Εκλογές

Εκλογές
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι θα πάω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι δεν θα πάω

• Αναλόγως με τι κέφια θα ξυπνήσω

• Θα πάω αναγκαστικά γιατί είναι υποχρεωτικό

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .

sofiagal

Δραστήριο μέλος

Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα.
Μιας και πλησιάζει η ώρα που θα πάμε όλοι να ψηφίσουμε ,για την ΜΕΓΑΛΗ αλλαγή που μας τάζει κάθε Δήμαρχος :lol: ,έρχομαι και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.Μήπως θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να τους δείξουμε ότι δεν πιστεύουμε σε φαμφάρες πια,και πως?Αξίζει τελικά να μπω στην διαδικασία και να κάνω κανα 2ωρο να φτάσω από Πειραιά στην Αθήνα για να ψηφίσω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για θεσσαλονικη θα σας πω...

και ναι θα παω..ακομη δεν εχω καταληξει τι θα ψηφισω, πιστευω ομως το να μη παμε να ψηφισουμε ή να ψηφισουμε λευκο ακυρο κτλ ειναι πολυ απογοητευτικο απο μερους μου...

ειναι κατι που αφορα αμεσα τη ζωη μας και δε μπορουμε να κλεινουμε τα ματια σε αυτο, ειναι σαν να αδιαφορουμε για μας, τα παιδια μας κτλ

σαφως και τα κομματα ειναι απαραδεκτα, αλλα χρεος μας ειναι να βρουμε το λιγοτερο απαραδεκτο..αλλωστε αυτο θα επηρρεασει τη ζωη μας... μπορουμε να ειμαστε αμετοχοι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες"
που λένε και κάτι γνωστοί μου
:lol:

Εγώ τα τελευταία πολλά χρόνια είμαι της άποψης Ιωάννου (σκιτσογράφου): "250 χιλιόμετρα μακρυά απο τον τόπο καταγωγής μου!":rolleyes:

...να μας παραμυθιάσουν καλά και μετά σκασίλα τους!
Ακριβώς έτσι είναι , αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις μια απορία που είχα ανέκαθεν?Αφού όλος ο κόσμος παραπονιέται,αφού όλος ο κόσμος είναι στους δρόμους,αφού,αφού,αφού,ποιός τελικά τους ψηφίζει?:hmm: Μήπως τελικά θέλουμε και τα παθαίνουμε?

'Θα πάω γιατί είναι υποχρεωτικό'. Όχι επειδή είναι υποχρεωτικό νομικά αλλά γιατί με πρήζει ήδη η θεία μου να ψηφίσω γνωστό της υποψήφιο δήμαρχο! Αν πάω δεν θα ξέρει τι θα ψηφίσω αν δεν πάω όμως ποιος την ακούει!

δηλ το ποιος θα κυβερνησει τον τοπο σας, (δημο, νομαρχια), το αν θα φυτεφτουν δεντρα στις καμενες σας περιοχες, το αν θα αυξηθουν τα δημοτικα προστιμα, το αν θα υπαρχει καθαριοτητα στους δρομους, το αν θα φτιαχνονται τα χαλασμενα κτιρια ειτε απο φωτιες ειτε απο παλαιοτητα,το να φτιαχτουν παρκα για ζωα, το να υπαρχει προνοια για αδεσποτα, το αν θα ειναι λειτουργικος ο τοπος που μενετε..

δε σας ενδιαφερει?

δηλ αν δεν παει να ψηφισει κανενας τι αποτελεσμα μπορει να υπαρξει? και υπαρχει περιπτωση να γινει ποτε αυτο? και αντε και εγινε
αντε να μη παω ουτε εγω..θα ωφελεισει αυτο σε κατι?
νομιζετε οτι δε θα βγει καποιος εστω και ετσι..και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα..να εχει βγει καποιος που θα κανει τι?
δε θα επηρρεαστει η δικη μας ζωη?

δηλ ειναι ωριμη αποφαση αυτη, το να μην παμε να ψηφισουμε?
ή μηπως εμπιστευεστε ποιο πολυ την κριση των αλλων και το αφηνετε εξ ολοκληρου σε αυτους..

επειδη δε το καταλαβαινω, καντε μια προσπαθεια να μου το δωσετε να το καταλαβω...

για πρωτη φορα φετος με φωναξαν εφορευτικη επιτροπη...απο τοτε ψελνω τους γονεις μου που δεν ειπαν οτι εχω φυγει και δεν ξερουν που ειμαι...τωρα που πηρα την κληση,ειλικρινα δεν ξερω πως να το αποφυγω.το θεωρω ομως τρομερη κοροιδια.οι δικαστικοι παιρνουν 1000 και ευρω κι εμεις καθομαστε εκει ολη την ημερα και δεν παιρνουμε απολυτως τιποτα....:mad: :mad: :mad:

Μπήκα στον Ρήγα στα 13 μου (ότι ψόφαγε η Χούντα) και έφυγα απο τον Ρήγα στα 26-27 μου (λόγω φοιτητικής ιδιότητας που την έχω άλλωστε ακόμα). Όλα αυτά τα χρόνια ήμουνα αυτό που λένε εντόνα πολιτικοποιημένο άτομο με όλα όσα συνεπάγεται αυτό. Τότε κάπου ήταν που υιοθέτησα το δόγμα Ιωάννου που ανέφερα.
Για μένα η "πολιτική" με την έννοια που λέει η Γωγώ είναι μια δουλειά που κάποιος πρέπει να τη κάνει και σαν τέτοια την πληρώνω ως φορολογούμενος πολίτης (μισθούς "λειτουργών" της και έξοδα συντήρησης μας ως κράτος) και την καλοπληρώνω. Γύρω στα 10 με 12.000 ευρώ (στη καλύτερη περίπτωση) τα καταθέτουμε κάθε χρόνο στην εφορία για ένα κράτος που δεν μου παρέχει τα βασικά έστω, όπως γιατρούς και δασκάλους για τα παιδιά μου για να μην ανοίξω τον κατάλογο.
Απο εκεί και πέρα και στα 46 μου διεκδικώ ακέραιο για τον εαυτό μου το δικαίωμα να θεωρώ ότι η ζωή ευτυχώς είναι έξω απο αυτούς.
Ότι το παιχνίδι θα αλλάξει έξω απο αυτούς, όχι μέσα και έξω απο τους θεσμούς, αλλά έξω απο τους θεσμούς. Στη δυναμική που κάποτε θα φανεί μέσα απο τα οποιαδήποτε φύσης και αντικειμένου κινήματα. Όπου οι πλειοψηφίες και οι λογικές της χαμένης ψήφου δεν θα καθορίζουν το αντικειμενικό. Όπου το θέλουμε τον κόσμο και τον θέλουμε τώρα θα βρεί την απάντηση του. Και μ' αρέσει που ακόμα είμαι εκεί απο όπου ξεκίνησα και μπορώ να ελπίζω. Τι κάνω προς το παρόν; Προσπαθώ να έχω τα αυτιά και το μυαλό μου ανοικτά και τα αυτιά, το μυαλό και την καρδιά των παιδιών μου επίσης και να μην μου αρκεί το μη χείρον βέλτιστο. Όσο για το ποιος θα φυτέψει δέντρα; Όχι ο Δήμος ή το κράτος, τίποτα ταλαίπωροι οικολόγοι θα τα φυτέψουν που θα κάτσουν και να τα φυλάνε κιόλας και με δικά τους έξοδα. Οι εκλεγμένοι αν τα φυτέψουν θα μου ζητήσουν να τους πληρώσω και τον εμπρηστή που θα τα κάψει. Δεν έχω κάτι με αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά, αρκεί να μην αγγίζουν τα δικά μου κοινά. Και σε τελική ανάλυση βαρέθηκα την ανακύκλωση προσώπων και δεν μιλάω μόνο για την φυσική αλλά και την νοοτροπία. Συν του ότι η δική μου λογική δεν έχει καλούς και κακούς που εναλλάσσονται. Οι καλοί είναι καλοί και οι κακοί είναι κακοί σε όποιο κόμμα και να ανήκουν.:rolleyes:

δηλ το ποιος θα κυβερνησει τον τοπο σας, (δημο, νομαρχια), το αν θα φυτεφτουν δεντρα στις καμενες σας περιοχες, το αν θα αυξηθουν τα δημοτικα προστιμα, το αν θα υπαρχει καθαριοτητα στους δρομους, το αν θα φτιαχνονται τα χαλασμενα κτιρια ειτε απο φωτιες ειτε απο παλαιοτητα,το να φτιαχτουν παρκα για ζωα, το να υπαρχει προνοια για αδεσποτα, το αν θα ειναι λειτουργικος ο τοπος που μενετε..

δε σας ενδιαφερει?
Με ενδιαφέρει και όλους θα πρέπει να μας ενδιαφέρει, αλλά πιστεύεις ότι θα υλοποιηθούν τα θα τους?

δηλ αν δεν παει να ψηφισει κανενας τι αποτελεσμα μπορει να υπαρξει? και υπαρχει περιπτωση να γινει ποτε αυτο? και αντε και εγινε αντε να μη παω ουτε εγω..θα ωφελεισει αυτο σε κατι?
νομιζετε οτι δε θα βγει καποιος εστω και ετσι..και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα..να εχει βγει καποιος που θα κανει τι?
δε θα επηρρεαστει η δικη μας ζωη?

δηλ ειναι ωριμη αποφαση αυτη, το να μην παμε να ψηφισουμε?
ή μηπως εμπιστευεστε ποιο πολυ την κριση των αλλων και το αφηνετε εξ ολοκληρου σε αυτους..

επειδη δε το καταλαβαινω, καντε μια προσπαθεια να μου το δωσετε να το καταλαβω...
Σαφώς και δεν εμπιστεύομαι την κρίση των άλλων παρά μόνο την δική μου.Το θέμα δεν είναι να μην πάει κανείς να ψηφίσει , μπορεί κάλλιστα να ρίξει άκυρο ,και το λέω αυτό γιατί για μένα το λευκό είναι το χειρότερο.Και επανέρχομαι στην ουσία δηλαδή τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ταρακουνήσουμε.Οτι δεν περνάνε πλέον στον λαό οι δήθεν υποσχέσεις τους προ εκλογών.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΛΟΓΙΑ.Πως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό?

εγω αν πηγαινα να ψηφισω στην χιο μονο κ μονο για να παω να κανω κανα καλο ξεσαλωμα θα πηγαινα αλλιως δεν αξιζει τον κοπο μιας κ δεν υπαρχει μια στην τσεπη

Γωγω προσωπικά θα τους μαυρίσω ακριβώς γιατί μ ενδιαφέρουν αυτά που λες. Ενώ αυτούς δεν τους ενδιαφέρουν. Τι θα φυτέψουν δέντρα; Μα αυτοί πάσχουν από τσιμεντολαγνεία αν ήταν στο χέρι τους θα είχαν σκεπάσει τον πλανήτη με τσιμέντο. Τα πακέτα τους νοιάζουν και τίποτα άλλο κι αν τους ακυρώναμε όλοι ίσως να άρχιζαν να το σκέφτονται. Στην πραγματικότητα δεν ψηφίζουμε για να γίνουν αυτά που λες. Στην πραγματικότητα ξέρεις τι κάνουμε χωρίς να το ξέρουμε; Λέμε ΄΄αυτός θέλω να μας κλέβει αυτόν θα ψηφίσω΄΄.

https://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=67308116

Αυτό πάλι με τις αφίσες το έχετε καταλάβει; ΕΚτός του ότι γεμίζουν τον τόπο και κάθε φορά που θέλουν να κολλήσουν καινούργιες σκίζουν και πετάνε τις παλιές, έχει καταλάβει κανείς γιατί βάζουν πάνω τις αφεντομουτσουνάρες τους; Καλλιστεία είναι; Θα ψηφίσουμε τον πιο ωραίο; Εδώ ένας υποψήφιος έχει βγάλει μια αφίσα με φωτογραφία του που πρέπει να έχει τραβηχτεί πολλά χρόνια πριν σε πορεία. Είναι μία κολλημένη σε μια κολώνα έξω από το σπίτι μου και ένας θεός ξέρει πώς αντιστέκομαι και δεν πάω να γράψω από κάτω "Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Τσε!". Επίσης πώς γίνεται να λένε όλοι για προστασία του περιβάλλοντος και να γεμίζουν τον τόπο (μην αρχίσω να αναρωτιέμαι ποιος τα πληρώνει αυτά);
Το παρακάτω ενημερωτικό φυλλάδιο υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου ομολογώ ότι το βρήκα έξυπνο!

το καλυτερο το ειδα στον πειραια,οπου ο νυν δημαρχος ισχυριζεται οτι εχουν κανει πολλα για να λυθει το προβλημα των αδεσποτων...:down:

Σιγά μην τρέχω στη Λέσβο για να ψηφίσω... Εδώ σκέφτομαι σοβαρά να μην ψηφίσω ούτε στις βουλευτικές αν γίνεται...

Ευτυχώς που σαν Γερμανίδα υπήκοος, δεν έχω αυτό το πρόβλημα...
Ουφ!!!:P :P

Εγω ευτυχως κλεινω τα 18 τον δεκεμβρη και δεν ψηφιζω!!!
Ισα ισα την γλυτωσα...

εγω παλι δεν θελω να φερω τα δικα μου δικαιωματα στην αθηνα γιατι ειναι ολη η οικογενεια εκει γραμμενη

Ψηφίζω στο χωριό μου, στο Φλάμπουρα Καλαβρύτων, εκεί επάνω φαίνεται ποιος κάνει δουλειά και ποιος όχι! Εκτός αυτού θα χαρώ πολύ να πάω επάνω για να δω τους συγγενείς και φίλους μας, επί την ευκαιρία και μια εκδρομή στης εξοχή!

Αυτό πάλι με τις αφίσες το έχετε καταλάβει; ΕΚτός του ότι γεμίζουν τον τόπο και κάθε φορά που θέλουν να κολλήσουν καινούργιες σκίζουν και πετάνε τις παλιές, έχει καταλάβει κανείς γιατί βάζουν πάνω τις αφεντομουτσουνάρες τους; Καλλιστεία είναι; Θα ψηφίσουμε τον πιο ωραίο; Εδώ ένας υποψήφιος έχει βγάλει μια αφίσα με φωτογραφία του που πρέπει να έχει τραβηχτεί πολλά χρόνια πριν σε πορεία. Είναι μία κολλημένη σε μια κολώνα έξω από το σπίτι μου και ένας θεός ξέρει πώς αντιστέκομαι και δεν πάω να γράψω από κάτω "Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Τσε!". Επίσης πώς γίνεται να λένε όλοι για προστασία του περιβάλλοντος και να γεμίζουν τον τόπο (μην αρχίσω να αναρωτιέμαι ποιος τα πληρώνει αυτά);
Το παρακάτω ενημερωτικό φυλλάδιο υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου ομολογώ ότι το βρήκα έξυπνο!

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!! :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back