katerina11
Νεοφερμένο μέλος

3 φορες...κ μιλαμε για μια μποχα αλλο πραμα
.ειναι φυσιολογικο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
ειναι φυσιολογικο?
Ναι! Όλες οι γάτες το κάνουν και όλες βγάζουν μια "θεϊκή" μυρωδιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
..να ειναι στο καναπέ και πουφ πουφφφφ η δικιά μου!!
Άσε, εμένα που μου έχει τύχει να είναι δίπλα μου στο κρεβάτι και να τα "φάω" στη μάπα;

katerina11
Νεοφερμένο μέλος

!μου φαινετε αυτη η κονσερβα φταει..η whiskas πολυ μαπα τελικα.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά ναι, παίζει σημαντικό ρόλο η διατροφή...

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Τωρα για τη μυρωδια μπορει να φταιει η τροφη ,να εχει πολυ λιπος και να αναπτυχθουν πολυ διαφορα βακτηρια στο ενετερο της η μπορει να εχει σκουληκακια
Desdemona
Διάσημο μέλος

menia
Δραστήριο μέλος

Ενα γατάκι που είχα βρει παλιότερα είχε κλάσει τον άντρα μου στη μούρη την ώρα που του έκανε γούτσου γούτσου!
Μιλάμε ότι μόνο που δεν λιποθύμησε! ΧΑΧΑΧΑ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efterpi
Νεοφερμένο μέλος
παιδια διαπιστωσα τις τελευταιες μερες οτι ο Αρουλης..."αεριζεται"....πολυ συχνα....ειναι φυσιολογικο αυτο η πρεπει να ανησυχησω?
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

ΥΓ Είναι παροιμιώδεις οι επιδόσεις των μικρών αθώων γατιών στον τομέα. Εκεί που το χαϊδεύεις λιγωμένη από το πόσο μικρό και απροστάτευτο μοιάζει, σου ρίχνει μια ύπουλη και σε καθαρίζει σαν αυγό!

katerina11
Νεοφερμένο μέλος
...κ μενα αεριζοταν οποτε ετρωγε κονσερβες whiskas.οταν τις εκοψα σταματησε
.ειχα βαλει κ γω παρομοιο θεμα παλια κ μου ειχαν πει δεν ειναι τιποτα κ οντως δε πρεπει ν σε ανησυχει.
το μονο ενοχλητικο ειναι οτι μυριζουν απαισια....................μπλιαχ
!κατι θα την ενοχλει,ψαξτο ν δεις που οφειλεται γτ θα φας μια περιουσια στα αρωματικα χωρου.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΓ Είναι παροιμιώδεις οι επιδόσεις των μικρών αθώων γατιών στον τομέα. Εκεί που το χαϊδεύεις λιγωμένη από το πόσο μικρό και απροστάτευτο μοιάζει, σου ρίχνει μια ύπουλη και σε καθαρίζει σαν αυγό!![]()

Να σαι καλά!!! Έλιωσα στο γέλιο!!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Είναι η... βρωμερή αλήθεια!
Να σαι καλά!!! Έλιωσα στο γέλιο!!!

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι η... βρωμερή αλήθεια!![]()
Το ξέρω

Το είχα ζήσει χρόνια πριν όταν ακόμα η γιαγιά μου ζούσε...Στο σπίτι της χειμώνα με την σόμπα κάργα αναμένη και τον κεραμυδόγατο να κοιμάται δίπλα της ανέμελο κι εγώ να τον χαλβαδιάζω

μέχρι που την αμόλισε και βγήκα έξω ναι μεν γιατί μύρισε το δωμάτιο.. αλλά επίσης και γιατί δεν με πήγαινε η καρδιά να πέσω στο πάτωμα από τα γέλια μπροστά στη γιαγία 

Ποτέ δεν θα το ξεχάσω αυτό το σκηνικό

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες!

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να σαι καλά ξανά γέλασα με τη ψυχή μου! Πάω νάνι με το ζουρλόγατο τα λέμε αύριο

efterpi
Νεοφερμένο μέλος
τωρα που αναφερθηκε και γω whiskas εχω να τον ταιζω θα δοκιμασω να το αλλαξω αυριο
αχαχαχααχαχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool