Εκμεταλλεύονται λίγο την αγάπη μας ή είναι η ιδέα μου;!

Nicole1987

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
Ξερω οτι ολες οι γατουλες εχουν ιδιοτροπιες αλλα εμενα ειναι πολυ ιδιοτροπη. Σε σημειο που με παιδευει κανα διωρο για να φαει και να πιει νερο. Αν θελει να φαει κατι συγκεκριμενο θα με παιδεψει μεχρι να της το φερω. Τον τελευταιο καιρο την κονσερβα της ουτε να την φτυσει. Απαιτει στηθος κοτοπουλο! :P Ειναι και που ξερουν οτι δεν αντεχουμε να μην φανε μια φορα! Ακομα και το νερο κανει νιαου μεχρι να της το φερω μπροστα της. Την κακομαθα ειναι η αληθεια...ολοι το λενε :redface: Μια κοπελα που ταιζει στην πολυκατοικια τα γατακια μου λεει 'της το μασας κιολας το φαγητο;' :D Εχουμε και τη κακια συνηθεια να θελουμε να ειναι ψηλα το φαγητο μας για να μην σκυβουμε! :P Καμια φορα κιολας αμα δεν θελει να φαει της δινω τα μπισκοτα ενα ενα και τα τρωει το κακομαθημενο μου:D Ειμαι σιγουρη πως ολους ή τουλαχιστον τους περισσοτερους θα σας κανουν και σας χουνερια!!! Θελω πολυ να ακουσω, τουλαχιστον να ξερω πως δεν ειμαι η μονη που την κακομαθα τοσο οπως μου γκρινιαζουν ολοι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back