Εγκαταλείπουν γάτα λόγω Πάσχα...

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
σημερα το πρωι σοκαριστηκα πραγματικα γιατι αντιληφθηκα οτι μητερα με ενηλικη κορη παρατησαν τη γατα τους
στη γειτονια μου,εν ψυχρω μπροστα σε κοσμο.
την πρωτη φορα που εγινε το ιδιο με γατακια που τα παρατησε αυτοκινητο μπροστα σε παραλια της χαλκιδικης
ειχα αναγκαστει να πηγαινω μες το χειμωνα στην χαλκιδικη με τα κτελ για να ταιζω τα γατακια,μεχρι που ανελαβε να
τα ταιζει καποια μονιμη κατοικος.

ειναι πολυ σκληροι οι ανθρωποι που εγκαταλειπουν τα ζωα τους και τα καταδικαζουν σε σιγουρο θανατο.

αν την επαιρνα χαμπαρι την ξανθια κυρια που παρατησε σημερα μια μαυρη γατα,που ειχε μεσα σε υφασματινο
pet carrier,θα καλουσα την αστυνομια.

και σε ποση επιπλεον κουραση,στενοχωρια και εξοδα υποβαλλουν εμενα που φροντιζω της αδεσποτες της γειτονιας μου
και ολους εσας που θα φροντισετε τα δικα τους παρατημενα ζωα.

προσεχετε πολυ,να στειρωνετε τα ζωα σας και να τα χαριζετε τσιπαρισμενα,με φορμα υιοθεσιας και να τους ελεγχετε και στο
σπιτι τους.

ειμαι πολυ θυμωμενη μαζι τους.ειναι παλιανθρωπια αυτο που κανουν.και πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε αναλογα.ντροπη τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βέβαια, και την αστυνομία να καλούσες, θα έκαναν τίποτα;'
τώρα αυτό το γατάκι τι θα γίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βέβαια, και την αστυνομία να καλούσες, θα έκαναν τίποτα;'
τώρα αυτό το γατάκι τι θα γίνει;

Ειναι υποχρεωμενοι να κανουν απο το νομο. Και αν δεν ενεργησουν και σε ειρωνευτουν,μπορεις να απευθυνθεις στον ανωτερο τους.

η γατα εχει κρυφτει καπου μεσα στη γειτονια.ευτυχως ταιζουν και αλλη γειτονες σε εκεινη την περιοχη.και εγω θα εχω το νου μου.
η αληθεια ειναι οτι και να την εμποδιζα να παρατησει τη γατα στη γειτονια μου,θα την παρατουσε καπου αλλου.
απο την αλλη με συγκινει που την ιδια ωρα εφευγε με τους γονεις του παιδακι μαζι με τη γυαλα με το χρυσοψαρο του.
φταινε και οι γονεις που επεμβαινουν και διωχνουν τα ζωα απο το σπιτι ακομη και σε φοιτητες,αλλα και που δεν μαθαινουν
στα παιδια απο μικρα οτι τα ζωα ειναι μια ισοβια δεσμευση.

τι ενευθυνοτητα. με αυτη τη λογικη, παρατα και το παιδι καπου να πας διακοπες με τον γκομενο. εαν ειναι δυνατον. Στη γειτονια μου οι περισσοτερες αδεσποτες γατες ειναι παρα πολυ ηρεμες, και οταν τις ταιζω μου κανουν χαδια κλπ, πραγμα που σημαινει πως λογικα ειναι μαθημενες σε ανθρωπους. πολυ φοβαμαι πως και αυτες ειναι πλεον "παρατημένες" απο αναλογους "ευσυγκινητους & ευσυνειδητους" ιδιοκτητες. Ευτυχως που τα γυρω σπιτια μαζι και το δικο μου, τις ταιζουν. το θεμα ειναι οτι σε καποιους εξισου αξιαγαπητους γειτονες δεν αρσει που προσεχουμε τα γατια. Πριν το πασχα κυρια με απειλησε για φολα. λεει οτι οι γατες μας πηγαινουν στον κηπο της και τις πειραζουν τα φυτα. Και εμενα με ενοχλει το μωρο της διπλανης πολυκατοικιας που ολη μερα κλαει και δνε με αφηνει να δουλεψω, δεν πηγα να του ριξω φολα ομως. Ι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back