Εγώ φταίω για όλα, είμαι μια άχρηστη

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
Οπως σας ειχα πει ο πισσας ειχε προβλημα με το αυτι του τεσπα για να μην τα πολυλογο ειμαι μια αχρηστη κ ανικανη γατομανα εδω κ 3 μηνες δεν μας εχουν δωσει λεφτα στην δουλεια κ αυτα που βγαζει ο κυριακος ισα ισα μας φτανουν για να περασουμε με το ζορι σημερα επιτελους βρηκα λεφτα να ολοκληρωσω της εξετασεις του πισσα που υποφερει αρχισε να υποτροποιοαζει το μωρο μου εβγαλε κ το τριτο βλεφαρο ενδειξη κακης υγειας για μια γατα ειμαι μια αχρηστη μπορειτε να με βρισετε ανετα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα βρε ladycat, κι εγώ πρόσφατα που είχα τρελές αφραγκίες είχα να του αλλάξω την άμμο πόσες μέρες... Συμβαίνουν αυτά, όσο και να αγαπάμε τα γατάκια μας...
Όσον αφορά το τρίτο βλέφαρο, είχε βγάλει ο Vector λίγες μέρες αφότου τον είχα πάρει, και ήταν μια απλή ιωσούλα που πέρασε με 10 μέρες αντιβίωση, δεν είναι τόσο τραγικό το τρίτο βλέφαρο πάντα ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή "γατομάνα"

Ladycat, αν είσαι εσύ "μια άχρηστη γατομάνα", δεν ξέρω ποια να πω "χρήσιμη"!!!
Γιατί τέτοια αυτοκριτική; Κάνεις πάντα όσα μπορείς, ανάστησες τα γατούνια σου από μικρά (θα πέθαιναν χωρίς εσένα) και τώρα λες και για χρήματα που σου περισσεύουν με το ζόρι... Με συγκινείς, άλλη μια φορά!
Σου γράφουμε εδώ με τη Νιάρα -ξενυχτισμένες- ότι σε αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε, και να μη στενοχωριέσαι! Όλα θα πάνε καλά με τον Πίσσα (δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό με το τρίτο βλέφαρο, :hmm:) γιατί θα τον φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο!
Άλλοι δεν πάνε ποτέ τη γάτα τους στον κτηνίατρο (κι ας μην τους λείπουν λεφτά, απλώς δεν ...καταφέρνουν να την πιάσουν ούτε μέσα στο σπίτι), και με κάνουν έξαλλη :mad:.
Ηρέμησε, είσαι καλή "γατομάνα" (αν και λίγο "υστερική" αυτή τη στιγμή, έλα γέλα λίγάκι :lol::lol::lol:), μπορεί να στο πει και το γλυκό σου το Πατούνι!

προφανώς δεν φταις εσύ..

wow 3 μήνες είπες ε? πακέτο......

υπομονή! συμβαίνουν οι οικ. δυσκολίες παντού!

Εισαι πολυ καλη γατομαμα για το πατουνι μη στεναχωριεσαι θα παρει καμια αντιβιωση και ολα θα πανε καλα για σενα και το πατουνακι σου.:)
Τι να πω και εγω φοιτητρια δεν ειναι παντα ευκολο κανο τρομερεσ οικονομιες οσο μπορω.Εκανα και μια εργασεια στο φιλο μου μονο και μονο για να βγαλω το επομενο εμβολιο του ντινου μου και πηρα και λεφτα ας ηταν φιλος μου.Το κακο ειναι οτι ερχεται χειμωνασ αναγκεσ εχω εγω αναγκες και ο ντινος.Αντε να δω ποσ θα τα βολεψω και με τη στειρωση.

Purina, το Πατουνάκι της είναι καλά, για τον Πίσσα λέει (έχει πολλά γατιά η Ladycat ;)) και περιμένουμε να μας πει νεότερα όταν ξέρει (τι θεραπεία ορίστηκε για την περίπτωσή του).

*Για τη στείρωση, αν δεν έχεις τα χρήματα, μπορείς να απευθυνθείς σε φιλοζωικό σύλλογο της περιοχής σου (και κάποιοι δήμοι έχουν προγράμματα). Αν πρόκειται για αδέσποτη γάτα που ταϊζει κάποιος στον κήπο του, ο σύλλογος αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα. Δεν ξέρω αν βοηθάει για κατοικίδια...:hmm:
Απλώς, σε στέλνουν σε συνεργαζόμενο κτηνίατρο, δεν μπορείς να επιλέξεις!
Εγώ πλήρωσα 70Ε προχθές, έτσι για να ξέρεις κόστος.

Ladycat, ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
Ενημέρωσέ μας πώς πάει ο Πίσσας!

Α ο πισσας ειναι ε περαστικουλια του.
Μπα σιγα μην εχουν στην ηλιουπολη τετοιο προγραμμα και σιν τησ αλλης που ξερω οτι ο γιατρος δεν ειναι χασαπης.
Αμα ειναι γυρο στα 70 ειναι καλα παραπανο δεν εχω.

Μην ακούω αηδίες.Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!

Ό,τι μπορούμε κάνουμε καλή μου ladycat, αφού ο θεός μάς γέννησε φτωχούς :lol: Κι εγώ κάτι εξετάσεις που χρειάζεται η Λούσυ τις κάνω σταδιακά, πού να τα βρω πλέον η έρμη. Κάνεις όλα όσα είναι στις δυνάμεις σου κ σε θαυμάζω πραγματικά με τόσα γατάκια, οπότε ξέχνα τις ενοχές!

ladycat μην νιώθεις ενοχές! Καλή γατομαμά σε κάνει το ότι νιάζεσαι για τα γατάκια σου και μπορείς να κάνεις το καλύτερο με βάση τις δυνατότητές τους. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το τρίτο βλέφαρο αλλά απ'ότι κατάλαβα περνάει με αντιβίωση οπότε μην ανησυχείς ο Πίσσας σου θα γίνει καλά. Περαστικά σας λοιπόν και μην νιώθεις τύψεις!

τελικά πόσο δαπανηρό μπορεί να είναι σε μία "δύσκολη ώρα" (π.χ ασθένεια) ένα γατάκι? μπορεί να είναι τόσο ακριβή η περιποίηση που να μας φέρει σε οικονομικές δυσκολίες?

Άμα ο άλλος έχει να πληρωθεί 3 μήνες...

Μπορεί donadr...
Εξετάσεις, επίσκεψη (min 30Ε απ'όσο ξέρω)... Το να ταϊζουμε γάτες δεν είναι μεγάλο έξοδο, αλλά τα ιατρικά έξοδα μπορούν να είναι δυσβάσταχτα, ειδικά για κάποιον που έχει 4 και 5 γάτες να φροντίσει!

καλά 4 και 5 γάτες Χ 25-30 ευρώ την επίσκεψη και εμβόλια και τέτοια όντως έχετε δίκιο είναι ένα οικονομικό φορτίο σοβαρό σε μηνιαία/ετήσια βάση.

αλλά για έναν γάτο ( καλή ώρα ) τα πράγματα είναι νορμάλ πιστεύω.

πάντως μπράβο σας που έχετε περισσότερες της μίας γάτας και τα καταφέρνετε.

Εγώ έχω μία, δεν αξίζω το "μπράβο" :lol::lol::lol:

Όλα χαλάλι της!

καλά τότε σε σένα όχι μπράβο :P

στις άλλες ( κάποιες έχουν πολλές από ότι έχω διαπιστώσει ) !

θέλει να έχεις πολύ υπομονή.. και αγάπη για να έχεις 5 γάτες σπίτι!

Χαζομάρες!!

Εγώ που μεγάλωσα τον Μολυβίξ (εμπνευσμένη και βοηθούμενη απο σένα όπως σου έχω πει) ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να φροντίζεις ένα τόσο μικρό γατάκι και τι αποθέματα υπομονής, στοργής και αγάπης χρειάζεται. Εσύ το έχεις κάνει αυτό με το πατουνάκι σου και δεν ξέρω και εγώ με πόσες γατούλες ακόμα! Οπότε μην λες χαζομάρες! Μόνο άχρηστη χαζομαμά δεν είσαι! Και θα σου πω και κάτι άλλο.Όταν πελαγωμένη με το νέο μέλος είχα μπει στο δίκτυο για να βρω καμμιά συμβουλή ξέρεις γιατί κατέληξα στις δικές σου; Γιατί ξεχείλιζαν από αγάπη. Αυτά και μην στεναχωριέσαι δυσκολίες συμβαίνουν σε όλους!

Elunitta από τι ηλικία τον είχες δηλαδή και λες " τον μεγάλωσα " ? και τι ηλικία έχει τώρα ώστε να θεωρείται "μεγάλος" ?

Αν αυτό σε παρηγορεί, και μένα το αγόρι μου έχει να πληρωθεί 3 μήνες και τα βγάζουμε πέρα με το ζόρι με το δικό μου μισθό.Η μόνη μας διαφορά είναι ότι δεν έχουμε να πληρώνουμε κτηνίατρο.Υπομονή!Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπάς τα γατάκια σου!Είναι απλά μια άσχημη οικονομικά περίδος....Οι περισσότεροι φαντάζομαι την έχουμε περάσει ή την περνάμε....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back