Ειδικό γάλα για γάτες

Απάντηση: Whiskas catmilk

μπορεί να πάθει και δοιάρρεια από αυτό το γάλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρω και γι'αυτό ανυσηχώ...:hmm: Αλλα ευτυχώς εδώ και μια εβδομάδα πριν την πάρω το έπινε και μάλιστα ούτε καν αραιωμένο και δεν εμφάνισε τίποτα αλλα και εδώ που τα εκανε στην αμμο δεν είχε διάρροια... Θα δω τι θα κάνω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Whiskas catmilk

Αν πίνει γάλα και δεν την πειράζει, μπορείς να της δίνεις, αλλά να ξέρεις ότι η εσωτερική αποπαρασίτωση όταν δίνεις γάλα πρέπει να γίνεται πιο συχνά και ευλαβικά, γιατί το γάλα ευνοεί τα σκουλήκια!!

Μμμ ας ρωτήσω κι εγώ λοιπόν μιας και με ενδιαφέρει πολύ το θέμα. :) Ο μάιλό μου τρελαίνεται για γάλα. Αλλά δεν του δίνω ποτέ. Εκτός του ότι μου έκανε διάρροια όταν ήταν μωράκι ακόμα και του είχα δώσει, έχει κάνει και στείρωση τώρα και τρώει ειδική τροφή. Έχετε ιδέα αν αυτό το γάλα της whiskas θα έκανε για τον μάιλο;; Με ενδιαφέρει να μην τον πειράξει λόγω στείρωσης και να μην παχύνει. Είναι 9 μηνών τώρα και περίπου 4,5 κιλά (θρεφτάρι!)... Ή θα μπορούσα να του δώσω μήπως και αυτό το γάλα το δικό μας που είπατε,χωρίς λακτόζη;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back