Είναι χαρούμενος μαζί μου;

michalistolmi

Νεοφερμένο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Καλησπέρα στην παρέα
Εχω έναν γατο τον Φοίβο είναι 8 μηνων και τον εχω μόνιμα μεσα στο σπιτι μου. ειμαι φοιτητης και μενουμε Καστοριά. Είναι πρώην αδέσποτο. Τον αγαπώ περισσότερο και από μενα. Δεν ξερω απλα αν είναι χαρούμενος μαζι μου. Παίζει με τα παιχνίδια του όταν ερχομαι σπιτι γρατζουναει την πορτα να του ανοιξω τρωει καλα με γλυφει με χαϊδεύει με το μουσουδακι του στο προσωπο με αφήνει να τον χαϊδεύω. Που και που μου κανει επιθεσεις. εχουν πολύ πλακα. Πια είναι τα σημάδια ενός χαρουμενου γατου; Μενω σε ένα σπιτι 80 τετραγωνικών, χωρο εχει, εχει καταλάβει το σαλονι. Χαχαχα κανει νιαου και μου κανει κατι περίεργες κραυγές ΄΄ου΄΄ όταν του μιλαω και όταν βλεπει κατι παραξενο και όταν δει αλλα γατακια αδεσποτα που τα ταΐζω και τα εχω στο μπαλκόνι τα μπολ τους μου κανει ΄΄χχχ΄΄ τι σημαίνουν αυτά? Ροχαλίζει λιγο και αναρωτιεμαι αν αυτή η φυλακη ουσιαστικα γιατι είναι μονιμα στο σπιτι μηπως του κανει κακο. Μηπως πρεπει να παρω ένα ακομα μεσα; Θηλυκό η αρσενικό; Θελω σε λιγο καιρο να το στειρώσω… εχω ενδοιασμούς γιαυτο αλλα δεν ξερω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Να εισαι σιγουρος..οτι ειναι ευτυχισμενος ο γατος σου.Τον εσωσες απο τη ζωη του αδεσποτου..που ειναι οτι πιο σκληρο...και με λιγες πιθανοτητες επιβιωσης.:) Μην εχεις καμια αμφιβολια για αυτο.
Το τελειο βεβαια..ειναι να βαλεις και ενα αλλο γατακι μεσα...για παρεουλα.Οπως και να το κανουμε..ειναι ακομα καλυτεροοταν εχουν και ενα αλλο γατακι να παιζουν.Για τη στειρωση..μην εχεις ενδοιασμους...ετσι οπως ειναι τα πραγματα με τα αδεσποτα..αλλα και το γεγονος οτι μενουν σπιτι μας..δεν γινεται διαφορετικα.Δες εδω.. και εδω.. :)
Να τον χαιρεσαι..και να περασετε μαζι..παρα πολλα καλα και χουρχουριστα χρονια!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τον χαιρεσαι το Φοιβο!!! Απο τις περιγραφες και εγω πιστευω οτι ειναι χαρουμενος!!! Και η δικια μας αδεσποτουλα ηταν και τωρα δεν τη χορταινουμε στα πιαχνιδια στα χαδια στις αγκαλιες!!! Καλη συμβιωση να εχετε και αναμενουμε φωτο οπωσδηποτε!!!!!!:D

Μόνο που θέτεις αυτό το ερώτημα,
πριν καν διαβάσω το κείμενό σου,
μπορώ να σου απαντήσω ότι ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!:)
Ένας άνθρωπος που έχει την ευαισθησία και προβληματίζεται για το αν είναι χαρούμενος ο γάτος του
είμαι σίγουρη ότι έχει κάνει και θα κάνει ό,τι μπορεί
για να του εξασφαλίσει ό,τι καλύτερο...:)
Μακάρι να το αναρωτιόνταν όλοι αυτό για τα ζωάκια τους
που συχνά θεωρούν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι είναι καλά...
Συχνά με μια ¨λογική¨ ....¨αφού δεν είναι στο δρόμο, και στο μπαλκονάκι/ταράτσα,να το γκαγκανιάζει ο ήλιος κτλ καλά είναι¨

Τον αγαπώ περισσότερο και από μενα.
Και μονο που λες αυτη τη φραση (οπως και ολοι σχεδον εδω μεσα) και το δειχνεις στο γατακι σου ειναι σιγουρα ευτυχισμενο!!!Το να το εχεις μονιμα στο σπιτι, το σωζεις απο παρα πολλους κινδυνους.Οσο για την στειρωση μην το σκεφτεσαι, καντο!!!Η καλυτερη λυση θα ηταν ακομα ενα γατακι απλα σκεψου και την μεταφορα σας.Στο λεω γιατι και εγω ειμαι φοιτητρια με εναν γατο (γαταρο βασικα!!:P) και θελω να υιοθετησω ακομα ενα μουσουδακι αλλα θα μου ειναι πολυ δυσκολο στις μετακινησεις μας..και προτειμω να το καθυστερισω λιγο παρα να παρω μια βιαστικη αποφαση και να ειναι κακο για τα γατακια, γιατι μιλαμε για ψυχουλες!!

Σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε…

Τα σκεφτομαι όλα αυτά που μου είπατε. Θελω να είναι οσο το δυνατών καλύτερα.

Σε αυτό κανει χουζούρεμα και λογικά τον νευριάζω: εδω
Εδώ είναι πιο κυριος: εδω

Πανεμορφος ειναι!!!!:clapup::clapup::clapup:...τι τον νευριαζεις καλε;;; ηρεμοτατος ηταν!! που να δεις τον δικο μου οταν τον νευριαζω...
Και παλι να τον χαιρεσαι!!:D

Τώρα που είδα τα βιντεάκια κατάλαβα ποιος είσαι!:)
Τα βίντεό σου έχουν πάντα δόσεις χιούμορ, είτε λόγω μουσικώς επιλογών, είτε... είτε....
Ε, ναι.... το έχουμε πει παλαιόθεν!Ο γάτος είναι κούκλος!!!!!:inlove::inlove:

Σας ευχαριστώ…
Ναι παντα προσπαθώ να βρω το πιο ταιριαστό κομμάτι. Αν και σκυλάδικα τα ανέχεται ο πρίγκιπας μου.

Να ρωτήσω κατι τελευταίο; Βλεπει τις τελευταίες 2, 3 μερες συνεχεια απο το παραθυρο εξω. Περνάνε πουλιά άνθρωποι χιονίζει και γρατζουναει το τζαμι πρωι βράδυ οποτε του ερθει νιαουρίζοντας… είναι σοβαρό ή είναι απλα περίεργος; Μηπως θελει να βγει εξω; Αυτό το κανει στο πατρικό μου στην Δραμα που ήρθαμε παρεα για τα Χριστούγεννα.

To γλυκούλι!!!!:inlove:
Απλώς, οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα είναι η .... τηλεόραση και η χαρά της γάτας!:panwkatw:

Αχου εντάξει τοτε θα τον αφηνω να κοιτάζει χωρίς να φοναμαι πως θα μου πεσει σε κατάθλιψη. Σας ευχαριστώ…

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back