evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Δήλωσε ευθαρσώς ότι απλά δε την ήθελε άλλο!!!!!!Δυστυχώς όταν το έμαθα ήταν άργά.Είχε παρέλθει ήδη 1 μήνας.Σας παρακαλώ διαδώστε αυτό το μύνημα.Τι θα γίνει επιτέλους με αυτήν την ατιμωρισία;;;
Εβελύνα Ροίδου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Πως το γνωριζεις αυτο; Ειναι εγκυρο ή το ακουσες; απο καπου;
Ειναι καταγγελια αυτο που κανεις γιαυτο σε ρωταω πριν πω τι γνωμη μου. Θα ηθελα να ακουσω παραπανω πληροφοριες για την ιστορια που γραφεις γιατι εκτιθεται ενας ανθρωπος εδω. Δωσε μας περισσοτερα στοιχεια.
Απο που το ακουσες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Αρνείται να μου μιλήσει.Δεν έχω ιδέα σε ποια βουνοκορφή το άφησε.Δε μένω καν στη Καβάλα.Γνωρίζει ότι θα απαιτήσω εξηγήσεις και πληροφορίες.Αρχικώς το είπε στη μητέρα μου, η οποία και μου το μετέφερε.Το σίγουρο είναι ότι αν τη δω ποτέ μπροστά μου δύσκολα θα αυτοσυγκρατηθώ.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αρνείται να μου μιλήσει.Δεν έχω ιδέα σε ποια βουνοκορφή το άφησε.Δε μένω καν στη Καβάλα.Γνωρίζει ότι θα απαιτήσω εξηγήσεις και πληροφορίες.Αρχικώς το είπε στη μητέρα μου, η οποία και μου το μετέφερε.Το σίγουρο είναι ότι αν τη δω ποτέ μπροστά μου δύσκολα θα αυτοσυγκρατηθώ.
αν της πει οτι το θες εσυ το σκυλακι,ουτε τοτε θα σου πει?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Την πιθανότητα να βάζει ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα,μιας και δεν εργάζεται, ούτε καν τη σκέφτηκε.Υποτίθεται ότι δε θυμάται πόσα χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα άφησε το σκυλί, το οποίο δεδομένα θεωρεί πεθαμένο λόγω του προχωρημένου στάδιου καρκίνου από τον οποίο έπασχε ή από την πείνα!!!Ειλικρινά εχω αρρωστήσει από την αηδία που νιώθω για αυτήν τη γυναίκα.Πράγματι κοιμάται ήσυχη τις νύχτες και πράγματι θα το βρει μπροστά της.Αναρωτιέμαι τι παιδί θα μεγαλώσει και θα βγάλει στη κοινωνία αυτό το άτομο.Σας ευχαριστώ ολους για το ενδιαφέρον σας.Εβελύνα
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είναι δυνατόν. Αρρωστο το ζώο και το παράτησε? Ορισμένοι άνθρωποι με φγάζουν από τα ρούχα μου. Γιατί δεν κάνεις μια επίσημη καταγγελία στη κυρία αυτή?Τα τελευταία νέα που μπόρεσα να μάθω άπό τη μητέρα μου είναι ότι η "κυρία" Γεύση Χρηστίδου δήσωσε ότι εγκατέλειψε εκεί το σκυλάκι της γιατί έπασχε από καρκίνο και δεν μπορούσε να του κάνει θεραπεία ή ακόμα και ευθανασία γιατί δεν είχε χρήματα!!!!!!Εξάλλου δε μπορούσε να ασχοληθεί με το σκυλί που άφηνε παντού τρίχες,τώρα που εχει μικρό παιδί στο σπίτι!!!
Την πιθανότητα να βάζει ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα,μιας και δεν εργάζεται, ούτε καν τη σκέφτηκε.Υποτίθεται ότι δε θυμάται πόσα χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα άφησε το σκυλί, το οποίο δεδομένα θεωρεί πεθαμένο λόγω του προχωρημένου στάδιου καρκίνου από τον οποίο έπασχε ή από την πείνα!!!Ειλικρινά εχω αρρωστήσει από την αηδία που νιώθω για αυτήν τη γυναίκα.Πράγματι κοιμάται ήσυχη τις νύχτες και πράγματι θα το βρει μπροστά της.Αναρωτιέμαι τι παιδί θα μεγαλώσει και θα βγάλει στη κοινωνία αυτό το άτομο.Σας ευχαριστώ ολους για το ενδιαφέρον σας.Εβελύνα
RedCat
Διάσημο μέλος
φυσικά και λυπάμαι το σκυλάκι που πιθανότατα έχει πεθάνει ήδη από κρύο, πείνα ή από την ασθένεια που το ταλαιπωρούσε, όπως λυπάμαι κάθε ζωντανό πλάσμα που αφήνεται αβοήθητο ή ανήμπορο. Αν δεν έγινε όμως επίσημη καταγγελία στην κυρία αυτή (μια που την ξέρεις ονομαστικά εννοω) ή δεν έγινε κάποια προσπάθεια να σωθεί το σκυλάκι...απλά είναι ένα θέμα (λυπηρό πολύ)για συζήτηση και μόνο...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου θυμιζει μια κοπελα, που ηξερα που ειχε ενα σκυλακι 7 χρονια και αποφασισε καποια στιγμη μα αλλαξει καναπεδες και το αφησε στο δρομο!!! Το πιστευετε; Το χειροτερο; Με το σκυλακι απο μικρη ηλικια μεγαλωσαν τα δυο της τα παιδια, τα οποια εκλαιγαν γιατι ενιωθαν οτι τους περνουν το αδερφακι τους.....
Το πολυ τραγικο; Αγου τακτοποιησε τη ζωουλυ της, πηρε αλλο σκυλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Ας βάλουμε λίγο όλοι τον ευατό μας στην θέση των ζώων, για να κρίνουμε αν είναι σωστό το κάθετι που κάνουμε!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Ολα γινονται, θελει χρονο να ασχοληθεις.
Αν το αφηνεις ενα ζωο να κανει οτι να ναι χρονια,μετα δεν ζητας τα ρεστα ή ξαφνικα το παρατας.
... Εκανε ζημιες. Μπορουσε να το προλαβει!!
Ολα γινονται, θελει χρονο να ασχοληθεις.
Αν το αφηνεις ενα ζωο να κανει οτι να ναι χρονια,μετα δεν ζητας τα ρεστα ή ξαφνικα το παρατας.
Ότι ακριβώς συμβαίνει και με τα παιδιά , αν δεν ασχοληθείς μαζί τους όταν πρέπει , μετά είναι αργά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool