cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η μαμά γάτα λοιπόν βρίσκεται στην Ιτέα Φωκίδος και σήμερα που πήγε το αγόρι μου ανακάλυψε ότι έχει κάτι σαν εκζέματα στον σβέρκο.
Τα γατάκια ήταν σε ημιάγρια κατάσταση και είδε κι έπαθε να τα πιάσει για να δεί αν έχουν κάτι ανάλογο...
Ο λόγος που δεν έχω πάρει ακόμα τον γατούλη είναι γιατί μου είπαν απτον Αίλουρο ότι πρέπει να είναι 2 μηνών για να αποχωριστεί τη μαμα και τα αδερφάκια του.. Επίσης με ρώτησαν απτον Αίλουρο αν η μαμα είναι εμβολιασμένη (που δεν είναι) γιατί παίζει ρόλο για τα αντισώματα των μωρών...
Το αγόρι μου θέλει να της βάλει συμπασίλ(?) ή φροντλάιν γιατί θεωρεί ότι είναι απτους ψίλλους. Εγώ φοβάμαι να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε χωρίς την συμβουλή ειδικού και φοβάμαι μην είναι κάτι μεταδωτικό για τα γατάκια. Από Αθήνα εγώ δεν μπορώ να κάνω και πολλά και έχω πελαγώσει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αν δεν ειναι απο ψυλλους τοτε δεν ξερω αν κανει να βαλετε κατι πανω, μηπως επιδεινωθει μια κατασταση. Γι' αυτο λεω μηπως ο ιδικτητης μπορει να βοηθησει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσον αφορά το αν είναι δάγκωμα από άλλο γάτο είναι πολύ πιθάνο γιατί από ότι μου είπε το αγόρι μου την περιτριγυρίζει ένας. Ακόμα δεν απογαλατίστηκαν τα μωρά και να μείνει πάλι έγκυος!
Την λυπάμαι...Το πιό πιθανό είναι όταν παώ να πάρω τον γατούλι μου να πάρω χρήματα και να την πάω σε κτηνίατρο για εξέταση και σίγουρα στείρωση..
Ελπίζω μόνο μέχρι τότε να είναι καλά....
RedCat
Διάσημο μέλος
Οσο γι'αυτο που λες για τον πατέρα του φίλου σου, δεν συμφωνώ. Ο κάθε άνθρωπος φροντίζει τα ζώα μέχρι εκεί που μπορεί. Δεν έχει ο καθένας το χρόνο/διάθεση/χρήματα να τα φροντισει όλα (εννοω ιατρικά) και ότι τα νοιαζεται και τους βάζει φαγητό είναι αρκετό. Εγω έχω 2 γατούλες εντός σπιτιού αλλα ταιζω και πολλές απο τις αδέσποτες της γειτονιάς (ολοι στη γειτονια το κανουν δηλαδη), οι οποίες όμως δεν πιανονται μεχρι στιγμής. Οπότε κάνω ότι μπορώ. Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει μετρητης φιλοζωϊας..είναι στην ψυχούλα μας.. συγνώμη για την πολυλογία..
Παντως και οι δικές μου οι αδέσποτες αυτή την εποχή είναι λίγο "τσουρομαδημενες" και εχουν πληγουλες..
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
.. Ίσως το βλέπω έτσι γιατί τα δικά μας ζωάκια παντα τα πηγαίναμε σε κτηνίατρο. Έχουν πολλά ζώα και σίγουρα θα ήταν πολέξοδο. Τέλοσπάντων ξέρω πάντως ότι τα αγαπάνε και δεν έχουν κακή πρόθεση...Το γατάκι μου είπαν από τον Αίλουρο ότι παρόλο που η μάνα δεν έχει κάνει εμβόλια και ζεί έξω πρέπει να το πάρω αφού γίνει 2 μηνών και για να κοινωνικοποιηθεί αλλά και για να απογαλακτιστεί. Κι εγώ θα ήθελα να το πάρω από τώρα! 2 βδομάδες που πρέπει να περιμένω μου φαίνονται αιώνας!!!!

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως και οι δικές μου οι αδέσποτες αυτή την εποχή είναι λίγο "τσουρομαδημενες" και εχουν πληγουλες..
Τους βάζεις κάτι μήπως του πώ να το πάρει για την γάτα μπας και την ανακουφίσουμε λίγο??

aretha
Περιβόητο μέλος
Το πιό πιθανό είναι όταν παώ να πάρω τον γατούλι μου να πάρω χρήματα και να την πάω σε κτηνίατρο για εξέταση και σίγουρα στείρωση..
θα ήταν ένα πολύ καλό δώρο για τη γατούλα που σου χάρισε το καινούργιο σου μωράκι

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως, εγώ πιστεύω ότι αυτό που είπες:
θα ήταν ένα πολύ καλό δώρο για τη γατούλα που σου χάρισε το καινούργιο σου μωράκι![]()
Όντώς.... Της το χρωστάω της καλής μου... Άσε που μοιάζει φοβερά με την γατούλα που έχεις στο Avatar σου!!!!

RedCat
Διάσημο μέλος
Αυτό με το γατάκι ισχύει...αστο να απογαλακτιστεί και το παίρνεις, για να πάρει όλα τα αντισώματα από την μανούλα του...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Τωρα αν καταφερεις να τη παρεις και μπορεις να τη φροντιζεις θα ειναι πολυ καλα. Αν καταφερεις μονο τη στειρωση επισης θα την απαλλαξεις απο αναριθμητες γεννες.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τωρα αν καταφερεις να τη παρεις και μπορεις να τη φροντιζεις θα ειναι πολυ καλα. Αν καταφερεις μονο τη στειρωση επισης θα την απαλλαξεις απο αναριθμητες γεννες.
Μακάρι να μπορούσα να την πάρω και αυτή αλλά δυστυχώς δεν μπορώ για δύο λόγους. Πρώτον έχει συνηθήσει σε εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από το διαμέρισμα οπότε θα βιώσουμε σκηνές απείρου κάλους αν την πάρω
. Και δεύτερον οι υπόλοιποι κάτοικοι του κτιρίου (που είναι και συγγενείς!) δεν είναι ιδιαίτερα φιλόζωοι και θα γινόταν πανικός αν έφερνα δύο γατιά. Στο παρελθόν με άλλα γατιά είχαμε φτάσει στο σημείο να μην μιλιόμαστε.
Και τώρα δηλαδή στη ζούλα θα το πάρω και θα το επιβάλλω....... Όσο για την στείρωση αποφασίστηκε ήδη!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool