Είναι υποτονική από εχθές και δεν παίζει

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
ειναι απο εχθες σε μονιμη κατασταση υπνου ηρθε εχθες ο κτηνιατρος και τις εκανε μια ενεση για την διαροια που ειχε, δικαιολογη αυτο το να δειχνει τοσο ησυχη και να μην παιζει σχεδον καθολου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως να παίζει ρόλο. Κι εγώ όταν κάνω ενέσεις ή εμβόλια γενικά έτσι είμαι, και η ψιψι μου είναι έτσι, δες αύριο αν είναι κάπως καλύτερα αλλιώς πήγαινε την στον γιατρό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω για την απαντηση ειναι μολις 40 ημερων και δεν μου αρεσει να την βλεπω ετσι. Ειναι πολυ δυσκολο

Σε καταλαβαίνω, τα έχω περάσει κι εγώ αυτά. Κι εγώ όταν την είχα βρει μας έκανε διάροια και όταν της έκανε η κτηνίατρος το εμβόλιο ήταν υποτονική για 2 μέρες.

Μπήκα στις φωτογραφίες σου και η Σίμπα μοιάζει με την πρώτη μου γάτα....την έλεγα Νεφέλη και την πάτησε αυτοκίνητο. Εσύ που βρήκες τη δική σου; Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό. Πόσο χρονών είναι η δική σου?

Είναι στην Χαλκιδική,στο εξωχικό μας και ζει εκεί, τώρα είναι 7 χρονών το πουλάκι μου και εχθές που την είδα (όπως και η φωτό που είδες χθες την έβγαλα) ζωήρεψε το χρώμα της. Σε ενάμιση μήνα θα γίνει για 4η φορά μανούλα
Το γατάκι σου είναι αυτό στο avatar? Είναι πανέμορφο:inlove::inlove:

ναι αυτη ειναι και την εχω εδω και πεντε μερες. Την νεφελη την εχασα δυο χρονων αφου την ξεγεννησα δυο φορες με τα ιδια μου τα χερια χωρις εμενα δεν μπορουσε. εαν ζουσε θα ηταν 5 χρονων

Κρίμα, αλλά πως την "έχασες" αν επιτρέπετε?:(

οσο για αυτο που λες για το αγγιγμα ψυχης πρεπει να εχεις βαθυα ψυχη για να το ακουσεις

εβγαινε εξω για μικρες βολτες και καποια στιγμη η οικοδομη διπλα μας γκρεμιστικε και ετσι εχασε την συνηθησμενη της διαδρομη.Ετσι ενας οδηγος που πηγαινε γρηγοροτερα απο οτι εβλεπε την χτυπησε,. ευχομε να μην συμβει αυτο στο μωρο μου εκανα δυο χρονια να ξαναπαρω γατα

οσο για αυτο που λες για το αγγιγμα ψυχης πρεπει να εχεις βαθυα ψυχη για να το ακουσεις

:hmm::hmm: Ανάλογα πως το εννοείς?

εβγαινε εξω για μικρες βολτες και καποια στιγμη η οικοδομη διπλα μας γκρεμιστικε και ετσι εχασε την συνηθησμενη της διαδρομη.Ετσι ενας οδηγος που πηγαινε γρηγοροτερα απο οτι εβλεπε την χτυπησε,. ευχομε να μην συμβει αυτο στο μωρο μου εκανα δυο χρονια να ξαναπαρω γατα

Πολύ οδυνυρό!!! Καλύτερα να μην μάθει να βγαίνει έξω, ώστε να έχεις πιο σίγουρη επίβλεψη!!

το εννοω πως εαν δεν εχει βαθος η ψυχη σου δεν χωραει τιποτε οχι την αγαπη μιας γατας.
και οσο για την μικρη μου το καλοκαιρι φευγω χαλκιδικη εγω θα την παιρνω μαζι μου αλλα εκεινη δεν ξερω τι θα κανει.

αρχισε να ζωντανευει εφαγε βραστο κοτοπουλο και αρχισε τα παιχνιδια.Τωρα κοιματε χορτασμενη και χαρουμενη.Ευτυχως γιατι ανγχωθηκα.

αρχισε να ζωντανευει εφαγε βραστο κοτοπουλο και αρχισε τα παιχνιδια.Τωρα κοιματε χορτασμενη και χαρουμενη.Ευτυχως γιατι ανγχωθηκα.

Είδες βρε που ανησυχούσες?? Ήταν η επίδραση απ'την ένεση

η χαρα μου δεν κρατησε για πολυ σημερα μαζι με τα κακακια της ειχε και λιγο αιμα και μου εκανε και λιγο εμετο.Ο γιατρος μου ειπε να τις δωσω και αλλο σιροπι εκτος απο των παρασιτων. Τωρα η πιο δυσκολη ωρα ειναι οταν πρεπει να της τα δωσω.Την κραταμε δυο σε πετσετα και γινετε πολεμος.εχεις καμια ιδεα για το τι να κανω?

:( Είναι δύσκολο να τους δίνεις πράγματα έτσι...
Τυλίχτε τη, ο ενας ας την κρατάει απο το σβέρκο και το άλλος πιέζει το στομα απο το πλαι και της βάζει την σύριγγα.

ετσι κανω αλλα κανει και εμετο και διαροια και εχει αρχισει να μυριζει το σπιτι ολο απο τα κακα που ειναι νερουλα και βωμερα

Τι έχει, σας είπαν;;

Συγνωμη αλλα θα σου το πω:δεν αναφερεις πως την βρηκες, τι εχει περασει εαν εχεις στοιχεια τι εγιναν τα αδερφακια της για τυχον ασθενειες. Εξισου λες οτι ο γιατρος ηρθε κι εκανε μια ενεση για τη διαρροια χωρις να λες ποτε ξεκινησε η διαρροια και τι ενεση εκανε, το ιδιο και στην δευτερη επισκεψη δεν λες τι σιροπι εδωσε και που βρηκες τον γιατρο αυτον και πως τον εμπιστευτηκες.

Γενικα τα μωρακια θελουν ταισμα με μπιμπερο ( αυτη δεν λες τι τρωει, για να τρωει κοτοπουλο, θα εχει δοντακια) αρα τι τροφη της εδωσες και πως την εφαγε τελευταια? Την θερμοκρασια την ελενξες?
Το να ειναι αδιαθετο ενα μωρακι ενω παιζει και τρωει και να εχει αιμα στα κακακια πολλες φορες ειναι περαστικο, εαν ομως ειναι αφυδατωμενο υποτονικο και κρυουτσικο ειναι πολυ σοβαρο ισως. Για την διαρροια παντα κανουμε εξετασεις στα κοπρανα με τον γιατρο και εξεταζοντας τα βρισκει εαν ειναι κοκκιδια, παρασιτα η καποιο διατροφικο προβλημα η γαστρεντεριτιδα πχ.
Το καθε ενα εχει αλλη αντιμετωπιση .. πχ εμεις στα γατακια τελευταια δωσαμε ελσεφουριλ για τα κοκκιδια σιροπακι , πριμπεραν για τη διαρροια και στανταρ βραστο κοτοπουλο για να σφιξουν τα κακακια καθως και μαυρο τσαι του βουνου που κι αυτο τα σφιγγει. Αυτα ομως σε συνεργασια με τον γιατρο του σωματειου που εκανε λεπτομερεις εξετασεις.
Το λεω γιατι η διαρροια εινα σοβαρο πραμα στα μικρα γατακια και εαν συνεχισει αφυδατωνονται θελουν ορο και εαν δεν αντεξουν πεθαινουν κιολα.
Θελει λοιπον πολυ καλο και σιγουρο γιατρο. Εξισου οταν μεγαλωσει μη την βγαλεις εξω εαν την θελεις ζωντανη οχι μεσα-εξω, η μεσα η αδεσποτη εξω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back