Εγκατάλειψη σκυλίτσας

evelynaRoidou

Νεοφερμένο μέλος

Η evelynaRoidou είναι αόρατη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Η Γεύση Χρηστίδου γεννηθείς το 1976, κάτοικος Καβάλας,εγκατέλειψε τη σκυλίτσα της Λούση 10 ετών,υγιή και μεγαλωμένη στο σπίτι της σε μια βουνοκορφή της Καβάλας να πεθάνει αβοήθητη από την πείνα και τη δίψα!!!!!!
Δήλωσε ευθαρσώς ότι απλά δε την ήθελε άλλο!!!!!!Δυστυχώς όταν το έμαθα ήταν άργά.Είχε παρέλθει ήδη 1 μήνας.Σας παρακαλώ διαδώστε αυτό το μύνημα.Τι θα γίνει επιτέλους με αυτήν την ατιμωρισία;;;
Εβελύνα Ροίδου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε δεν ειμαστε με τα καλα μας! :mad:

Πως το γνωριζεις αυτο; Ειναι εγκυρο ή το ακουσες; απο καπου;
Ειναι καταγγελια αυτο που κανεις γιαυτο σε ρωταω πριν πω τι γνωμη μου. Θα ηθελα να ακουσω παραπανω πληροφοριες για την ιστορια που γραφεις γιατι εκτιθεται ενας ανθρωπος εδω. Δωσε μας περισσοτερα στοιχεια.
Απο που το ακουσες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εκανες καταγγελια?μιλησες σε αυτην?την ξερεις?

μπορει να ζει ακομη το σκυλακι,δεν μπορεις να πας να ψαξεις εκει??

αρνείται να μου μιλήσει

Αρνείται να μου μιλήσει.Δεν έχω ιδέα σε ποια βουνοκορφή το άφησε.Δε μένω καν στη Καβάλα.Γνωρίζει ότι θα απαιτήσω εξηγήσεις και πληροφορίες.Αρχικώς το είπε στη μητέρα μου, η οποία και μου το μετέφερε.Το σίγουρο είναι ότι αν τη δω ποτέ μπροστά μου δύσκολα θα αυτοσυγκρατηθώ.

Αρνείται να μου μιλήσει.Δεν έχω ιδέα σε ποια βουνοκορφή το άφησε.Δε μένω καν στη Καβάλα.Γνωρίζει ότι θα απαιτήσω εξηγήσεις και πληροφορίες.Αρχικώς το είπε στη μητέρα μου, η οποία και μου το μετέφερε.Το σίγουρο είναι ότι αν τη δω ποτέ μπροστά μου δύσκολα θα αυτοσυγκρατηθώ.

αν της πει οτι το θες εσυ το σκυλακι,ουτε τοτε θα σου πει?

Ο κολητός μου έχει εγκατασταθεί εδώ και λίγους μήνες στην Καβάλα. Είναι πολύ φιλόζωος και είμαι σίγουρη ότι αν του πω την ιστορία του σκύλου, παρόλο που λόγω δουλειάς έχει πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο, θα ψάξει να τον βρει. Θα ήθελα λίγες περισσότερες πληροφορίες για το που μπορεί να εγκαταλήφθηκε το σκυλάκι, για να μην τον στείλω να ψάχνει στο άσχετο τα βουνά. ΄Οτι μπορέσεις να μάθεις θα βοηθούσε.

Παιδιά θα προσπαθήσω ειλικρινά.Αλλά φοβάμαι για το χειρότερο.Το περιστατικό συνέβηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.Το πιθανότερο είναι να μη βρίσκεται στη ζωή.

Μη το λες! Τόσα σκυλάκια και γατάκια ζουν αδέσποτα κι όμως καταφέρνουν να βρουν τροφή και νερό. Βέβαια το συγκεκριμένο σκυλάκι έχει μάθει σε σπίτι οπότε θα του είναι πιο δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καταγγελία δεν μπορεί να γίνει κάπου γι'αυτήν την "κυρία" τι κυρία δηλαδή.... Κάποιο φιλοζωϊκό σωματείο δεν υπάρχει στην Καβάλα? Πήρα τον φίλο μου στην Καβάλα τηλέφωνο, αλλά δεν απαντάει. Μάλλον είναι δουλειά και το'χει χαμηλωμένο. Μόλις του μιλήσω θα του το πω να το έχει υπόψη του και να δει τι μπορεί να κάνει γιατί εμείς από εδώ είναι δύσκολο να βοηθήσουμε. Εγώ θα πάω Καβάλα να τον επισκεφθώ αλλά όχι άμεσα. Είναι κανείς στο forum από Καβάλα ή έστω κάπου κοντά?

Δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτη η "κυρια" κοιμαται ησυχη..σκεφτομαι συνεχεια το ζωακι, τι θα περασε κ τι θα περναει.. το καημενο να περιμενει εκει, να κρυωνει, να πειναει, να διψαει.. το ποσο θα πληγωθηκε..ελπιζω να πανε ολα καλα.. ενα πραγμα μονο με κανει να νιωθω καλυτερα..θα το βρει μπροστα της η "κυρια"..ολα εδω πληρωνονται

Ωραίοι τρόποι! Δηλαδή αν κάνει παιδί και της βγει διαολάκι τι θα κάνει; Θα το πετάξει στον Καιάδα;

Τα τελευταία νέα που μπόρεσα να μάθω άπό τη μητέρα μου είναι ότι η "κυρία" Γεύση Χρηστίδου δήσωσε ότι εγκατέλειψε εκεί το σκυλάκι της γιατί έπασχε από καρκίνο και δεν μπορούσε να του κάνει θεραπεία ή ακόμα και ευθανασία γιατί δεν είχε χρήματα!!!!!!Εξάλλου δε μπορούσε να ασχοληθεί με το σκυλί που άφηνε παντού τρίχες,τώρα που εχει μικρό παιδί στο σπίτι!!!
Την πιθανότητα να βάζει ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα,μιας και δεν εργάζεται, ούτε καν τη σκέφτηκε.Υποτίθεται ότι δε θυμάται πόσα χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα άφησε το σκυλί, το οποίο δεδομένα θεωρεί πεθαμένο λόγω του προχωρημένου στάδιου καρκίνου από τον οποίο έπασχε ή από την πείνα!!!Ειλικρινά εχω αρρωστήσει από την αηδία που νιώθω για αυτήν τη γυναίκα.Πράγματι κοιμάται ήσυχη τις νύχτες και πράγματι θα το βρει μπροστά της.Αναρωτιέμαι τι παιδί θα μεγαλώσει και θα βγάλει στη κοινωνία αυτό το άτομο.Σας ευχαριστώ ολους για το ενδιαφέρον σας.Εβελύνα

Τα τελευταία νέα που μπόρεσα να μάθω άπό τη μητέρα μου είναι ότι η "κυρία" Γεύση Χρηστίδου δήσωσε ότι εγκατέλειψε εκεί το σκυλάκι της γιατί έπασχε από καρκίνο και δεν μπορούσε να του κάνει θεραπεία ή ακόμα και ευθανασία γιατί δεν είχε χρήματα!!!!!!Εξάλλου δε μπορούσε να ασχοληθεί με το σκυλί που άφηνε παντού τρίχες,τώρα που εχει μικρό παιδί στο σπίτι!!!
Την πιθανότητα να βάζει ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα,μιας και δεν εργάζεται, ούτε καν τη σκέφτηκε.Υποτίθεται ότι δε θυμάται πόσα χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα άφησε το σκυλί, το οποίο δεδομένα θεωρεί πεθαμένο λόγω του προχωρημένου στάδιου καρκίνου από τον οποίο έπασχε ή από την πείνα!!!Ειλικρινά εχω αρρωστήσει από την αηδία που νιώθω για αυτήν τη γυναίκα.Πράγματι κοιμάται ήσυχη τις νύχτες και πράγματι θα το βρει μπροστά της.Αναρωτιέμαι τι παιδί θα μεγαλώσει και θα βγάλει στη κοινωνία αυτό το άτομο.Σας ευχαριστώ ολους για το ενδιαφέρον σας.Εβελύνα
Αν είναι δυνατόν. Αρρωστο το ζώο και το παράτησε? Ορισμένοι άνθρωποι με φγάζουν από τα ρούχα μου. Γιατί δεν κάνεις μια επίσημη καταγγελία στη κυρία αυτή?

το θέμα βρε παιδιά είναι να προλαβαίνονται αυτές οι καταστάσεις (το να εγκαταλείπονται κάποια ζώα από τα αφεντικά τους εννοώ), ή όταν αναφέρονται να μπορούμε να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε...το να τα αναφέρουμε μόνο δεν χρησιμεύει σε κάτι αν δεν κάνουμε κάτι..
φυσικά και λυπάμαι το σκυλάκι που πιθανότατα έχει πεθάνει ήδη από κρύο, πείνα ή από την ασθένεια που το ταλαιπωρούσε, όπως λυπάμαι κάθε ζωντανό πλάσμα που αφήνεται αβοήθητο ή ανήμπορο. Αν δεν έγινε όμως επίσημη καταγγελία στην κυρία αυτή (μια που την ξέρεις ονομαστικά εννοω) ή δεν έγινε κάποια προσπάθεια να σωθεί το σκυλάκι...απλά είναι ένα θέμα (λυπηρό πολύ)για συζήτηση και μόνο...:(

Καλο θα ηταν μιας και την ξερεις Εβελυνα να κανεις καταγγελια στονΑργο πχ και να πιεστει να πει που το αφησε μεσω δικηγορου του σωματειου μπας και παει ο φιλος της ασπασιας να το βρει . Αυτοι που σκεφτονται ετσι μονο αν φοβηθουν αντιδρουν δυστυχως

Το θεμα αυτο με εχει στεναχωρεσει....
Μου θυμιζει μια κοπελα, που ηξερα που ειχε ενα σκυλακι 7 χρονια και αποφασισε καποια στιγμη μα αλλαξει καναπεδες και το αφησε στο δρομο!!! Το πιστευετε; Το χειροτερο; Με το σκυλακι απο μικρη ηλικια μεγαλωσαν τα δυο της τα παιδια, τα οποια εκλαιγαν γιατι ενιωθαν οτι τους περνουν το αδερφακι τους.....

Το πολυ τραγικο; Αγου τακτοποιησε τη ζωουλυ της, πηρε αλλο σκυλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aυτό με τους καναπέδες δεν το κατάλαβα. Τι ήταν το σκυλάκι βάζο που δεν ταίριαζε με την νέα διακόμηση και έπρεπε να πεταχτει και να πάρουμε καινούριο που να δένει καλύτερα; Ε ρε τρέλα που κυκλοφορεί...

evelynaRoidou να πεις στην κυρία τάδε(ο θεός αν είναι κυρία)ότι αν ποτέ αρρώσταινε θα της άρεσε να την εγκατέλειπαν και εκείνη στον δρόμο?
Ας βάλουμε λίγο όλοι τον ευατό μας στην θέση των ζώων, για να κρίνουμε αν είναι σωστό το κάθετι που κάνουμε!

Το σκυλακι αυτο η αληθεια ειναι οτι ηταν ατακτο και χαλουσε τους καναπεδες. Το ειδα με τα ματια μου. Αλλα η κοπελα αυτο δεν ειχε πολυ ασχοληθει, να το μαλωσει, να του μαθει οτι δεν πρεπει να κανει καποια πραγματα, οποτε το σκυλι, ανεπτυξε τις κλασικες συμπεριφορες που εχουν τα κανις-τεριε οταν καποις λειπει απ το σπιτι. Εκανε ζημιες. Μπορουσε να το προλαβει!! Η μητερα μου με το σκυλακι της ( που το μαλωνε και του μαθαινε πραγματα ειχε παρομοιο προβλημα)διορθωσε μια κατασταση με ζημιες απο τη στιγμη που πηρε δευτερο σκυλακι και ο μικρος ηρεμησε.:)

Ολα γινονται, θελει χρονο να ασχοληθεις.
Αν το αφηνεις ενα ζωο να κανει οτι να ναι χρονια,μετα δεν ζητας τα ρεστα ή ξαφνικα το παρατας.

... Εκανε ζημιες. Μπορουσε να το προλαβει!!
Ολα γινονται, θελει χρονο να ασχοληθεις.
Αν το αφηνεις ενα ζωο να κανει οτι να ναι χρονια,μετα δεν ζητας τα ρεστα ή ξαφνικα το παρατας.

Ότι ακριβώς συμβαίνει και με τα παιδιά , αν δεν ασχοληθείς μαζί τους όταν πρέπει , μετά είναι αργά...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back