Εγκαταλελειμμένα γατάκια στην πόρτα μου

sam14358

Νεοφερμένο μέλος

Ο sam14358 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γειά σε όλους.
Σήμερα στις 7 το απόγευμα άνοιξα την πόρτα μου και βρήκα 7 νεογέννητα γατάκια με τον ομφάλιο λώρο κολλημένο πάνω τους, τα έφερα μέσα στο σπίτι και κρατώντας τα ζεστά τα ταΐζω ανά 2 ώρες γάλα με τη σύριγγα, αλλά γνωρίζω ότι, από όσο λένε και οι γείτονες, δεν θα αντέξουν για πολύ χωρίς την μαμά τους.:(
Θα παρακαλούσα αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει μέχρι να σταματήσουν να πίνουν γάλα και μετά θα τα πάρω πίσω, αν είναι πρόβλημα. Μένουμε στην Κέρκυρα, στη Λευκίμμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια βοήθεια και συμβουλές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sam, καλωσήρθες.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο μέλος του φόρουμ από την Κέρκυρα, μακάρι να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει. Στο μεταξύ, διάβασε αυτό το άρθρο, έχει πολύ χρήσιμες συμβουλές για το πώς μεγαλώνουμε ορφανά γατάκια.
Το γάλα που τους δίνεις δεν είναι αγελαδινό, έτσι; Χρειάζονται ειδικό γάλα για γατάκια, το οποίο το βρίσκεις σε πετ σοπ ή κτηνιάτρους, σε μορφή σκόνης. Αφού φάνε, πρέπει να τα τρίβεις απαλά στην κοιλίτσα και τον πωπό τους με ένα πανάκι βρεγμένο με χλιαρό νερό, για να κάνουν την ανάγκη τους.
Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη αυτή η κατάσταση, με 7 μωρά που πρέπει να τρώνε κάθε 2 ώρες. Καλή τύχη και καλό κουράγιο σου εύχομαι!

(Επίσης, σε παρακαλώ να μη γράφεις μόνο με κεφαλαία. Δεν επιτρέπονται από τους κανόνες του φόρουμ. Το μήνυμά σου διορθώθηκε).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω πω τρομερό.. βρήκα κ εγώ 3 γατάκια στην ίδια κατάσταση προχτές.

οπωσδήποτε να ζητήσεις βοήθεια από φίλους/οικογένεια γιατι είναι παρα πολυ δύσκολο να ανταπεξέλθεις μόνος/μόνη στις ανάγκες 7 νεογέννητων :(
προτίμησε μπιμπερό εκτός αν υπάρχει κάποιος ειδικός να σου δείξει πως να τα ταΐσεις με τη σύριγγα γιατί είναι λίγο επικίνδυνο. να διαβάσεις οπωσδήποτε το ΑΡΘΡΟ που σου είπε η aretha. το διάβασα κ εγώ κ με βοήθησε πολύ.

αν έβρισκες άλλες μαμάδες-γάτες με νεογέννητα θα ήταν σωτήριο αν τα δεχόντουσαν.

καλό κουράγιο..........

Παιδιά η Ρόζα είναι από Κέρκυρα αν θυμάμαι καλά.

κουραγιο και υπομονη!!αν εχεις εναν φιλο/φιλη να σε βοηθησει δεν θα ηταν κι ασκημα!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back