι στ' αληθεια εγκειως δεν κανει...![]()
Αχ Θέε μου Θέε μου

Αν είναι στ¨αλήθεια έγκυος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ?? αλήθεια που το ξέρεις???
Ας προσέχουμε λίγο τις συμβουλές πια!!

Φυσικά κ μια γάτα που γέννησε το πάσχα μπορεί να είναι ξανά έγκυος (έχω δει εγώ τέτοιες περιπτώσεις...

) ποιος είπε το αντίθετο??Να πεις στη μαμά σου cataki να την πάτε τη γάτα εκεί στις Σέρρες, σε έναν κτηνίατρο να την στειρώσει τη γατούλα

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τη της ειπα να παει να (...), εεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=108

(Αντε, με τα (...)!)

drf
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Για ριξε μια ματια σ' αυτο.
https://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=108
(Αντε, με τα (...)!)
Αγαπητή CuteKitty, το τί λέει η τηλεόραση με το τι ισχύει στην πραγματικότητα είναι η μέρα με την νύχτα.
ΝΑΙ θεωρητικά σε μια τέλεια κοινωνία, θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε την στείρωση, να μήν στειρώνουμε έγκυες, ή να περιμένουμε να τελειώσει ο οίστρος.
Επίσης πάλι ΧΟΝΔΙΚΑ ισχύουν όλα αυτά που λέγονται. Μπορώ να σου φέρω όποια εποχή θέλεις και έγκυο γατούλα και σε οίστρο...

Ο προγραματισμός και η θεωρεία μπορεί να ισχύσει στις οικόσιτες γάτες και ζώα γενικότερα... το τί ισχύει στα αδέσποτα και την μάχη που δίνεται είναι άλλο ανέκδοτο.

Έχω στειρώσει αρκετές, για να μην θωρήσεις ότι λέω αερολογίες, καί σε εγκυμοσύνη, και σε οίστρο, και ότι θέλεις, σε μία άνιση μάχη κάνουμε ότι μπορούμε....

Η Κτηνιατρική επιστήμη και οι γνώσεις προχωράνε όπως όλα....

Για την κοπέλα με το πρόβλημα.
Φυσικά και μπορεί να ξανα είναι έγκυος. Φυσικά και τα άλλα δεν τα κατάφεραν, όπως πολλά. Φυσικά μπορεί να στειρωθεί και σε οίστρο, αλλά και σε εγκυμοσύνη. ( και άν αρνηθεί ο ένας Κτηνίατρος, πάτε σε άλλον που θα ξέρει καλύτερα και θα έχει ασχοληθεί!
)Αν αναφερθούν ενέσεις για να της σταματήσει ο οίστρος, είναι κακρινογόνες, απλά για να ξέρετε τις παρενέργειες.
Η μόνη λύση είναι η στείρωση.Καλά είναι τα φόρα κλπ, αλλά δεν αντικαθιστά καμία συζήτηση με έναν επιστήμονα του αντίστοιχου Κλάδου. Πολύ αερολογία, πολύ θεωρία αλλά κυριότερα ο καθένας πίσω απο ένα ψευδώνυμο μπορεί να γράφει ότι θέλει, ότι του έρθει, και ότι καλόπιστα ή κακόπιστα πιστεύει ή θεωρεί ότι ισχύουν.

Ναι! Εγω ποτε δεν ειπα πως δεν πρεπει να στηρωνομαι μια γατα! Ακριβως το αντιθετο! Καποιος που δεν εχει τη δυνατοτητα να φροντισει γατακια, οχι μονο προτεινεται να στηρωθει η γατα, αλλα επιβαλεται. Εγω απλα λεω, πως δεν πιστευω οτι σωστο να στηρωνουμαι μια γατα τη στιγμη που ειναι εγκυως! Και στη συγκεκρημενη περιπτοση η εγκυμοσήνη δε βρισκεται σε αρχικο σταδιο!!!
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

ίσως φταίει η κοινή καταγωγή εκ γατοχωρίου σερρών, γι' αυτό δεν το θεώρησα άξιο σχολιασμού
ίσως να βάλουμε ένα ! τι λέτε ρε και εσείς; γιατί διάβασα πολλά θέματα με.... εχμ ευγενικά θα το πω κ εγώ όπως κ εσύ, αερολογίες

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι! Ετσι ναι! Να κατσεις και να πεις στον αλλο τι ακριβως συμβαινει! Οχι να του κοπανας: Θεε μου Θεε μου, να προσεχουμε και λιγο....

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ναι! Εγω ποτε δεν ειπα πως δεν πρεπει να στηρωνομαι μια γατα! Ακριβως το αντιθετο! Καποιος που δεν εχει τη δυνατοτητα να φροντισει γατακια, οχι μονο προτεινεται να στηρωθει η γατα, αλλα επιβαλεται. Εγω απλα λεω, πως δεν πιστευω οτι σωστο να στηρωνουμαι μια γατα τη στιγμη που ειναι εγκυως! Και στη συγκεκρημενη περιπτοση η εγκυμοσήνη δε βρισκεται σε αρχικο σταδιο!!!...
Πολύ ωραία...
Εσύ και εγώ απο τα σπίτια μας θα αναλύσουμε ηθικά τώρα το όλο ζήτημα σε έναν καταιγισμό σελίδων, θεωρίας και @@@ρολογίας....
Η γάτα θα γεννήσει ΠΑΛΙ 5-7 γατάκια τα οποία ίσως έχουν το ίδιο τέλος με τα άλλα.. ή θα τα καταφέρουν και η κοπέλα θα τα βάλει στον πισινό της!!!!

(σορι στην κοπέλα.. αλλά!!!)Θα τα πάρεις εσύ Cutekitty??? ΠΟΙΟΣ θα τα αναλάβει? οεο????
Ναι έχεις κάθε δικαίωμα και εσύ και εγώ και όλοι να κάνουμε ότι πιστεύουμε στην τελική...
αλλά αυτός που έχει το πρόβλημα θα αποφασίσει.. οι υπόλοιποι απο τον καναπέ το πολύ πολύ να πάμε για κανα μπάνιο ή να παίξουμε με την 1 ή 2 γατούλες μας.

Όποιος δεν ασχολείτε, οποίος δεν έχει φάει το πακέτο να βρεί ή να του πετάξουν νεογέννητα να έχει ξενυχτήσει... όποιος δεν έχει βρεί σακούλες με πεθαμένα γατάκια ή ομαδικές δηλητηριάσεις, όποιος περπατάει στον δρόμο φοβάται τί θα ακούσει και τί θα βρεί πάλι.... δεν μπορεί ούτε να νοιώσει την αγωνία ούτε να καταλάβει.
Ναι, είναι σκληρό... αλλά η ίδια η ζωη είναι σκληρή και ειδικά ΠΟΛΥ σκληρή για κάποια ζωάκια που κάποιοι άνθρωποι ευθύνονται, και άλλοι άνθρωποι τρώνε το πακέτο.!!!
ΥΓ σορι για τον τόνο μου αλλά τρέχω για 4 χειρουργείο, σε μία αδεσποτούλα μου που κάποιος @@@ρας έτσι είπε, να την χώσει κλοτσιά και να της τινάξει τα έντερα....
1.Ποιος σου λεει οτι το κοριτσι θα πεταξει τα γατακια, την ωρα που δεν την ειχε στηρωσει απ' την αρχη?
Αφου ηξερε πως οι γατες γεννανε! Οποιος δε μπορει να φροντιζει γατακια (ΟΣΑ και να ειναι) απλα στηρωνει τη γατα!!! Δε περιμενει να μπει σε εγκυμοσυνη η γατα και ΜΕΤΑ να τη στηρωσει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool