rotonda
Δραστήριο μέλος
Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα.
30-03-07
12:11
Απέναντι από πλαϊνή πόρτα του Α' Νεκροταφείου, επί της Μ. Μουσούρου, υπάρχει ένα ανθοπωλείο, της κ. Κατερίνας (έτσι νομίζω λένε την κυρία που το έχει). Είχα πάει το πρωί για κάτι λουλούδια και ανάμεσα στα βάζα με τα χρυσάνθεμα βλέπω κι έναν ασπρόμαυρο κούκλο να στέκεται σαν άγαλμα. "Είναι ο γάτος μου ο Ζόζο", μου λέει η γυναίκα αυτή. "Τον βρήκα πριν έξι μήνες ετοιμοθάνατο, τον έκανα καλά και τον στείρωσα, και τώρα είναι... ερωτευμένος μαζί μου. Ταϊζω κι άλλα γατάκια όμως, όχι μόνον αυτόν. Τώρα σύντομα θα στειρώσω κι άλλα δύο που μου πετάξανε, μόλις τα εξημερώσω και μπορέσω να τα πιάσω. Στη γειτονιά ξέρουν πως τ' αγαπάω και μου τα αφήνουν εδώ. Ε, δεν μπορούν να μου αφήνουν και χρήματα για τη στείρωσή τους;" συμπλήρωσε χαριτολογώντας.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η υπεύθυνη αγάπη της γυναίκας αυτής για τα ζώα. Γιατί είναι εύκολο να βγάζεις μια κονσέρβα έξω και να ταϊζεις, το να μπαίνεις στη διαδικασία όμως να στειρώνεις κιόλας δείχνει πολλά. Χάρηκα τόσο που διαπίστωσα γι' άλλη μια φορά πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που, μόνοι τους, χωρίς υποστήριξη, φροντίζουν με υπευθυνότητα τα αδέσποτα, ώστε ήθελα να σας το πω. Ένιωσα πιο αισιόδοξη...

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η υπεύθυνη αγάπη της γυναίκας αυτής για τα ζώα. Γιατί είναι εύκολο να βγάζεις μια κονσέρβα έξω και να ταϊζεις, το να μπαίνεις στη διαδικασία όμως να στειρώνεις κιόλας δείχνει πολλά. Χάρηκα τόσο που διαπίστωσα γι' άλλη μια φορά πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που, μόνοι τους, χωρίς υποστήριξη, φροντίζουν με υπευθυνότητα τα αδέσποτα, ώστε ήθελα να σας το πω. Ένιωσα πιο αισιόδοξη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
30-03-07
15:15
αχ την γλυκια μου εχω εναν τροπο να την βοηθησουμε θα σου στειλω πμ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
30-03-07
17:10

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα.
05-04-07
08:38
Απέναντι από πλαϊνή πόρτα του Α' Νεκροταφείου, επί της Μ. Μουσούρου, υπάρχει ένα ανθοπωλείο, της κ. Κατερίνας (έτσι νομίζω λένε την κυρία που το έχει). Είχα πάει το πρωί για κάτι λουλούδια και ανάμεσα στα βάζα με τα χρυσάνθεμα βλέπω κι έναν ασπρόμαυρο κούκλο να στέκεται σαν άγαλμα. "Είναι ο γάτος μου ο Ζόζο", μου λέει η γυναίκα αυτή. "Τον βρήκα πριν έξι μήνες ετοιμοθάνατο, τον έκανα καλά και τον στείρωσα, και τώρα είναι... ερωτευμένος μαζί μου. Ταϊζω κι άλλα γατάκια όμως, όχι μόνον αυτόν. Τώρα σύντομα θα στειρώσω κι άλλα δύο που μου πετάξανε, μόλις τα εξημερώσω και μπορέσω να τα πιάσω. Στη γειτονιά ξέρουν πως τ' αγαπάω και μου τα αφήνουν εδώ. Ε, δεν μπορούν να μου αφήνουν και χρήματα για τη στείρωσή τους;" συμπλήρωσε χαριτολογώντας.
![]()
σπάνια βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους, ειδικά έτσι δύσκολη που έχει γίνει η ζωή όλων γύρω μας, το βλέπεις στα πρόσωπα τους και όλοι το νιώθουν και στην "τσέπη" τους.....οπότε σίγουρα να συναντάς ανθρώπους που να συμπεριφέρονται έτσι τόσο στούς εαυτούς τους, όσο και στα ζωάκια που βρίσκουν αδέσποτα ....εεεε, σίγουρα κάτι λεει.....
και να σας πώ και κάτι, ένας απο τούς λόγους που έχω κολλήσει με το φορουμ αυτό, ειναι γιατί βρίσκω γύρω μου πολλούς ανθρώπους, όλους εσάς, που όχι απλά λέτε ότι αγαπάτε τα ζώα....αλλά το δείχνετε κιόλας με τον καλύτερο τρόπο!!!!!
χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum