Εκπαίδευση στην τουαλέτα

FOXYFREAK

Νεοφερμένο μέλος

Η FOXYFREAK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα.
διάβασα πολλές πληροφορίες για το πως να
εκπαιδεύσει την γατούλα του κανείς να κάνει
την ανάγκη της στην δική μας τουαλέτα. Το
έχει κάνει κάποιος από εσάς; πιστεύετε πως είναι καλή
ιδέα; Εγώ λέω να το δοκιμάσω σιγά σιγά..:hmm:.. και
βλέπουμε πως θα πάει.:| Πάντως είναι κάτι που γίνετε!
Τέλος η άμμος τέλος οι άσχημες μυρουδιές! :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου πω, εχω ακούσει κι εγώ ότι κάποιες γάτες το μαθαίνουν.
Εγώ πάντως δεν θα το έκανα, μου φαίνεται κάπως γελοίο να υποβάλω τον γάτο μου σε αυτό. :)

σε κάποια φάση είχα πετύχει εδώ στο φόρουμ κάποια βίντεο από το youybe για το πως γινεται η εκπαιδευση. Κανε μια αναζήτηση και πιστεύω θα τα βρεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σκέφτηκα πως δεν είναι κάτι κακό αλλά ούτε πως
θα βλάψει τα γατάκια με κάποιο τρόπο. Είναι και
ένας τρόπος οικονομίας χρημάτων, χρόνου και θέμα υγειηνής.
Το να καθαρίσω την λεκάνη είναι πιο ευχάριστο από το να καθαρίσω
το κουτάκι με τα κακά της γάτας αηδιάζω. Το είδα
και στο youtube όπως είπες και πιστεύω πως θα ήταν
ότι πρέπει αν καταφέρω και τα μάθω να πηγένουν εκεί.
Δεν λέω να τα μάθω να κάνουν τρικ για τσίρκο, δεν μου αρέσουν αυτά
έτσι κι αλιώς. Ξέρω φένεται αστείο αλλά γιατι όχι! Ιδη έχω αρχίσει και
μετακινώ σιγά σιγά την τουαλέτα τους κοντά στην δικιά μου. ;)

Και εγω εχω δει διαφημιστικο βιντεακι με ενα προιον σαν καπακι τουαλετας,που στην αρχη ειναι τελειως κλειστο και βαζεις λιγη αμμο και μετα σταδιακα αφαιρεις δακτυλιους.Ξεκινοντας απο το κεντρο και προχωροντας περιφεριακα(οσο συνηθιζει να το χρησιμοποιει η γατουλα)
ωσπου τελος φτανεις στο ανοιγμα που εχει το καπακι της τουαλετας. Νομιζω οτι το ειδα σε καποιο θεμα εδω στο φορουμ.Εγω προσωπικα το αντιμετωπιζω με επιφυλαξη.:hmm:Θεωρω οτι ερχεσαι εναντια στην φυση και το ενστικτο της γατας που ειναι να ψαχνει για αμμο και μετα να σκαβει και να "τα θαβει".:hmm:Αλλα αυτα αποτελουν την προσωπικη μου αποψη.:)Αν τελικα προχωρησεις στο εγχειρημα πες μας τα αποτελεσματα.Καλη επιτυχια:)

δεν είναι ενάντια στην φύση να τα φυλακίζουμε σπίτι μας;
Σαν άνθρωποι έχουμε καταλάβει τα πάντα με αποτέλεσμα
να μην μπορούν τα ζώα να ζούν φυσιολογικά.
πολλα πράγματα πιστεύω πως τα έχουμε αλλάξει αλλά
πραγματικά σιχαίνομαι αυτή τη μυρωδιά που έχει η άμμος και τα κακά
τους.

δεν είναι ενάντια στην φύση να τα φυλακίζουμε σπίτι μας;

Ναι ειναι εναντια στην φυση της γατας το να ζει σε διαμερισμα.:hmm:
Το ειδα φετος το καλοκαιρι, που τα ειχα και τα δυο μου γατια στο κτημα και παιζαν τοσο ευτυχισμενα στο οικοπεδο γυρω απο το σπιτι.Μακαρι να μπορουσα να τους προσφερω αυτην την ζωη ολες τις μερες του χρονου,πραγμα που θα το ηθελα πολυ και για τον εαυτο μου.:up:Δυστυχως ομως αφου πρεπει να ζω σε διαμερισμα στην πολη,αυτο ειναι το καλυτερο που μπορω να τους προσφερω.Και σιγουρα ειναι απειρως καλυτερο απο το να ζουν στο δρομο.:hmm:Το διαμερισμα λοιπον ειναι αναγκαιο κακο,αλλα αφου μπορω να τους προσφερω μια κλειστη τουαλετα γιατι να τους βαλω σε αλλη διαδικασια?
Αν μπορω να δωσω μια συμβουλη:) Μηπως να το εψαχνες περισσοτερο με το ποια αμμο θα χρησιμοποιησεις? Υπαρχει μεγαλη πληθωρα.
Εγω εδω και πεντε χρονια (απο τοτε που πηρα την Μυρτουλα) χρησιμοποιω την catsan,τροφες εχω αλλαξει κατα καιρους στα γατια μου, αμμο ομως ΠΟΤΕ.:blink:Ειναι η μονη που ανεχεται η μυτη μου.;):lol:
Φιλικα Νικη

Είναι πραγματικά όμορφο να βλέπεις τα γατάκια σου ελεύθερα να παίζουν
φένονται πιο ευτυχισμένα. Η άμμος καλή είναι γίνονται και σβόλοι και
τα πετάω αλλά το σιχαίνομαι τόσο πολύ. Άσε που γεμίζει ο τόπος με την άμμο
όταν πηδάνε έξω. Με νευριάζει αυτό το παλιοκούτι εκεί. :mad:
Για να δούμε τι θα καταφέρω. Σιγά σιγά πάντα.

Καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου!:) Εγώ δεν το θεωρώ και τόσο ενάντια στη φύση της γάτας. Ίσως μας ξενίζει κάπως σαν ιδέα, αλλά δεν είναι και ότι καταπατάς βασικά ένστικτα.
Όσο για τις μυρωδιές, κι εγώ ψιλοσιχαινόμουν στην αρχή, αλλά πλέον έχω πάθε ανοσία.:lol::lol:

πως γίνετε αυτό; :hmm:απαπαπα μακριά από μένα οι βρομερές μυρωδιές. :D

Δουλειά κάνει και ο εξαερισμός στην τουαλέτα... Μόλις τα κάνει (με τα συγχωρήσεως) ο Prince ανοίγω λίγο τον εξαερισμό (κανά πεντάλεπτο) και μετά μπαίνω και τα μαζεύω... Για έκτακτες καταστάσεις έχω και αρωματικό χώρου

αρωματικό χώρου έχω και εγώ αλλά δεν θα ανοίξω και τον εξαερισμό έλεος! Να πάρω καλή τροφή ναι, να πάρω οτιδήποτε άλλο ναί αλλά το βλέπω σαν πεταμένα λεφτά και είναι κάτι που μπορείς να κάνεις οικονομία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back