marina*
Νεοφερμένο μέλος
Η marina* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
13-08-09
15:28
γνωριζει κανεις πού θα μπορουσα να απευθυνθω για να ασχοληθω εθελοντικα με τη φροντιδα γατων?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
13-08-09
16:47
τι τύπου φροντίδα εννοείτε;
να βοηθάτε σε κάποιο καταφύγιο ας πούμε;
να βοηθήσετε με την φροντίδα αδεσπότων που ζουν στο δρόμο;
αν θέλετε επικοινωνήστε με μαιλ μαζί μου στο vkatif@gmail.com να το το συζητήσουμε
να βοηθάτε σε κάποιο καταφύγιο ας πούμε;
να βοηθήσετε με την φροντίδα αδεσπότων που ζουν στο δρόμο;
αν θέλετε επικοινωνήστε με μαιλ μαζί μου στο vkatif@gmail.com να το το συζητήσουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elekati
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
13-08-09
16:51
Καλησπερα Μαρινα!
Μπορεις να ριξεις μια ματια στη σελιδα www.stray.gr.
Δεν ξερω αν ενδιαφερεσαι να υιοθετησεις η να φροντιζεις γενικα τις γατες της περιοχης σου, αλλα μπορεις να βρεις ο,τι πληροφορια θέλεις σε αυτη τη σελιδα.
Καλη επιτυχια!
Μπορεις να ριξεις μια ματια στη σελιδα www.stray.gr.
Δεν ξερω αν ενδιαφερεσαι να υιοθετησεις η να φροντιζεις γενικα τις γατες της περιοχης σου, αλλα μπορεις να βρεις ο,τι πληροφορια θέλεις σε αυτη τη σελιδα.
Καλη επιτυχια!
marina*
Νεοφερμένο μέλος
Η marina* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
13-08-09
18:27
ευχαριστω πολυ!! θα το κοιταξω!! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum