Είναι φυσιολογικά τα αέρια;

katerina11

Νεοφερμένο μέλος

Η Kατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
τωρα μπορει ρωτησω βλακεια,αλλα αν δε ρωτησω πως θα μαθω.απο χτες η γατα μου αεριστηκε:redface::sick: 3 φορες...κ μιλαμε για μια μποχα αλλο πραμα:P.ειναι φυσιολογικο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα μπορει ρωτησω βλακεια,αλλα αν δε ρωτησω πως θα μαθω.απο χτες η γατα μου αεριστηκε:redface::sick: 3 φορες...κ μιλαμε για μια μποχα αλλο πραμα:P.ειναι φυσιολογικο?
Καλως την...
Μαλλον ναι,ειναι φισιολογικο
Τι εφαγε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι φυσιολογικο?

Ναι! Όλες οι γάτες το κάνουν και όλες βγάζουν μια "θεϊκή" μυρωδιά:lol:;)

Γεια σου!! μου εχει τύχει και εμένα....να ειναι στο καναπέ και πουφ πουφφφφ η δικιά μου!! δεν θυμάμαι τι έφαγε εκεινη την ημέρα. Αλλά φαίνεται οτι ολοι οι''ζωντανοί'' οργανισμοί το παθαίνουν καμιά φορά!! χι χι:lol:

..να ειναι στο καναπέ και πουφ πουφφφφ η δικιά μου!!

Άσε, εμένα που μου έχει τύχει να είναι δίπλα μου στο κρεβάτι και να τα "φάω" στη μάπα;:sick:

χαχα ενταξει αφου δεν ειναι προβλημα...αλλα τι μυρωδια κ αυτη:mpliaks::mpliaks:!μου φαινετε αυτη η κονσερβα φταει..η whiskas πολυ μαπα τελικα.:D

''Βρωμιάρα'' της λέω, ''τι κάνεις εκεί?? ''και με κοιταέι με αυτο το νωχελικό βλέμμα ...ξέρεις μισόκλειστα μάτια και γεμάτο απορία!! :blink:

Εμάς την αμολάει και φεύγει.. αφήνοντας μας σύξυλους να κοιταζόμαστε και να αναρωτιόμαστε!!!! :cool::cool:

Αλλά ναι, παίζει σημαντικό ρόλο η διατροφή... ;)

ειναι φυσιολογικα τα αερια σε ολα τα ζωα και τον ανθρωπο;) Τωρα για τη μυρωδια μπορει να φταιει η τροφη ,να εχει πολυ λιπος και να αναπτυχθουν πολυ διαφορα βακτηρια στο ενετερο της η μπορει να εχει σκουληκακια:hmm:

Και βέβαια είναι φυσιολογικά τα αέρια! Και καμιά φορά είναι και πολύ βολικό: "Τι με κοιτάς καλέ; ΤΟ ΓΑΤΙ ήταν!!!":lol::lol::lol:

Χαχαχα!:lol::lol: Ενα γατάκι που είχα βρει παλιότερα είχε κλάσει τον άντρα μου στη μούρη την ώρα που του έκανε γούτσου γούτσου!:lol: Μιλάμε ότι μόνο που δεν λιποθύμησε! ΧΑΧΑΧΑ!

"Aερισμός"

παιδια διαπιστωσα τις τελευταιες μερες οτι ο Αρουλης..."αεριζεται"....πολυ συχνα....ειναι φυσιολογικο αυτο η πρεπει να ανησυχησω?

Αν δεν δείχνει άλλα σημάδια αδιαθεσίας ή γαστρεντερικών διαταραχών, δεν βλέπω κανέναν λόγο ανησυχίας για τον ψιψίνο, εκτός αν του έχει γίνει... εμμονή και θέλει να σε αποκόψει από συγγενείς και φίλους για να σε έχει αποκλειστική! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ Είναι παροιμιώδεις οι επιδόσεις των μικρών αθώων γατιών στον τομέα. Εκεί που το χαϊδεύεις λιγωμένη από το πόσο μικρό και απροστάτευτο μοιάζει, σου ρίχνει μια ύπουλη και σε καθαρίζει σαν αυγό! :sick::mpliaks::lol:

Αχαχαχα:lol:...κ μενα αεριζοταν οποτε ετρωγε κονσερβες whiskas.οταν τις εκοψα σταματησε:up:.
ειχα βαλει κ γω παρομοιο θεμα παλια κ μου ειχαν πει δεν ειναι τιποτα κ οντως δε πρεπει ν σε ανησυχει.
το μονο ενοχλητικο ειναι οτι μυριζουν απαισια....................μπλιαχ:sick:!κατι θα την ενοχλει,ψαξτο ν δεις που οφειλεται γτ θα φας μια περιουσια στα αρωματικα χωρου.:P

ΥΓ Είναι παροιμιώδεις οι επιδόσεις των μικρών αθώων γατιών στον τομέα. Εκεί που το χαϊδεύεις λιγωμένη από το πόσο μικρό και απροστάτευτο μοιάζει, σου ρίχνει μια ύπουλη και σε καθαρίζει σαν αυγό! :sick::mpliaks::lol:

:lol::lol::up::lol::lol::up::lol::lol:
Να σαι καλά!!! Έλιωσα στο γέλιο!!!

Είναι η... βρωμερή αλήθεια! :lol::lol::lol::lol::lol:

Το ξέρω :lol::lol: Το είχα ζήσει χρόνια πριν όταν ακόμα η γιαγιά μου ζούσε...
Στο σπίτι της χειμώνα με την σόμπα κάργα αναμένη και τον κεραμυδόγατο να κοιμάται δίπλα της ανέμελο κι εγώ να τον χαλβαδιάζω :lol::lol: μέχρι που την αμόλισε και βγήκα έξω ναι μεν γιατί μύρισε το δωμάτιο.. αλλά επίσης και γιατί δεν με πήγαινε η καρδιά να πέσω στο πάτωμα από τα γέλια μπροστά στη γιαγία :lol::lol:

Ποτέ δεν θα το ξεχάσω αυτό το σκηνικό :lol::lol:

Είναι και σαρκοφάγα τα ψιψίνια μας και όλοι ξέρουν τις θανατερές επιδράσεις της κρεοφαγίας στον συγκεκριμένο τομέα! :D:D
Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες! :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Να σαι καλά ξανά γέλασα με τη ψυχή μου! Πάω νάνι με το ζουρλόγατο τα λέμε αύριο :D

να στε καλα παιδια γελασα με την ψυχη μου εδω αχαχαχαχ
τωρα που αναφερθηκε και γω whiskas εχω να τον ταιζω θα δοκιμασω να το αλλαξω αυριο
αχαχαχααχαχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back