Fouskas
Νεοφερμένο μέλος

Παρατήρησα μάλιστα ότι οι Γάτες έχουν υψοφοβία. Όταν στο τέλος στο άλμα έβαλα 3 σειρές τούβλα πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πηδήσει κοιτώντας μια κατω το "κενο" και μια απέναντι το ξύλο που του κουνούσα.

Πως σας φαίνεται?
Υ.Σ.
Έγινε όμως ένας Γάτος που αν και ήταν στοργικός και σου τρίβονταν συνέχεια, συχαινόταν να τον χαϊδευεις. Στα 15 δευτερόλεπτα άρχιζε να χτυπάει το χέρι σου με το πόδι.
Λέτε αυτό το παιχνιδι να τον έκανε έτσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η δικη μου η Μυρτουλα παντα με κλοτσαει με το πισω ποδαρακι και ας μην εχει περασει απο εκπαιδευση για "κομαντος"!

Τωρα την ολη κατασκευη,εγω δεν την πολυκαταλαβα
Γιατι δεν περνεις ενα γατοτουνελ να παιζει εκει,κατι που σιγουρα ειναι πιο ασφαλες για τον γατο?
Υψοφοβια τωρα στα δικα μου γατια,δεν εχω παρατηρησει ποτε.Πρωτη φορα το ακουω για γατες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Υψοφοβια τωρα στα δικα μου γατια,δεν εχω παρατηρησει ποτε.
Πρωτη φορα το ακουω για γατες.![]()
Κι όμως, είχα γνωρίσει μια γάτα με υψοφοβία. Για να είμαστε ακριβείς, δεν ήταν ακριβώς υψοφοβία, αλλά φοβόταν να πηδήξει από μεγάλα ύψη (π.χ. από τη βιβλιοθήκη).
Αλλά αυτή ήταν μια γατούλα που πέρασε του πρώτους μήνες της ζωής της σε τραγικές συνθήκες σε ένα πετ σοπ και ήταν γενικά πολύ ανασφαλής.

Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Γατοτούνελ?! Πως είναι αυτά?
Κι όμως, είχα γνωρίσει μια γάτα με υψοφοβία. Για να είμαστε ακριβείς, δεν ήταν ακριβώς υψοφοβία, αλλά φοβόταν να πηδήξει από μεγάλα ύψη (π.χ. από τη βιβλιοθήκη).
Αλλά αυτή ήταν μια γατούλα που πέρασε του πρώτους μήνες της ζωής της σε τραγικές συνθήκες σε ένα πετ σοπ και ήταν γενικά πολύ ανασφαλής.![]()
Αυτό ακριβώς, φοβόταν να πηδήξει. Του πήρε 1λεπτό μέχρι να το πάρει απόφαση.
Και ο φούσκας πάντως πρέπει να είχε χάσει την μαμά του για κάποιο διάστημα μέχρι που τον βρήκαμε και τους ξανα ενώσαμε.
Αρα λέτε ήταν ο χαρακτήρας του που δεν του άρεζε να τον χαϊδευεις? Απλά μια κοπέλα μου χε πει ότι αμα τα παίζεις όπως έκανα με ξύλα μικρά, μετά αγριεύουν όταν μεγαλώσουν
Υ.Γ.
Ο Φούσκας ήταν το πρώτο τιγρέ (και μάλιστα καφέ) που είχα. Βλέπετε η θυληκιά Γάτα μας η Μαρίκα ήταν ασπρόμαυρη και έκανε πάντα η ασπρόμαυρα η μαύρα.
Αν και Γάτα της Εξοχής η Μαρικά μετράει 13 χρ'ονια ζωής. Μακράν η μανροβιότερη της γειτονιάς. Είχε και έναν χοντούπη αδελφό ίδιο με εκείνη που πέθανε 2 χρονών το 1997. Ήταν τόσο θηρίο που όσο ζούσε κανένα αλλο αρσενικό δεν πάταγε στην γειτονιά.
Συνημμένα
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Υ.Γ.
Πληροφοριακά ρωτάω. Οι Γάτες μου είναι της εξοχής, μια τις βρίσκεις μια τις χάνεις ( εκτός της ώρας του φαγητού ) αλλά όλα αυτά είναι παρελθόν. Απο όταν έφυγα απο το χωριό για το γυμνάσιο, δεν ξανα ασχολήθηκα, βρήκα αυτό το φόρουμ τυχαία και απλά συζητάω διάφορες καταστάσεις - δεν είχα με ποιον να τα συζητήσω τότε, μόνο εγώ είχα τόση μανία με τις γάτες.
Για τον φούσκα είναι μια λυπητερή ιστορία...
Ο παππούς μου που και που έριχνε με το αεροβόλο για πλάκα στις γάτες . Το αεροβόλο δεν τις σκωτόνει απλά τις τσούζει αλλά καθ εξαίρεση μια μέρα που το δοκίμασε στον φούσκα ενώ κοιμόταν ύσηχος ύσηχος, τον πέτυχε θανάσιμα - μου ρχεται να κλάψω
. Έμενα βέβαια μου το παν μετά απο 6 μήνες το περιστατικό αλλα και τότε έκανα να μιλήσω στο παππού 2 βδομάδες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Ήταν ένα τούνελ φτιαχμένο με τούβλα (εκείνα τα κόκκινα απο τις οικοδομές)
Γατοτούνελ?! Πως είναι αυτά?
Εδώ μπορείς να δεις κάποιες φωτογραφίες. Φυσικά, τα δικά σου που ζουν έξω βρίσκουν από μόνα τους πολύ πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Αρα λέτε ήταν ο χαρακτήρας του που δεν του άρεζε να τον χαϊδευεις? Απλά μια κοπέλα μου χε πει ότι αμα τα παίζεις όπως έκανα με ξύλα μικρά, μετά αγριεύουν όταν μεγαλώσουν
Δεν ισχύει αυτό που σου είπε η κοπέλα. Κατά κανόνα, για να γίνει χαδιάρικο το γατί, πρέπει να εξοικειωθεί από μικρό με τα χάδια και γενικά να έχει πολλή σωματική επαφή με τους ανθρώπους. Αλλά φυσικά και ο χαρακτήρας παίζει μεγάλο ρόλο - υπάρχουν γάτες που απλώς δεν τους πολυαρέσουν οι αγκαλιές.
Όσο για το Φούσκα σου, λυπάμαι πολύ...
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Τον φώναζα φούσκα γιατί όταν ήταν γατάκι ήταν τόσο παχουλό που θύμιζε νερόφουσκα (βασικά έμοιαζε με αυγό). Το παρατσούκλι του δε ήταν "Εποχιακός Φούσκας" αφού είχε την ιδιότητα τον χειμώνα να ναι έτσι, και το καλοκαίρι πετσί και κόκκαλλο (προφανώς απο σαυρες και διάφορες άλλες βλακείες που τρώνε εκείνη την εποχή)
Πάντως μιας και τα λέμε, αυτές οι γάτες τις εξοχής που ναι σε όλα τα χωριά τη ράτσα είναι?
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Είδες, με τι λίγα πράγματα είναι ευχαριστημένα τα καημένα, όταν ζουν στα διαμερίσματα; Η Μπασσέτ μου, τρέχει, βάζει το κεφάλι της στη μια άκρη και περιμένει να πάω εγώ στην άλλη, να τρέξει να με πιάσει. Μόλις με πιάσει, ξαναπάει πίσω και στήνεται απ'την αρχή να ξαναρχίσουμε.Αυτό είναι όλο? Εγώ έλεγα ότι ήταν κάνας λαβύρηνθος απο σύρραγες.
Πάντως μιας και τα λέμε, αυτές οι γάτες τις εξοχής που ναι σε όλα τα χωριά τη ράτσα είναι?
Κεραμίδιους ράτσα ταράτσα

Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιατι κανεις ετσι,δεν ειναι ρατσας και κανει πλακα οτι ειναι ταρατσας,ετσι λεω κι εγω για τον δικο μου.
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Εννοείς είναι μιξ απο πολλές ράτσες?
moukelis
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Αυτο ακριβως ειχα και εγω στο νου μου να γραψω..Ειναι ημιαιμα απο απειρες διασταυρωσεις,που δεν μοιραζονται ομοιομορφα κοινα χαρακτηριστικα για να θεωρηθουν ρατσα.Ανηκουν σε μια μεγαλη κατηγορια που περιλαμβανει ολα τα ημιαιμα,ονομαζεται κοινη ευρωπαϊκη κοντοτριχη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool