Εγκατέλειψαν γατάκι στην αυλή μου...

Νίκος Π.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Ο τίτλος τα λέει όλα.

Το "νέο" μου θηλυκό γατάκι δεν το ήθελε κανείς φαίνεται και αποφάσισαν να το παρατήσουν σε μένα, χωρίς να με ρωτήσουν.

Το βρήκα μέσα στην αυλή μου πριν μισή ώρα.

Τρομερά εξοικειωμένο με ανθρώπους, με ακολουθεί όπου πάω και παίζει στα πόδια μου.

240920091494.jpg

Ένα έχω να πώ: ΝΤΡΟΠΗ

Δεν σκέφτονται ούτε το γατάκι ούτε και αυτόν που του το φορτώνουν.

Τώρα τι να κάνω?
Να το πάω σε άλλη γειτονιά?
Να το κρατήσω, και έτσι να μαθευτεί και να μου αφήνουν 30000 θηλυκά γατιά το χρόνο?

Έχω ήδη 7 (2 μικρά θηλυκά που πρόκειται να στειρωθούν) αλλά δεν είμαι και ο Ωνάσης για να μου περισσεύουν λεφτά για στειρώσεις κάθε τρεις και λίγο. Ήδη έχουμε φτάσει στα όρια μας...

Το κακό είναι ότι ήδη άρχισα να δένομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βγαλε το πολλες φωτο,γραψε μια χαριτωμενη αγγελια,και βαλε την παντου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως ειναι πολυ ομορφο , δεν νομιζω να μην βρεθει ενα καλο σπιτικο για αυτην την φατσουλα!

Ναι, και εγώ μία απο τα ίδια....
περισσότερα εδώ...
https://www.mypetz.gr/posts/5579951/

Να μας ζήσουν.:redface:

Γουργουρίζει μόνο που το κοιτάς... και το κορυφαίο είναι πως παίζει μανιωδώς (κυνηγάει το ποντίκι-παιχνίδι των μικρών)... Είναι τέλεια..

Θα με πείτε "μακάκα" αλλά.. σκέφτομαι να το κρατήσω...:whistle:

Εμάς έχει ενσωματωθεί ήδη στην οικογένεια... :redface::D

μακάκας ξεμακάκας... εμείς το αγαπάμε!.

:hmm::hmm:να σου πουμε να σου ζησει η μικρη???:rolleyes::happy:

Πάντως αν το βάλεις αγγελία θα γίνει ανάρπαστο, έχει πολύ όμορφα χρώματα!

:hmm::hmm:να σου πουμε να σου ζησει η μικρη???:rolleyes::happy:

Εμένα??? :rolleyes::rolleyes:
πείτε πείτε... :D:D

μ΄αρέσει να το ακούω!!!:redface::D

.... καλά το κατάλαβα ότι λές του Νίκου.:|

:)κρατα το το καημενο:(:rolleyes::rolleyes::inlove:

χμμμμ κατι μου θυμιζει αυτη η ιστορια....εγω παντος το κρατησα:happy:
να σου ζησει το μικρο....

αχ βρε νικο εισαι ενας γατοπατερας εσυ:up::up::up:
το εχει η μοιρα σου φαινεται οτι γατι δεν ειχες μικρος να σου ερθει μαζεμενο τωρα:lol::lol::lol::lol:
ειναι πολυ γλυκο κατσουλι ομως.
αιντε καλως το δεχτηκες:lol:

Εμένα??? :rolleyes::rolleyes:
πείτε πείτε... :D:D

μ΄αρέσει να το ακούω!!!:redface::D

.... καλά το κατάλαβα ότι λές του Νίκου.:|

χαζομανα εσυ:up::up::up:

και εσενα να ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!:D

Σιγά που δεν θα το κρατούσες το γατάκι.:happy::P

Νίκο είναι κουκλάκι..μα τι έχουμε γατομαγνήτη; Σε εμένα σήμερα ήρθε άλλο ένα ταλαίπωρο για φαϊ...Το σύνολο 6 δηλαδή μαζί με τα δικά μου...άμα ξανάρθει μπορώ να το διώξω; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:):):)

Ευχαριστώ για τις ευχές :P

Να και το πρώτο της βίντεο (φρέσκο, πριν κανα 10λεπτο το τράβηξα)

https://www.youtube.com/watch?v=odszTlz7PpM

αντε μωρε...πες οτι νιαουριζει συνεχεια:lol::lol::lol: το ακουσαν οι γατες μου και εγινε χαμος εδω. σου λεω μαχη:lol::lol::lol:

Ευχαριστώ για τις ευχές :P

Να και το πρώτο της βίντεο (φρέσκο, πριν κανα 10λεπτο το τράβηξα)

https://www.youtube.com/watch?v=odszTlz7PpM
Αχ τέλειο είναι! :redface::inlove: Να σοιυ ζήσει Νίκο! :)

Το τι είναι ικανός να κάνει ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα το καταλάβω ποτέ ...
Αν αφήσεις ένα τόσο μικρο γατάκι στο δρόμο είναι σαν να το σκοτώνεις

ΝΤΡΟΠΗ

Ελπίζω να πάνε όλα καλά

Γουργουρίζει μόνο που το κοιτάς... και το κορυφαίο είναι πως παίζει μανιωδώς (κυνηγάει το ποντίκι-παιχνίδι των μικρών)... Είναι τέλεια..

Θα με πείτε "μακάκα" αλλά.. σκέφτομαι να το κρατήσω...:whistle:
Γιατί;;;Κι εγώ το ίδιο θα 'κανα...:up:Άσχετα που έχω 8 γάτες:happy:(η γατούλα μου γέννησε 4-τα οποία θα δοθούν)!:redface::(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back